Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlık bölümü konabilir mi?
pencere77
02-08-2007, 20:41
forumda sağlık bölümü yok sanırım.yada ben göremedim.kaynak gösterek sağlıkla ilgili bilgiler paylaşılabilir mi?
son sözü ve kararı forum adminleri karar verecek.
saygılar...:wave:
forumda sağlık bölümü yok sanırım.yada ben göremedim.kaynak gösterek sağlıkla ilgili bilgiler paylaşılabilir mi?
son sözü ve kararı forum adminleri karar verecek.
saygılar...:wave:
Saglık bölümü var forumda iyi bakın :warn:
pencere77
02-08-2007, 20:50
Saglık bölümü var forumda iyi bakın :warn:
link verirsen iyi olur çünkü bazı sağlık bilgileri oluyor nereye yazacağımı bilemiyorum
link verirsen iyi olur çünkü bazı sağlık bilgileri oluyor nereye yazacağımı bilemiyorum
Saglık ve yasam bölümü burada var Only the registered members can see the link Ama bölüm kapandı.Nedeni ise
Bu mesajda yazıyor Only the registered members can see the link
sağlık bölümünü kapattık
çünkü gitgide bazı uyelere zarar vermeye başlamıştı birde bizim forumda görmek istemediğimiz bazı konualrın yer almasıydı
selametle
pencere77
05-08-2007, 15:37
bilgi için teşekkürler
merhaba sağlık bölümünün tekrar açılması mümkün olabilirmi? ben sağlıkçı biri olarak yararlı bilgileri siteye göndermek istiyorum eğer yanlış yonlendirmeler ve cinsellikle acılan konular varsa uyarılır yada banlanarak cezası verilebilir bölümün kapatılması şartmı?
ayrıca gönderilen bazı fıkralarda cinselliğe kaçıyor ozaman fıkra bölümününde kapatılması gerekir (mesela cüceler adlı fıkra )
pencere77
14-09-2007, 13:19
ayrıca gönderilen bazı fıkralarda cinselliğe kaçıyor ozaman fıkra bölümününde kapatılması gerekir (mesela cüceler adlı fıkra )
adminler gerekeni yapar sanırım
Saglık Bölümü ile ilgili konular supersat cafede konu acılabilir.Bölüm koymayı düşünmuyoruz şu an için
Daha öncede konu açtık üyelerin bilgilerinin altında Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) gibi bir icon var.Kurallara aykırı bir mesaj olduğunu düşünüyorsanız basın ve açıklamanızı yazın bize anında ulaşır.Elimizden geldiğince mesajları okumaya çalışıyoruz ama gözden kaçanlarda oluyor.:)Böyle durumlarda sizler yardımcı olacaksınızki daha çabuk mudahale edebilelim
Koyuldu ama kimse yazmaz oldu saglık ve yaşama :)
pencere77 dileğin gerçekleşti:)
Özgür Erge
12-10-2007, 02:34
koyulmuyo diye tepkiler vardı açıldı bölüme giren yok :)
hallederiz
12-10-2007, 11:40
koyulmuyo diye tepkiler vardı açıldı bölüme giren yok :)
zamanla giren olur