PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uydu ayarlari

bensu
01-08-2007, 00:43
selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de
türksat 1c 42. E var fakat eurasiasat neden yok

benim uydu alicim next cis usb li

Simba
01-08-2007, 00:50
selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de

Turksat 1 c ve eurosiasat aynı uydu zaTEN.Forumda guncel liste var onu atın isterseniz.

Only the registered members can see the link

hallederiz
01-08-2007, 09:26

arkadaşım her iki uyduda aynı uydu sayılır yani her ikiside 42 dereceden yayın yapan türksat uydusudur

bensu
01-08-2007, 09:34
kosavali günaydin tamam abi cüncel kanallari yüklemistim fakat signal alamadim acabá neden ben skymaster var orada uydulari ekstara sece biliyorum tessekürler

ALFA73™
01-08-2007, 10:39
@bensu Benim herzamankı önerim NEXT YE TUM SERI'de önerdiğim YAZILIM'dan sonra cıhazlara HAZIR SETING atılması yerıne cıhazlarınızı kendı isteğinize ve kendi anten sisteminize göre tekrardan komple taratmanizdir cunku cıhazlara setıng atıldiğinda ilk başlar'da veya ilerki zamanlarda cıhazın kanallarında sınyal almama ve kesık kesık göruntu gelmeleri olmaktadır bilgilerinize genede siz bilirsiniz ister cıhazınıza HAZIR SETING atın isterseniz yazımın başinda size anlatiğim KOMPLE taratma olayını yapınız karar sızın şimdiden cıhazınızla hıc sorunlar yaşamadan iyi seyırler dılerım olsada bızler sızlerın sorunlarını cözmek için burdayiz şimdiden kolay gelsin

bensu
01-08-2007, 12:17
cevaplar icin tesskürler

cinbo
01-08-2007, 12:27
arkadaşım o cihazı network tarat bütün kanallar gelsin gelmesse senin çanağında vardır problem olurmu plus da aaaa ayıptır

kucer06
01-08-2007, 14:17
12731 / 3333 / V (dikey) şebeke açık tarat