Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım 30.09.2007 Yazılımları
Yazılımlardaki Yenilikler
- CW DESTEGİ EKLENDİ(Kanaldayken cw menusu ile keyleri görebilme)
-VideoGuard Şifreleme sistemi destegi eklendi(Yasal kart takınca kanallarda donma olmaması için )
*Yazılımdan sonra softcam dosyalarını mutlaka atınız
-Usbli ve usbsiz modellerin tum yazılımları vardır..
@mach1 teşekkur ederiz
NREC YAZILIMLARI=USB SİZ OLANLAR KULLANSINLAR
QNEC YAZILIMLARI=USBLİ OLANLAR KULLANSINLAR
bornovalı
30-09-2007, 20:16
Teşekkurler bornovalı.Konuları birleştirdim karısıklık olmasın bende menuden göruntuler verdim (mach 1 teşekkurler)hayırlı olsun hemen deneyicem bakalım
bornovalı
30-09-2007, 20:29
Resimler İçin Tşk Kosovalı D-Smart Kart Denendi Ok Çalışıyor.....
Premier Star Astra Nagra2 eklendi
NDS card desteği eklendi
Constant dw menu eklendi
Altsansata teşekkurler
-Yazılımı attktan sonra softcamı mutlaka atınız...
master71
30-09-2007, 21:25
teşekkürler kosovalı
kavlak74
30-09-2007, 23:30
teşekürler elne sağlık
tesekurler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin.
bilal459
01-10-2007, 00:58
tesekkürler ustam
_mercury_
01-10-2007, 08:24
emege gecen arkadasarıma cok tskler iyi ki varsınız :)
next için süpriz bir yazılım oldu..tşkler mach1..
asıl süprizide bayram hediyesi olarak verecekler sanırım..kayıt yapabilirken izleme imkanı..:)
Doktorkadir
01-10-2007, 09:51
tesekurler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin.babacan
bilim-ilim
01-10-2007, 11:58
01-10-2007, 21:01
Yazılımlar Kaldırıldı Açıklama 2. Mesaj Da.....
--------------------------------------------------------------------------------
tesekurler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin.babacan
serkanguzel
02-10-2007, 09:20
Arkadaşlar, yazılım tarafımdan test edildi ve sorunsuz çalışyor!..
Bu yazılımlar @mach1 hoca tarafından hazırlanmıştır!.. Yüksel Elkt. şu anki ticari politikasına ters düştüğü için uydurma bir gerekçe ile tüm alanlardan kaldırılmaya çalışılıyor!..
Ayrıca kart cihaz eşleşmesi diye bir olay yok!!! Next cihazın CA girişine kart taklınca, cihaz kartın algoritmasını algılayıp çalışmaya başlıyor!!!
Forum üyelerine hizmet etmek adına dosyaları lütfen geri koyunuz!!!
Buradan yayınlanmazsa da depo gibi alanlarda ve daha birçok yerde yayınlanacaktır..
Saygılarımla.
@serkanguzel Neden öye bişler yapsınlarkı bu sızın yazınızdan.
Yüksel Elkt. şu anki ticari politikasına ters düştüğü için uydurma bir gerekçe ile tüm alanlardan kaldırılmaya çalışılıyor!..
Bır kere YUKSEL ELEKTRINIK Böyle bişler yapmazlar bunu bılınız EMU Yazılımları @doktor ustadan onay almadiği surece yazılımlar verılmıyor bunu bılınız @doktor ustat EMU Yazılımlarında hata görulup kaldırıldıysa eğer ilerki zamanda daha iyi hale getırılmiş yazılım verılcektır onun için 2007 09 30 EMU Yazılımları kaldırılmiştir bılgılerınıze.
@serkanguzel Neden öye bişler yapsınlarkı bu sızın yazınızdan.
Bır kere YUKSEL ELEKTRINIK Böyle bişler yapmazlar bunu bılınız EMU Yazılımları @doktor ustadan onay almadiği surece yazılımlar verılmıyor bunu bılınız @doktor ustat EMU Yazılımlarında hata görulup kaldırıldıysa eğer ilerki zamanda daha iyi hale getırılmiş yazılım verılcektır onun için 2007 09 30 EMU Yazılımları kaldırılmiştir bılgılerınıze.
Ya usta bende attım yazılımı sorun yoktu.isteyen yuklese daha iyi degilmi ya
Açıkca konusayım ben bu durumu hazedemedim gibi.Sonucta yazılımda hata yok bana göre ve gayet guzel çalışmakta d smart kartını daha öncede tanıyordu ama donma yapıyordu şimdi ise yapmıyor bana göre ticari kaygı dicem
yazılımlarda hiç bir sorun yok sadece next ile dsmart arasında olan bir şey bu
serkanguzel
02-10-2007, 14:52
Yazılımların sorunsuz olduğuna müşahit olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bu olay @mach1'in Yüksel Elkt. sormadan yazılımları vermesi nedeniyle yaşanmıştır..
Sektörün duayenleri beni iyi tanırlar... İyi bilmediğim konuyu asla iddia etmem.
