Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : CABBARİ'nin Yeni Yılanı....

bulletfromhell
28-07-2007, 12:28
Only the registered members can see the link

ÇOk zehirli Hint Kobrasıymış...aman ağa dikkat et....:puah::puah::puah::puah:

CABBARİ
28-07-2007, 13:41
bu hint kobrası değil sanırsam bu bir afrika çöl kobrası çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
zehirli oldugundan kuşkum yok bogazındaki şu genişliğe bir bakın birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açılabilir o bogazı
selametle

bulletfromhell
28-07-2007, 13:43
bu hint kobrası değil sanırsam bu bir afrika çöl kobrası çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
zehirli oldugundan kuşkum yok bogazındaki şu genişliğe bir bakın birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açılabilir o bogazı
selametle
sen öyle diyosan doğrudur ağa...yılanın sahibi sensin zaten...güle güle kullan....:puah::puah::puah::puah::puah:

MELİH
28-07-2007, 14:51
ehehe :D:D mısırdan aldın mı cabbari abey yılan :D

CABBARİ
28-07-2007, 14:53
ehehe :D:D mısırdan aldın mı cabbari abey yılan :D

hayır mısırdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldım:)

bulletfromhell
28-07-2007, 15:06
hayır mısırdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldım:)
ağa sen yılandan anlarsın...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eğitebilirmiyim acaba??? :puah::puah::puah::puah::puah:

CABBARİ
28-07-2007, 15:12
ağa sen yılandan anlarsın...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eğitebilirmiyim acaba??? :puah::puah::puah::puah::puah:

gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan değil onun belli bir gelişim süreci var o süreci doldurunca
çünkü ilahi adalet onu oyle bir şekilde proglamlamışki belli bir yaşa kadar vahşice öğrenim görüyor sonra duruluyor
selametle

bulletfromhell
28-07-2007, 15:16
gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan değil onun belli bir gelişim süreci var o süreci doldurunca
çünkü ilahi adalet onu oyle bir şekilde proglamlamışki belli bir yaşa kadar vahşice öğrenim görüyor sonra duruluyor
selametle
doğrudur ağa...yalnız ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüşleri nasıldır...evi koruyabilirmi...böyle bi eğitime uygunmudur???...ev halkına saldırmayacak şekilde nasıl eğitilir??? onu merak ediyorum...:puah::puah::puah::puah::puah:

CABBARİ
28-07-2007, 15:20
doğrudur ağa...yalnız ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüşleri nasıldır...evi koruyabilirmi...böyle bi eğitime uygunmudur???...ev halkına saldırmayacak şekilde nasıl eğitilir??? onu merak ediyorum...:puah::puah::puah::puah::puah:

sen işini bilirsin merak etme

MELİH
28-07-2007, 15:41
buff ne yapacan pitonu yaw :) cobra al cobra :D

bulletfromhell
28-07-2007, 15:53
buff ne yapacan pitonu yaw :) cobra al cobra :D
kobraları pek sevmiyom...pitonlar daha sevimli oluyolar....:puah::puah::puah::puah:

YANSIMA_38
28-07-2007, 19:48
kobraları pek sevmiyom...pitonlar daha sevimli oluyolar....:puah::puah::puah::puah:

alemsın valla kardesım benı guldurdun:8[1]::8[1]: