Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn'de Virüs (Dikkat)
Arkadaşlar bu gün msn'ime MEDUNA diye birinden 'bunlar benim son fotoğraflarım' diye 10 adet dosya gönderildi.İlk ikisini aldım virüs taramasından geçirdim kaspersky ciyak ciyak bağırdı trojan diye.Dosyaları açmadan sildim.Sonradan arkadaşlarla görüştüğümde meğerse bu virüs hemen hemen çoğuna gitmiş.Türkiyede hızla yayılıyormuş..Bir'de sakın kimseye gösterme gönderme diyor.Bilginiz olsun.
zabataygatör
20-08-2007, 02:50
:mad2::devilprv::yell: sagol
bana bulastı arkadasım hehehe gonderen en yakın arkadasın olunca bualsıyor onanda birinden bulasmıs işte hemen windowsun yedegine dondum neyse kurtuldum sonra kasper le 5 kere adavare ile de 5 kere tarattım suan sorun yok KİMSE ALMASIN PC Sapıtıyor
uyarın için teşekkürler kardeş
Dna arkadaşım senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiştim sonra yazını okudum virüs bulaştı diye almadım açmadım ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliğinden kapandı açılmıyor evdeki onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama neden olabilir anlamadım ceryan geliyo ama çalışmıyor nerde sorun olabilir çözemedim
Dna arkadaşım senden bana gönderim oldu resimler bende o ara maç seyrediyordum görmemiştim sonra yazını okudum virüs bulaştı diye almadım açmadım ama 1 saat sonra makinam bilgisayar kendiliğinden kapandı açılmıyor evdeki onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama neden olabilir anlamadım ceryan geliyo ama çalışmıyor nerde sorun olabilir çözemedim
O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastıgı halde PC Acılıyor du msn yi actıktan sonra sapıtıyor msn de online olan herkese ayn ı dosyayı atmaya calısıyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatıyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalı olacagını sanmıyorum kimse benden dosya almasın diye uyarı yaptım zaten msn yide arada ondan actım:)
cello_01_1969
20-08-2007, 09:17
uyarı bilgilendirdigin için teşekkürler
O virusten degil ruzgarm cunku bana virus bulastıgı halde PC Acılıyor du msn yi actıktan sonra sapıtıyor msn de online olan herkese ayn ı dosyayı atmaya calısıyordu bende hemn gorev yoneticisine girip msn yi iptal edip kapatıyordum sonr aeski yedege dondum duzeldi o virusle alakalı olacagını sanmıyorum kimse benden dosya almasın diye uyarı yaptım zaten msn yide arada ondan actım:)
senden değil biliyorum kardeş sorun elektirik bölümünden galiba fikri olan yazarsa sevinirim nerede sorunu araştırayım diye elektirik var ama açılmıyor makina
yanlımıyorsam bana gelen virusun adı buydu
crypt.xpack.gen:)
paylaşımın için teşekürtler