Saygılarımla.
yumatu diamond modelinde de dsmart kartı aktiftir
ustalar nex 200cx usabli yeni yazılım c.w keylerı nasıl giryoruz slm
evet yazılımlar kaldırılmıstır
Yazılımlar 1 ci mesajda.Başka forumlarda olan durumlar supersatforumu ilgilendirmez..
Yazılımlar Kaldırıldı Açıklama 2. Mesaj Da.....
Biz konuyu tum next kullananlara mail attık yazılımları yuklesinler diye ama siz bizer sormadan yazılımı kaldırdınız. Ben yazılımları eklerken sizin actıgınız konuyu görmüştüm .Ben dosyaları indirdim ama yuklemedim size ayıp olmasın diye ama yanlış düşünmüşüm.
Yine söyluyorum başka forumlarda olan konular ve mesajlar supersatforumu ilgilendirmez....
arkadaslar yazılımlar super calısıyor yukleyebılırsınız ıyı kullanımlar
BABA_YUKSEL
02-10-2007, 18:42
yazılımlarda hıcbır sorun yoktur gonul rahatlıgıyla yukleyebılırsınız
ıyı seyırler saygılar
yazılımlarda hıcbır sorun yoktur gonul rahatlıgıyla yukleyebılırsınız
ıyı seyırler saygılar
3 gundur kullanıyorum hiçbir sorunlar karşılasmadım Hatta en sevdigim yazılım bu oldu:)
serkanguzel
02-10-2007, 19:57
işte budur arkadaşlar,
Yalnız @mach1 hocaya teşekkürü borç bilirim... Firmaya rağmen yazılımları verdi.. Tam bir cesur yürek ruhuyla hareket etmiştir...
serkanguzel
02-10-2007, 19:58
Biz konuyu tum next kullananlara mail attık yazılımları yuklesinler diye ama siz bizer sormadan yazılımı kaldırdınız. Ben yazılımları eklerken sizin actıgınız konuyu görmüştüm .Ben dosyaları indirdim ama yuklemedim size ayıp olmasın diye ama yanlış düşünmüşüm.
Yine söyluyorum başka forumlarda olan konular ve mesajlar supersatforumu ilgilendirmez....
Gerçek bir centilmensiniz!
serkanguzel
02-10-2007, 20:02
İşte size konunun özeti;
Malumunuz üzere 30 Eylül 2007 tarihinde @mach1 usta Next 2000 Süper plus serilerine NDS kart okuma özellikli yazılımı vermişti... Yazılım 1 Ekim 2007 öğle saatlerinde, sayfalarca rating yapmış konu başlığıyla birlikte donanım hasarına neden oluyor diye @doctor tarafından kaldırılmıştır.
@doctor yeni bir başlık açmış ve oraya gerekçesini yazmış!..
Bende;
"Bir sonraki yazılımda NDS kart desteği verilirse bu haberi doğru kabul edeceğim" diye görüş bildirdim.
Şimdi yazdığım bu mesajda ne var???
Aman bir kıyamet koptu ki sormayın gitsin...
Burada paylaşmaya ihtiyaç duydum üç nedenle;
1 nci si; bu D-smart olayından sonra diğer alan tam bir diken üzerinde... Ellerine pala kılıçları almışlar, beğenmedikleri mesajları, görüşleri, kesip- doğruyorlar...
2 nci si; burada mod arkadaşımın d-smart kartının hangi donanımlarla çalışabileceği konusunda özgür düşünceli olması...
3 ncü sü; Ticari kaygılarla paylaşım alanında yapılan işler, ne kadar çirkin değil mi?
Konu hakkında ayrıntılı gelişmeleri öğrenmek isteyen arkadaşlar ilgili alandan okuyabilirler.. Tabi kesip, biçtiler... Anlam kayması olsun diye...
Sorularınız olursa bu başlık altından yanıtlamaya hazırım.
Saygılarımla.
İşte size konunun özeti;
Malumunuz üzere 30 Eylül 2007 tarihinde @mach1 usta Next 2000 Süper plus serilerine NDS kart okuma özellikli yazılımı vermişti... Yazılım 1 Ekim 2007 öğle saatlerinde, sayfalarca rating yapmış konu başlığıyla birlikte donanım hasarına neden oluyor diye @doctor tarafından kaldırılmıştır.
@doctor yeni bir başlık açmış ve oraya gerekçesini yazmış!..
Bende;
"Bir sonraki yazılımda NDS kart desteği verilirse bu haberi doğru kabul edeceğim" diye görüş bildirdim.
Şimdi yazdığım bu mesajda ne var???
Aman bir kıyamet koptu ki sormayın gitsin...
Burada paylaşmaya ihtiyaç duydum üç nedenle;
1 nci si; bu D-smart olayından sonra diğer alan tam bir diken üzerinde... Ellerine pala kılıçları almışlar, beğenmedikleri mesajları, görüşleri, kesip- doğruyorlar...
2 nci si; burada mod arkadaşımın d-smart kartının hangi donanımlarla çalışabileceği konusunda özgür düşünceli olması...
