Orijinalini görmek için tıklayınız : Ss2 İle Sİrİus Ve Ya Astra
elektrikcim
04-06-2007, 21:47
arkadaşlar size bir sorum olacaktı yeni ss 2kartı aldım.normal kanalları izleyebiliyorum ama sirius taki HUSTLER tv yi izliyemiyorum.hustler tv yi arama yaptığımda pb ve pg olarak buldum bunu açamadım.hustler tv yi nasıl izleyebilirim?bu size ana sorumdu.ayrıyetten ss2 ile multivizyonları ve de astra daki taqulaları nasıl izleyebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Özgür Erge
04-06-2007, 22:02
siz şifreli kanlalrı izleyemiyosunuz sonuç olarak dediklerimi aynen uygulayın sizde artık izleyebileceksiniz
1-c\programfiles\progdvb kalsörüne gelin
2-plugins klasörünü silin
3-31.05.07_plugins full ok.rar (Only the registered members can see the link) bu dosyayı indirin
4-dosyayı zipten çıkarın ve c\programfiles\progdvb kalsörüne yapıştırın
5-Keys.rar (Only the registered members can see the link) bu dosyayı indirin zipten çıkartın plugins kalsörünüğn içine yapıştırın multıvizyon kanalları için ushıa tv de bekleyin ushıa tv açılınca multileri izleyebilirsiniz
sisiteminizde hangi progdvb kurulu eğer powerınstall 7.7.2 yüklü değilse verdiğim linkteki Only the registered members can see the link konuya girerek indirin ve sisteminize kurun vede üstteki dediklerimi yapın kolay gelsin..
sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim
elektrikcim
04-06-2007, 22:23
teşekkürler inşallah açarım deniyorum
Özgür Erge
04-06-2007, 22:24
açılır merak etmeyin ben o dediklerim sayesinde izliyorum..
elektrikcim
04-06-2007, 22:27
dosyayı indirdim de zipten nasıl çkarıyoruz
Özgür Erge
04-06-2007, 22:32
arkadaşım zipli dosyaya sağ tıkla dosyaları çıkartte çıkartcaktır bu kadar
elektrikcim
04-06-2007, 22:36
kardeş dosya bana rar lı geldi üstünde de powerpoint ın şekli var senin dediğin gibi yapıyorum bilgisayar rar biçimini okuyamaz diyor şimdi ne yapayım?
elektrikcim
04-06-2007, 22:43
dediğin gibi sağ tıklayıp göster dediğimde powerpoint pulings full ok rar biçimini okuyamaz diyor ne yapayım kardeş yardım eder misin
Özgür Erge
05-06-2007, 00:23
arkadaşım sende winrar yada winzip yüklü değilmi yüklü değilse forumda vardır proğramı yükle bilgisayara dosyanın üzerindeyken sağ tıkla dosyaları çıkarta tılla sonra tamam de dosyalar çıkacaktır
beyazadam
09-06-2007, 19:38
SkyStar 2 kartım var Sirius taki yayınları izleye bilirmiyim? Normalde Türksat + Hotbird kullanıyorum.
Hotbird' te Multileri zaten izliyorum Siriusu denesemmi yoksa astra falanmı tavsiye edersiniz SkyStar 2 için?
Özgür Erge
10-06-2007, 01:00
arkadaşım softcamı pluginsin içine atın kanallar açılacktırdvbs plugins bölümünde softcam konusu var..