Orijinalini görmek için tıklayınız : Püf noktası
CİNO SEYFİ
18-06-2007, 00:00
Mesajımı okuyan sevgili din kardeşlerim bildiğiniz gibi namaz kılarken şeytan vesveseyi biraz fazla verir bunlardan en çoğu esnemektir namaz kılarken esnememenin de püf noktası şudur tam esnerken içinizden şöylediyin mübarek peygamber efendimiz esnemezdi diyin lütfen deneyin bakın esneme kalıyormu
:praying:
evet namazda çok vesvese geliyor insana acaba yanlış mı okudum acaba şunu şöyle mi yaptım bunu böyle mi yaptım diye sürekli vesvese gelir insana bu da ibadeti zorlaştırır elbette
Mesajımı okuyan sevgili din kardeşlerim bildiğiniz gibi namaz kılarken şeytan vesveseyi biraz fazla verir bunlardan en çoğu esnemektir namaz kılarken esnememenin de püf noktası şudur tam esnerken içinizden şöylediyin mübarek peygamber efendimiz esnemezdi diyin lütfen deneyin bakın esneme kalıyormu
:praying:
bilgin için sağol seyfi abi
TEKNİSYEN101
19-06-2007, 22:26
paylaşımın için teşekkürler seyfi abi
valla ne yalan söyleyeyim bende o çok olur
namaz kılarken bazen çok esnerim
aslında kendi şahsım adıma konuşayım çok şuursuz namaz kılıyoruz basite alıyoruz oysa ciddiyeti tartışılmaz bile
selametle
Namaz'a başlamadan önce bir Ayet-el Kürsi okursanız,huşu içinde bir namaz kılarsınız.
Bunuda aklınıza bir yere yazmanızı tavsiye ederim.