3 ncü sü; Ticari kaygılarla paylaşım alanında yapılan işler, ne kadar çirkin değil mi?
Konu hakkında ayrıntılı gelişmeleri öğrenmek isteyen arkadaşlar ilgili alandan okuyabilirler.. Tabi kesip, biçtiler... Anlam kayması olsun diye...
Sorularınız olursa bu başlık altından yanıtlamaya hazırım.
Saygılarımla.
Bilgi için teşekkur ederiz.Bazı seylerin bizde farkındayız ama supersatforum kendi ilkeleri dogrutulsunda ilerleyen forum ve goldmaster ve kaon cihazların destegi olarak bilinir ama her türlü eleştiriye acıktır ve kimsenin mesajları kolay kolay silinmez
Açıklama için biz teşekkur ederiz.:45:
işte budur arkadaşlar,
Yalnız @mach1 hocaya teşekkürü borç bilirim... Firmaya rağmen yazılımları verdi.. Tam bir cesur yürek ruhuyla hareket etmiştir...
Yazılımı bende yukledim.Ayrıca 2 gb usb bellek kartım var kayıt vs ettim sorun olmadı hatta 2 Gblik mp3 bile dinliyorum sorun olmadı.
ellerine salık usta paylaşım için teşekürler.
yazılımı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç bir sorun yok arkadaşlar,kolay gelsin,ayrıca yazılımda emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
thebest01
02-10-2007, 23:21
iyi akşamlar ben yazılımı usb bellekten yüklüyordum fakat stb bilgisi uyumlu değil dedi ne yapmam gerekiyor acil yardımm
iyi akşamlar ben yazılımı usb bellekten yüklüyordum fakat stb bilgisi uyumlu değil dedi ne yapmam gerekiyor acil yardımm
Modeli nedir.
next&nextsta
02-10-2007, 23:23
Bu ön Sayfadaki Yazilimlar Kaldirilan Yazilimlarmi Oluyor 30.09.2007 Tarihli Ben Yükledim Kayit Yaparken Izlenmiyor Tarih 21.09.2007
Bu ön Sayfadaki Yazilimlar Kaldirilan Yazilimlarmi Oluyor 30.09.2007 Tarihli Ben Yükledim Kayit Yaparken Izlenmiyor Tarih 21.09.2007
Bu yazılımlarda kayıt yaparken izlenme özelligi yok sadece cw menu ve nds kart destegi eklenmiş
thebest01
02-10-2007, 23:27
Dosya Türü: zip NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS_NREC206[1].46_093007_TK0C1N0_pz.zip (1.29 MB, 6 kez İndirildi)
bu yazılımı yükledim ama stb bilgisi uymuyor dedi
model ve markası NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS
Dosya Türü: zip NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS_NREC206[1].46_093007_TK0C1N0_pz.zip (1.29 MB, 6 kez İndirildi)
bu yazılımı yükledim ama stb bilgisi uymuyor dedi
model ve markası NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS
NS YE-2000 CX SUPER PLUS_QNEC114[1].65_093007_TK0C1N0_pz.zip (Only the registered members can see the link)
Bunu yukleyin
Kanallar Silinmedi Kardeş
Tamamdır sanırım :) Mesajlarınızı lütfen chat alanı gibi kullanmayınız
thebest01
02-10-2007, 23:36
NS YE-2000 CX SUPER PLUS
QNEC114.65 09/17/07
SB3-D S4R32
TK0C1N0 ggiG 03/17/07
B001c-B001e 01.06 HS01.00
YAZIYO CİHAZ BİLGİSİNDE
BU ŞEKİLDEMİ YAZACAK
YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
NS YE-2000 CX SUPER PLUS
QNEC114.65 09/17/07
SB3-D S4R32
TK0C1N0 ggiG 03/17/07
B001c-B001e 01.06 HS01.00
YAZIYO CİHAZ BİLGİSİNDE
BU ŞEKİLDEMİ YAZACAK
YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
Yazılımı yukledinizmi size yazılım verildi ve dosyadada aynısı yazıyor zaten arkadaşım okumuyormusun mesajları admin sana dosyayı verdi
bilim-ilim
03-10-2007, 08:33
Yazılımı verdiğiniz gün teşekkür etmiştim.
Kaldırılınca tepki olarak editledim.
Ancak tekrar yazılımları görünce.
Hem yazılım için hemde yazılımı paylaşmaya devam edildiği çin
tekrar teşekkür ediyorum
turgut68
03-10-2007, 09:33
Teşekkürler.
engina81
03-10-2007, 14:20
arkadaşlar bu yazılımların kaldırılması olayında bende d-smartın parmağı olduğunu düşünüyorum, süpersatforuma ayrıca tşk ederim ,yazılımlar sırunsuz gayet güzel çalışıyor
supersatforuma teşekürler bende üç gündür seyrediyorum yazılımda hiçbir sorun yok
Yazılımı verdiğiniz gün teşekkür etmiştim.
Kaldırılınca tepki olarak editledim.
