Orijinalini görmek için tıklayınız : next 2000 cıs super plus sorunu
arkadaşlar uzun zamandır güncellemedim makinayı ve aslında tam olarak nasıl yapacagımıda bilmiyorum
detaylı bir şekilde baştan itibaren açıklama yapabilirmisiniz?
çogu türk kanalını bile açmamaya başladı
yabancı kanallarında çogunu açmıyor zaten..
usb bellek mevcuttur kısaca ordan yapılıyorsa öylede anlatabilirsiniz
şimdiden saolun
@iliç Cıhazınız olan YE 2000 CIS SUPER PLUS'u önce komple reset cekiniz ardından cıhazınıza aıt olan yazılımı USB MEMORIY BELEK KARTINA Yukleğiniz cıhazınız acıkken USB MEMORIY BELEK KARTINI Cıhazınızdakı USB YUVA'na takınız taktiğinizda TV EKRA'da CIHAZI'zın USB MENUSU gelcek ve orda USB MEMORIY BELEK KARTIN'a atığiniz dosyanın ısmı belırcek DOSYA ISMI UZERINE gelıp OK'e basıp TV EKRANINIZDA cıkan önergelerı takıp ederek yazılım cıhazınıza USB MEMORIY BELEK KARTI UZERIN'den cıhazınıza yuklencektır bittiğinde yuklenme işlemi USB MEMORIY BELEK KARTINı CIHAZINIZIN usb yuvasın'DAN CIKARTIP CIHAZINIZI TEKRARDAN KOMPLE RESET CEKIP ardından sızın UYDU SISTEMINIZE GÖRE AYARLARINI YAPIP kanallarınızı taratınız şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.
ilk reset dediğiniz fabrika ayarlarımıdır?
birde usb bellege hangi dosyayı atacagım?
saolun
@iliç Cıhazınıza aşağida bulunan lınktekı yazılımı yuklıyeceksiniz ve evet ilk reset KOMPLE FABRIKA ayarları'dır ayrıca usb bellegınıze yazılımı göndermeden önce mutlaka FAT 32 FORMATIN'da olmalıdır eğer değilse usb bellegınıze FAT 32 FORMAT atınız bilgilerinize
Only the registered members can see the link 2000 CIS SUPER PLUS ( USB ) QNEC 114.10 EMU.zip (Only the registered members can see the link)
usb bellek fat formatlı aten
şimdi bu zipin içindeki dosyaları atıyorum belleğe ve fabrika ayarlarına döndürdükten sonra açık durumda takıyorum belleği cihaza böylemi ?
daha sonra ne olucak ?
şimdiden saolun
bilim-ilim
13-08-2007, 11:33
iliç,
1) bilgisayarında yapacakların
Alfa73 hocanın verdiği dosyayı zip ten kurtar.
Flash diskine gönder.
2) cihazında yapacakların
usb' yi tak
menuden usb ye gel
kaydettiğin dosyayı bul soruları onayla
3) bilgisayarda son softcam dosyasını bul ve flash diske at
4) cihazını kanallar için tarat
5) cihazında ise
usb' yi tak
menuden usb ye gel
kaydettiğin dosyayı bul soruları onayla
5) bu şekilde hem son yazılımı hemde Emu ile açılan kanalları seyret
bilgisayarda son sofcam dosyası dediğin nedir abi?
yukarda ki dosya deil mi?
yukarda ki dosyayı çıkardım bi zipli dosya daha geldi sonra extrac here dedim fakat yarıda kesti dosya sorunlu mu acaba yoksa ilk zipten çıkmış halini mi atıcam şimdiden saolun
bilim-ilim
13-08-2007, 13:09
önce nasıl yapılacağını öğrenmek :
burada (Only the registered members can see the link)
bilim-ilim
13-08-2007, 13:11
Son yazılım ise :
bilim-ilim
13-08-2007, 13:14
Nihayet son sofcam ise :
tamam abi önce fabrika ayarlarına dönücez sonra yazılımı atıcam onu göstericem aç kapa yapıcaz işim bitince bu sefer onu silip soft cam i göstericem tekrar iş bitince aç kapa en sonda da kanal taraması yaptırıcaz herhalde böyle deil mi?
inşallah sorun olmaz
teşekkürler
@iliç Evet enson yazıpta anlatiğin gibi yapcan işlemleri şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.
Son yazılım ise :
bu zipli dosyayı açtım bir tane daha zipli geldi
onu açmak istediimde hata veriyor
ilk cıkardıgım haliyle mi göstericem makinaya ?
softcamda çıkardıgım gibi dosya geldi ama bunda zipli çıktı bi tane daha
şimdiden saolun
bu zipli dosyayı açtım bir tane daha zipli geldi
onu açmak istediimde hata veriyor
ilk cıkardıgım haliyle mi göstericem makinaya ?
softcamda çıkardıgım gibi dosya geldi ama bunda zipli çıktı bi tane daha
şimdiden saolun
????????????
????????????
beyler şu soruyu bi cevaplasanız çok iyi olucak???