Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaon 570 ve on panel
Merhaba bir kaon 570 (12C1A5) uzun zaman yani asagi yukari 2 ay kadar ficten cekili idi bu aleti yeniden ceryana bagladik ve arka dugmeden actiktan sonra "init" ve "L219" yazisindan sonra on panelde hicbirsey gozukmez oldu bunun nedeni nedir ve bunu nasil duzeltebiliriz.:49:Saygilar
Merhaba bir kaon 570 (12C1A5) uzun zaman yani asagi yukari 2 ay kadar ficten cekili idi bu aleti yeniden ceryana bagladik ve arka dugmeden actiktan sonra "init" ve "L219" yazisindan sonra on panelde hicbirsey gozukmez oldu bunun nedeni nedir ve bunu nasil duzeltebiliriz.:49:Saygilar
yazılım artı softcam düzelmezse sorun donanımsaldır...
sayin l@zista dedigini denedim olmadi ilgin icin tesekkurler zannedersem ben bu aleti cope birakip yeni bir alet arayacagim selamlar
hallederiz
15-08-2007, 00:03
sayin l@zista dedigini denedim olmadi ilgin icin tesekkurler zannedersem ben bu aleti cope birakip yeni bir alet arayacagim selamlar
kaon tabanlı cihaz çöpe gitmemeli siz bunu bir elektronikçiyegötürün sorunu kesin çözer
serefguler
16-08-2007, 13:07
yazılım artı softcam düzelmezse sorun donanımsaldır...
arkadasim diyotlardan bir tanesi degisecek kendin softla falan cozemezsin bu kaonlarda sik gorulen ama cozumu kolay olan bir problem bir tamirciye goturmelisin ki "hallederiz" sana demis bu kucuk bir problem fazla bir paraya malolacagini zannetmiyorum