Ancak tekrar yazılımları görünce.
Hem yazılım için hemde yazılımı paylaşmaya devam edildiği çin
tekrar teşekkür ediyorum
Yazılımı biz kaldırmadık.Uye arkadaş verdi diye ben kendi konumla onu birleştirmiştim Akşam hemen eve gelince ekledim.Öglen vaktim yoktu cunki eklemeye :45:
Kosavalı® eline saglık....
balıkcı57
03-10-2007, 22:11
kimse demesede yazılımların biyerlerin baskısıyla (diger forumlarda)kaldırıldıgı şüphesi hemen hemen herkeste var sanırım.
serkan arkadaşımızada çok yüklenildigi kanısındayım ayrıca.
kimse demesede yazılımların biyerlerin baskısıyla (diger forumlarda)kaldırıldıgı şüphesi hemen hemen herkeste var sanırım.
Bize firma tarafından gerekli bir uyarı ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazılımları next firmasına yakınlıgıyla bilinen 2 forum zaten vermişti.
Kullanan kullandı yazılımları 1000 eyakın kişi indirmiş kim dönerki eski yazılıma.Eski yazılıma donulse bile versiyon hatası verme gibi durumlarda oluşuyor.
5 gundur yazılımı bende kullanıyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem:)
Only the registered members can see the link
ekrem956
03-10-2007, 23:46
selam ilk verildiği gün yükledim no problem bilginize,saygılarımla
arachnoid
04-10-2007, 00:47
Arkadaşlar ben de yazılımı yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliğimden kaynaklanıyordur. çünkü yeni bir next kullanıcısıyım. yazılımı yükledikten sonra , normalde şifre çözmek için kullandığım yeşil menü tuşu ve OK butonu kombinasyonu çalışmamaya başladı. daha doğrusu yeşil menü tuşuna bastığımda bir şey olmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir şeydir ama söylediğim gibi acemiyim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben de yazılımı yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliğimden kaynaklanıyordur. çünkü yeni bir next kullanıcısıyım. yazılımı yükledikten sonra , normalde şifre çözmek için kullandığım yeşil menü tuşu ve OK butonu kombinasyonu çalışmamaya başladı. daha doğrusu yeşil menü tuşuna bastığımda bir şey olmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir şeydir ama söylediğim gibi acemiyim. Şimdiden teşekkürler.
Tekrar yazılımı atınız.Yazılımı attıktan sonra reset atarsanız iyi olur ben hep öyle yaparım sorun olmuyor
f47xfenerli
04-10-2007, 01:11
Bize firma tarafından gerekli bir uyarı ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazılımları next firmasına yakınlıgıyla bilinen 2 forum zaten vermişti.
Kullanan kullandı yazılımları 1000 eyakın kişi indirmiş kim dönerki eski yazılıma.Eski yazılıma donulse bile versiyon hatası verme gibi durumlarda oluşuyor.
5 gundur yazılımı bende kullanıyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem:)
güzel açıklama sayın yöneticim teşekkürler:45:
bazı arkadaşlar yazılımlar çalışıyor diyor birisi hata var kaldırıldı diyor anlamadık gitti yinede emeğe saygı diyorum ben teşekkürler...
serkanguzel
04-10-2007, 08:28
arkadaşlar bu yazılımların kaldırılması olayında bende d-smartın parmağı olduğunu düşünüyorum, süpersatforuma ayrıca tşk ederim ,yazılımlar sırunsuz gayet güzel çalışıyor
D-smart'ın parmağı değilde şu an için Yüksel Elkt. satış politikasına ters düşüyor...
serkanguzel
04-10-2007, 08:46
Teşekkürler arkadaşım,
Yazılımı pazar günü @mach1(Ali kardeşim) hoca vermişti!.. Hoca'nın amacı TV'ye her digital platform'un cihazı ayrı ayrı bir cihaz bağlanacağına tek cihazla konfor sağlamaktı... Tabii bu düşüncelerle @mach1 yazılımı vermiş ve firma yetkililerininde karşı çıkacağını tahmin etmemişti!.. Zira Yumatu ve birkaç cihazda da NDS kart zaten çalışıyordu.. Next cihazda neden çalışmasın diye düşünmüştü...
Bende konuyu D-smart bölümünde yaklaşık bir ay öncesinden gündeme getirmiş ve takipçisi olmuştum...
Yazılımlar 1.10.2007 Pazartesi günü öğle saatlerinde kaldırıldı...
Eften-püften bir nedenle kaldırılınca, bende mesaj olarak; "bir sonraki yazılımda NDS kart desteği devam ederse bu haberi doğru kabul edeceğim" dedim.
Zaten bu kadar hür düşünceye bile katlanılamamıştı ve kıyameti kopardılar...
Bundan sonra bu yazılımı gözünüz gibi saklayın!.. Flash bellekte saklayın.. D-smart'ta izlemek istediğiniz zaman programı kurar ve cihaz kalabalığına mahkum olmazsınız...
Saygılarımla.
serkanguzel
04-10-2007, 08:49
Üstat artık firma arayamaz zira yazılım her yerde!!!
