Orijinalini görmek için tıklayınız : 30300 sky yardım
30300 sky cihazım calışıyordu kapattım actıgımda sinyal yok yazıyor
fakat % 75 80 SİNYAL CEKTİGİ görülüyor
kanalları tek tek geziyor görüntü yok
yeni yazılım attım
aynı orjinal yazılımı yükledim aynı neyapmam gerekiyor ustalar yardımlarınızı bekliyorum.
cetin solmaz
12-06-2007, 16:14
once baglantıları kontrol et lnb anten
Kardeş modülünü güncelle bakalım. Genellikle bu tür hatalar modül yazılımını tekrar yükleyince çözülüyor. Kolay gelsin.
Saygılar.
elmest007
13-06-2007, 01:51
kardeş birde fabrika ayarlarını geri yükle öyle dene daha önce buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti fabrika ayarlarını geri yükledim herhangi bir sorun kalmadı .....
tüm söylenenleri yaptım olmadı bir arkadas ögrendigime göre iki tane direnc degismsi gerek dedi fakat hangi direcler oldugunu oda bilmiyor
tüm söylenenleri yaptım olmadı bir arkadas ögrendigime göre iki tane direnc degismsi gerek dedi fakat hangi direcler oldugunu oda bilmiyor
o cihazların garantisi devam ediyor manisa merkezde servise müracat ediniz konu teknikdir
ustam yardımcı olursan sevinirim bende tv tamircisiyim
engin kardeş sagol teşekkür ederim
gumus-45
06-09-2007, 12:55
arkadaşlar yukarıda belirtilen yani 30300 sky siyal var görüntü yok arıza bendede var yapılması gerekenleri yapmama rağmen arıza giderilemedi.yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar yukarıda belirtilen yani 30300 sky siyal var görüntü yok arıza bendede var yapılması gerekenleri yapmama rağmen arıza giderilemedi.yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar cihazın modül güncellemesini yapmadan önce cihaza orjinal emusuz yazılım atın
modül güncenmesi gerekli scdl-05 yükliyecesin forumda var
gumus-45
07-09-2007, 12:56
öncelikle forumda emeği olan herkesten allah razı olun.sorunumla ilgilenen arkadaşlarada teşekkür ederim .yardımlarınızla sorunumu çözdüm.yakında kavuşacağımız mübarek ramazan ayı tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimle ,herkese hayırlı günler