PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : turksat üzerinden digiturk

vexol
22-05-2007, 11:01
Digiturk'ü turksat üzerinden izlediğimizde de tüm kanallar eksiksiz çıkıyor mu? çünkü kurulumu sürekli eutelsat üzerinden yapıyorlar. Bunun sebebi nedir?

anthony99
22-05-2007, 11:05
arkadaşım şu an itibariyle türksat üzerinden dijiturku izlenemiyor. o yüzden eutelsattan kurulumu yapılıyor.

vexol
22-05-2007, 11:11
Teşekkür ederim. Aslında sorumu bir problemden dolayı sormuştum .Zemin katta oturuyorum ve evin önünde 2 ağaç var. Yazın ağaçlar yapraklanınca sinyal seviyesi düşüyor. Sinyal seviyesini yükseltmek için teknik olarak yapabileceğim birşey var mı? Çanağı büyütmek gibi?

anthony99
22-05-2007, 11:30
Teşekkür ederim. Aslında sorumu bir problemden dolayı sormuştum .Zemin katta oturuyorum ve evin önünde 2 ağaç var. Yazın ağaçlar yapraklanınca sinyal seviyesi düşüyor. Sinyal seviyesini yükseltmek için teknik olarak yapabileceğim birşey var mı? Çanağı büyütmek gibi?

valla arkadaşım yapabileceğin iki şey var ya çanağın yerini değiştireceksin yada ağacın dallarını keseceksin.

Simba
23-05-2007, 01:03
Digiturk'ü turksat üzerinden izlediğimizde de tüm kanallar eksiksiz çıkıyor mu? çünkü kurulumu sürekli eutelsat üzerinden yapıyorlar. Bunun sebebi nedir?
Turksat uzerinden dt paketi olarak 7 kanal izlersiniz. 7 derecende bulundugunuz abonelik paketine göre yayınları izleme sansınız var.