®adakoglu
04-10-2007, 08:52
Yazılımlar iyi çalışıyor.Her hangi bir sorun yok.Next 2000 Super Plus CIS.
balıkcı57
04-10-2007, 12:17
Teşekkürler arkadaşım,
Yazılımı pazar günü @mach1(Ali kardeşim) hoca vermişti!.. Hoca'nın amacı TV'ye her digital platform'un cihazı ayrı ayrı bir cihaz bağlanacağına tek cihazla konfor sağlamaktı... Tabii bu düşüncelerle @mach1 yazılımı vermiş ve firma yetkililerininde karşı çıkacağını tahmin etmemişti!.. Zira Yumatu ve birkaç cihazda da NDS kart zaten çalışıyordu.. Next cihazda neden çalışmasın diye düşünmüştü...
Bende konuyu D-smart bölümünde yaklaşık bir ay öncesinden gündeme getirmiş ve takipçisi olmuştum...
Yazılımlar 1.10.2007 Pazartesi günü öğle saatlerinde kaldırıldı...
Eften-püften bir nedenle kaldırılınca, bende mesaj olarak; "bir sonraki yazılımda NDS kart desteği devam ederse bu haberi doğru kabul edeceğim" dedim.
Zaten bu kadar hür düşünceye bile katlanılamamıştı ve kıyameti kopardılar...
Bundan sonra bu yazılımı gözünüz gibi saklayın!.. Flash bellekte saklayın.. D-smart'ta izlemek istediğiniz zaman programı kurar ve cihaz kalabalığına mahkum olmazsınız...
Saygılarımla.
Diger forumları ve bu konuyu ve mesajları okudum yazılım kalkmasına bir saat kalana kadar sana neler dediklerini ve senin cevaplarını iki sitede birden devam ettim senin masum bir soruna bu kadar tepki gösterdiklerini görünce şüphem hepten arttı seni eline sopa alıp bi dövmedikleri kaldı bence hiç yersiz ve gereksiz bir cıkış yaptılar senin birşeyler bildigini olayın gercek yüzünü açıklar diyemi korktular dogrusu anlıyamadım her neyse luzumsuz tartışmalardı gerek yoktu dediginiz gibi isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Saygılar emegi geçenlere...
bu yazilim ayni kalacak ve kayit yaparken seyretme ozelligide eklenirse super bir gelisim olcak
bu yazilim ayni kalacak ve kayit yaparken seyretme ozelligide eklenirse super bir gelisim olcak
Bu yazılımları saklayın bundan sonraki yazılım nds destekli olmayacak ve yeni yazılım yuklendigi zaman bu yazılıma dönüş mümkün degil eski versiyon diye kabul etmeyecek bunuda belirteyim
next icin süpiz yazilima teşekküler yeni sürpizi bekliyoruz
Bu yazılımda srg ve premier paketide auto
serkanguzel
05-10-2007, 01:17
Diger forumları ve bu konuyu ve mesajları okudum yazılım kalkmasına bir saat kalana kadar sana neler dediklerini ve senin cevaplarını iki sitede birden devam ettim senin masum bir soruna bu kadar tepki gösterdiklerini görünce şüphem hepten arttı seni eline sopa alıp bi dövmedikleri kaldı bence hiç yersiz ve gereksiz bir cıkış yaptılar senin birşeyler bildigini olayın gercek yüzünü açıklar diyemi korktular dogrusu anlıyamadım her neyse luzumsuz tartışmalardı gerek yoktu dediginiz gibi isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Saygılar emegi geçenlere...
Sektörün içinden gelen biriyim!.. Uzun süreliğine yurtdışında olduğum için gelişmeleri meslekdaşlarım sayesinde takip edebiliyorum...
Forum sayfalarında hiçbir zaman açıklamadığımız bilgiler vardır, bu bilgiler genelde ticari sır niteliğindedir!.. Yani kullanıcıları ilgilendiren hiçbir bilgiyi saklamadım... Tabii isimleri de ulu orta afişe etmedim..
Bana yüklenmelerinin nedeni birazda buna dayanıyor!.. Ama yüklenenlerin çoğu kime niye yüklendiğini bile bilmiyor! Yani taraftarlık ve yağcılık yaparak forumdan statü kapmanın peşindeler bana göre... Çoğuda zamanın büyük bölümünü evinde bilgisayar karşısında geçiren bunalımlı tipler..
İsmi kendinden menkul şahıs (teleffuz etmek istemiyorum) şöyle deseydi herkes anlar ve daha şık olurdu;
[Görülen luzum üzerine yazılımlar kaldırılmıştır...]
Donanım hasarına yol açıyor safsatası üyeleri kandırmaktan öteye gitmiyor zira super serisinde donanıma yazılımlar zarar veremez... Mimarisi ona göredir..
Diğer taraftan tepkileri gerçekten çok gereksizdi zira "süreç sonunda kararımı vereceğime" dair yazılmış mesajdı.. Yani bir suçlama kesinlikle söz konusu değil.. Kısacası mesajım bir cümle ve son derece ihtiyatlı bir uslup yazılmıştı..
