Orijinalini görmek için tıklayınız : Top 20 Hakkında!!!
Arkadaşlar forumdaki aktif uyelerin ve onlinenin cok artması nedeniyle top 20 ek bir yuk getiriyor ana sayfaya ve acılımını engelliyor.Bu yüzden Top 10'a düşürülmüştür.
Sizler yinede top 20-30-50 den bakmak isterseniz bu linkten bakabilirsiniz Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Bilginize sunarım:45:
bulletfromhell
26-09-2007, 21:16
top 10 üyeler listesinin kaldırılmasını desteklemiyorum...en azından 1 yıldır siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dışında üye olarak bi tek benim ismim var orada...:D :D
top 10 üyeler listesinin kaldırılmasını desteklemiyorum...en azından 1 yıldır siteye girmeyen umsado ve eski 2 yönetici dışında üye olarak bi tek benim ismim var orada...:D :D
Umsado zaten o mesajı 2 gunde yaptı:)(Dünya rekoru kıracaktı az kalsın yemek tarifi vererek :wave:
bulletfromhell
26-09-2007, 21:20
Umsado zaten o mesajı 2 gunde yaptı:)(Dünya rekoru kıracaktı az kalsın yemek tarifi vererek :wave:
:puah: :puah: :puah: :puah: ...demekki şimdilerde yemekle ve aşçılıkla ilgili bi forum kurdu kendine ki 1 senedir buraya uğramıyo....:puah: :puah: :puah: :puah:
fark etmez SUPERSATFORUM'a yakışır en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanızla ve azda olsa faydamız dokunursa ne mutlu bizlere saygılar :)
Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayınca:) Top liste konmuştur tekrardan
Bende keyfimi yaşayamadım :frown: Asıl olan yardım etmek sonucta tam yol gaza devam :smiles24:
bulletfromhell
26-09-2007, 21:22
Zaten tuhaf oldu forum top liste olmayınca:) Top liste konmuştur tekrardan
Eyvallah ağa...bence de şimdi daha iyi oldu...:D :D :D :D
fark etmez SUPERSATFORUM'a yakışır en iyisini hak eden forum'dur buda sizlerin çabanızla ve azda olsa faydamız dokunursa ne mutlu bizlere saygılar :)
Teşekkur ederiz
Bence bu listenin amacı sürekli olarak bir şekilde foruma katılan,mesaj yazan elinden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışarak foruma canlılık getiren arkadaşların bir nebzede olsa onore edilmesidir.Benim nacizane fikrim bu listenin kaldırılmamasıdır.Aynı zamanda liste kalktığı zaman insan yadırgıyor.
Bence bu listenin amacı sürekli olarak bir şekilde foruma katılan,mesaj yazan elinden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışarak foruma canlılık getiren arkadaşların bir nebzede olsa onore edilmesidir.Benim nacizane fikrim bu listenin kaldırılmamasıdır.Aynı zamanda liste kalktığı zaman insan yadırgıyor.
Bu liste su anda sat olan forumlarda yok( eski olan forumlar) Biz 2.5 yıldır ilk bastan beri koydugumuz için kaldırmadık sebeb ise pratiklik acısından iyi oluyor ve sitede guzel bir gorunumu var.Sonucta populer konular ve mesajlar cıkıyor hemen.Konu gorundugumu zaman herkes konuya gitme sansı oluyor
Bu listeyi kaldırmayacaz ama belki 2.5 yıl sonra top 5 e düşürme bilinmez:)
Teşekkur ederiz
rica ederim ustalar benim içimden geleni samimiyetle açıklıyorum ve bu forumda yeni yeni üye'ye ve çok önceden üye'ye kayıtlı arkadaşlar olsun birlik ve beraberlik içinde en iyisini Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) layık görüyorum
!!! güzele ne yakışmaz canım !!!
Sunucuya ek özellikler eklenmiştir.Ana sayfa acılımında top 20 olsa dahi su an sorun olmadıgı için top 20 tekrar konmuştur.
Bilginize