PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yumatu ve anımaux

felekcan
09-08-2007, 10:53
:praying:çok değerli yumatu ustaları.yumatunun modülü yle birlikte satılan bir receiveri varmış.bu model anımaux ve benzer kanalları açıyormuş.kapsamlı bilgisi olan vara yardımcı olabilirmi? teşekkürlerle..

apache33
09-08-2007, 11:25
arkadaşlar, benim bildiğim kadarıyla animaux kanalını çözen, hiçbir uydu yok. ama, bizim bilmediğimiz yeni bir ürün olabilir.

felekcan
09-08-2007, 11:36
E modül dedikleri şeyle beraber satılan bu Yumatu cihazı ve ücreti hakkında bilgisi olan ustalarımızı bekliyoruz.zaten ucuz diyor birkaçı.ayrıca redline 100 csx i sollarmış felan filan...

zabataygatör
09-08-2007, 13:40
:praying:çok değerli yumatu ustaları.yumatunun modülü yle birlikte satılan bir receiveri varmış.bu model anımaux ve benzer kanalları açıyormuş.kapsamlı bilgisi olan vara yardımcı olabilirmi? teşekkürlerle..
sordugun mx reader galiba ama bu makinada sadece kart okuyucu var.hangi kanallari acar diyorsan buraya bakabilirsin Only the registered members can see the link

yakupyurt
09-08-2007, 19:48
arkadaşlar eternet girişli modeli var yumatu diamond şu anda sorunsuz çalışıyor animaux ve diğer kanallar ama netiniz olması gerekiyor

km046
15-08-2007, 16:58
arkadaşım yumatu mx ile xshare sistemi ile izleyebilirsin ben izliyorum