Akıllarda bazı sorular kalmasın diye bu açıklamaları yaptım.
Saygılarımla.
Dostum Bu Yazilim Da Bazi Sorunlar Oluştuğu Için Mach1 Bu Yazilimi Geri çekmiştir Ilgilenenlere Duyrulur
ereneren44
08-10-2007, 19:28
iyide arkadaşlar d smart kartı nerden bulacaz,,,ayrı satılmıyor,,,
dsmart ın resmi sitesinden alıntı
""Benim uydu alıcım var, D-Smart kanallarını modülle izleyebilir miyim?
Hayır. Böyle bir uygulama mümkün değildir. ""
nasıl olacak bizde bilelim
balıkcı57
08-10-2007, 23:15
Dostum Bu Yazilim Da Bazi Sorunlar Oluştuğu Için Mach1 Bu Yazilimi Geri çekmiştir Ilgilenenlere Duyrulur
ilk gün yüklemiştim hiç bir zararınıda görmedim kullananların çogu aynı görüşte.ilgilenenlere.
ilk gün yüklemiştim hiç bir zararınıda görmedim kullananların çogu aynı görüşte.ilgilenenlere.
Cihazın on panelindeki tuşların yerleri degişmiş sadece tek sorun bu
iyide arkadaşlar d smart kartı nerden bulacaz,,,ayrı satılmıyor,,,
dsmart ın resmi sitesinden alıntı
""Benim uydu alıcım var, D-Smart kanallarını modülle izleyebilir miyim?
Hayır. Böyle bir uygulama mümkün değildir. ""
nasıl olacak bizde bilelim
D smart cihaz aldınız diyelim d smart cihaz normal profosyenel kullanıcılara hitap etmiyor kartı takıp izlemeniz için avantaj
ozonder35
08-10-2007, 23:29
Son yazılımın bir özelliğide polsat kanalarını yeşil tuşa bas auto güncelleyip izlenebiliyor...
emeği geçen herkese teşekkürler
Merhab arkadaslar ben yeni uye oldum sitenize gercektende gezdigim bircok forumlar arasinda en delikanli sitelerden birisisiniz Allah sizden razi olsun siz olmasaniz biz bu kadar guzel paylalsimlari nereden bulacaktik.
sormak istedigim su ben de super plus cis var sizden aldigim yazilimi direk aksam usb den kurdum ve super calisiyorr ancak Dsmart karti tek olarak satiliyormu acaba yardimci olabilecek arkadaslar varmi ? ve orda wc diye bir bolum cikti *** uptade altina orada 2 kutu var ve ikisindede sifirlar var eger burasi hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirm
Tekrar boyle guzel bir paylasim yaptiginiz icin hepinize sonsuz tessekurler dijital turkiyesi sizi ve yaptiklarinizi asla unutmayacaktir iyiki varsiniz :present:
Merhab arkadaslar ben yeni uye oldum sitenize gercektende gezdigim bircok forumlar arasinda en delikanli sitelerden birisisiniz Allah sizden razi olsun siz olmasaniz biz bu kadar guzel paylalsimlari nereden bulacaktik.
sormak istedigim su ben de super plus cis var sizden aldigim yazilimi direk aksam usb den kurdum ve super calisiyorr ancak Dsmart karti tek olarak satiliyormu acaba yardimci olabilecek arkadaslar varmi ? ve orda wc diye bir bolum cikti *** uptade altina orada 2 kutu var ve ikisindede sifirlar var eger burasi hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirm
Tekrar boyle guzel bir paylasim yaptiginiz icin hepinize sonsuz tessekurler dijital turkiyesi sizi ve yaptiklarinizi asla unutmayacaktir iyiki varsiniz :present:
D smart kartı malesef tek satılmıyor.
D smart kartı malesef tek satılmıyor.
Eyvallah kardesim bilgilendirdigin icin ben ayin 30 nda cikan yazilimi yukledim aynen digerinin ustune sorun olmaz dimii..
Eyvallah kardesim bilgilendirdigin icin ben ayin 30 nda cikan yazilimi yukledim aynen digerinin ustune sorun olmaz dimii..
Hayır olmaz
merhaba serkan bey ; sektörün içinden biriyim dediğinize göre mach1 ve doktorla tanışıyorsunuz herhalde.peki bu tartışmadan sonra bir görüşmeniz oldumu acaba kendileriyle.yanlış anlamayın sadece yazılım hakkında görüş alış verişi babında.bende 30 tarihli yazılımı kullanıyorum ama tedirginim.ve ilgili sitenin sahibi doktormu yoksa mach1 mi.eğeğr mach1 ise kimse karışamaz eğer doktorsa onun borusu öter tabiiki.sonuçta yazılımı kullanalımmı? kullanmayalımmı kafam karışık iyi akşamlar.
merhaba serkan bey ; sektörün içinden biriyim dediğinize göre mach1 ve doktorla tanışıyorsunuz herhalde.peki bu tartışmadan sonra bir görüşmeniz oldumu acaba kendileriyle.yanlış anlamayın sadece yazılım hakkında görüş alış verişi babında.bende 30 tarihli yazılımı kullanıyorum ama tedirginim.ve ilgili sitenin sahibi doktormu yoksa mach1 mi.eğeğr mach1 ise kimse karışamaz eğer doktorsa onun borusu öter tabiiki.sonuçta yazılımı kullanalımmı? kullanmayalımmı kafam karışık iyi akşamlar.
Ne doktor nede mach 1 ile tanısmazlıgımız yok.(Ben istanbul kökenli biri degilim)Kendilerinin sadece fuarde cekilmiş resimlerini gördüm.Valla yazılımı ben kullanıyorum sorun olsa bugun ayın 9 u 10 gundur cihaz gümlemesi lazımdı.Yazılımı indirenlerin sayısı dosyadaki eklerde belli sorun olussan 500 kişi yazardı:)
Tesekkurler @Kosovalı eline sağlık .
ya arkadaşlar astra 19 ve hotbörd de açılan kanalların tp lerini buraya yazarmısınız
ya arkadaşlar astra 19 ve hotbörd de açılan kanalların tp lerini buraya yazarmısınız
Forumda var arkadaşım yada Only the registered members can see the link adresinden faydalanabilirsin paketlere göre tum bilgiler var.Forumda bunu tek tek yazmak uzun sürer
Bende next 2000 cx süper plus var. bundan bir kaç ay evvel bir yazılım yükledim. hala geçerliliğini koruyor. yani şifreleri kırıyor. Şimdiki yazılımları üstüne yüklemelimiyim yoksa eskisi nasıl olsa işimi görüyor diyerek gerek yokmu?
yardımın için şimdiden sağol. selametle.
Bende next 2000 cx süper plus var. bundan bir kaç ay evvel bir yazılım yükledim. hala geçerliliğini koruyor. yani şifreleri kırıyor. Şimdiki yazılımları üstüne yüklemelimiyim yoksa eskisi nasıl olsa işimi görüyor diyerek gerek yokmu?
yardımın için şimdiden sağol. selametle.
Size kalmış
serkanguzel
12-10-2007, 09:42
Politikacılar siyaset yaparken, basın önünde birbirlerini en acımasız bir şekilde eleştirirler ama ikili ilişkilerde her zaman nezaket hakim olur...
Yazılımı gönül rahatlığıyla kullanınız!..
iyi de next 2000 super x plus kartsız kart takmam mümkün mü
iyi de next 2000 super x plus kartsız kart takmam mümkün mü
Mümkün degil :warn:
ustalar iyi bayramlar c.w hangi uydu kanaları açar nex 200cx usabeli
cemil974
14-10-2007, 18:17
arkadaşlar ben emuyu aktif edemedim multivizyon üzerindeyken tps oto update ye basılmıyor nasıl olcak acaba emuyu nasıl aktif ederim
arkadaşlar ben emuyu aktif edemedim multivizyon üzerindeyken tps oto update ye basılmıyor nasıl olcak acaba emuyu nasıl aktif ederim
Cihaz bilgisi menusune giriniz cıkan şifreyi 1234 girin emu acılır.Sonra tps kanalıyken uptade yapın
ustalar iyi bayramlar c.w hangi uydu kanaları açar nex 200cx usabeli
Cw paket degil sadece bu sistemde yayın yapan kanallar var.Bazen max tv bazen *** wiev gibi
sayın ustalar tps automu bu yazılımda emeğinize ellerinize sağlık
sayın ustalar tps automu bu yazılımda emeğinize ellerinize sağlık
Evet tps ve absat auto.Ayrıca premierde auto
teşekkürler çalışmalarınızda başarılar serkan usta
f47xfenerli
21-10-2007, 02:44
tşk aldım yatıyorum yarın iş yerinden yazarım sonucu
allah rahatlık versin kosavalı bizim burada pazarlarıda açığız
f47xfenerli
21-10-2007, 15:56
SEVGİLİ KOSAVALI 30 09 a göre kanal listemiz varmıdır
selamlar
f47xfenerli
21-10-2007, 16:04
bu arada on numara çalışıyor nds sistemi sorun da çıkmadı
sabahtır açık cihaz anlaşılan bu 30 09 tarıhli yazılımı arşiv yapmak lazım
çünkü D-SMART kartı hiç sıkıntısız bu yazılım çalıştırıyor
yani dosya hatalıydı yorumu tamamen hikaye selmalar
bu arada on numara çalışıyor nds sistemi sorun da çıkmadı
sabahtır açık cihaz anlaşılan bu 30 09 tarıhli yazılımı arşiv yapmak lazım
çünkü D-SMART kartı hiç sıkıntısız bu yazılım çalıştırıyor
yani dosya hatalıydı yorumu tamamen hikaye selmalar
:45: :45: Forumda zaten merak etmeyin:) Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakın
f47xfenerli
22-10-2007, 00:31
:45: :45: Forumda zaten merak etmeyin:) Bu konu kapatmayacaz siz diyene degil görduklerinize bakın
aynen dediğin gibi dostum bu koyduğun 30 09 tarihli dosya nın
büyük önemi var ve ileridede çok lazım olacak kartı malum cihazda
kulanıyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçişler
yapıyor kumanda zevk veriyor:common001: selamlar
bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
bu yana kartım takılı superplus ta sorun yok canavar gibi:wave:
aynen dediğin gibi dostum bu koyduğun 30 09 tarihli dosya nın
büyük önemi var ve ileridede çok lazım olacak kartı malum cihazda
kulanıyordum sinirlerim bozuluyordu nextsüperle süper geçişler
yapıyor kumanda zevk veriyor:common001: selamlar
bu arada belirteyim atak matak ta hikaye sabah dokuz dan
bu yana kartım takılı superplus ta sorun yok canavar gibi:wave:
İyi gunlerde kullan usta :45:
merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazılımdan sonra softcam dosyalarını mutlaka atınız) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..
merhaba arkadaslar ben yeni uyelerdim yazilimlari atiyorum sorunsuz ama arada yazilimdan sonra (Yazılımdan sonra softcam dosyalarını mutlaka atınız) deniyor ben bunla ne demek istendigini ve hangi dosyalar oldugunu anlamadim,yazilimlari attim son 21.10 yaziliminida kurdum ama softcam denilen dosyayi falan kurmadim yardimci olursaniz sevinirim.. ilginize simdiden tessekurler..
Yazlımdan sonra cas bölümünden softcamı atmanız gerekiyor keylerin aktif olması için yazılım atar gibi atacaksın kısa sürüyor zaten
BABA_YUKSEL
26-10-2007, 19:09
STBLink_1.06_TR editör ile cas a basacaksınız günlük soft camı gösteriniz next bölümünde her gün günlük softcam werilir günlük keyler wardır içinde her gün değişen D+ lar gibi daha bir çok keyler softcamla güncellenir iyi seyirler
kahraman21
27-10-2007, 21:43
arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu
hayır güzel kardeşim ayrı kart satılmaz ama D-SMART cihazı çok dandik birşey
o bakımdan eyerki next 2000superplus cx cıs veya dpcıs ı olan arkadaşlar
diyelimki D-SMART aldı o zaman bu yazılımın önemi büyük çünkü yazdığım
next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartı D-SMART tan
çıkarıp takacan next e bakacan keyfine selametle
arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu
Kart ayrı satılmıyor ama olır ya arkadasınız d smart alır ver bu akşam kartı bbirde ben bakayım dersin bu sekil falan
kahraman21
27-10-2007, 21:49
kosovalı tşk ederim
f47xfenerli
27-10-2007, 22:02
[quote=kahraman21;229648]arkadaşlar sizden bir ricam olacak dsmart yazılımını yükledik farz edelim dsmart kartını nerden bulacağız kart ayrı satılıyormu
hayır güzel kardeşim ayrı kart satılmaz ama D-SMART cihazı çok dandik birşey
o bakımdan eyerki next 2000superplus cx cıs veya dpcıs ı olan arkadaşlar
diyelimki D-SMART aldı o zaman bu yazılımın önemi büyük çünkü yazdığım
next ler uçak gibi D-SMART da 1920 anadol gibi smart kartı D-SMART tan
çıkarıp takacan next e bakacan keyfine selametle
seyitcan
29-10-2007, 21:19
ama arkadaşlar fantasy ve passion tv aktif değil..fikri olan varmı
Pin kodu girdigi için sadece d smart cihazda izlenir
f47xfenerli
29-10-2007, 23:16
sözüne ettiğin kanallar kontür kesiyor bildiğim kadarıyla
geçen gün görüştüm yetkili müşteri temsilcisiyle locaları
falan daha aktif değil aktif duruma geçtiği zaman siz
bayilere bildirilecek dediler yani özel kanaları kontür
kazar gibi izlenecek anladığım kadarıyla:49:
oyuncu_57
30-10-2007, 23:03
usta bu nedir yani artık eni cihaz almaya gerek yok mu bende
next ye 2000 cx plas var bununla d smart izleyebilecekmiyim sadece
usta bu nedir yani artık eni cihaz almaya gerek yok mu bende
next ye 2000 cx plas var bununla d smart izleyebilecekmiyim sadece
D smarta abone olup verilen kartı takıp next cihazda d smart izlenebiliyor
esarikan
31-10-2007, 11:02
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın cahillime verin.
Şimdi ben d-smart satışı yapan (Bayi Adı TEKNİK DİGİTAL-Bursa
Telefon 2244531749 ) yere aradım sordum. D-Smart kartı almak istiyorum diye D-Samrt kartı diye bişey yok uydu alıcısını komple almanız gerekiyor dediler. Benimde haliyle kafam karıştı
Siz ne diyorsunuz Bayimii bilmiyor yoksa çookmu yeni bu "Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım"
Teşekkür iyi çalışmalar
emegi gecen her arkadaşa selam
ugurmobilya
02-11-2007, 00:47
saol teşekkürler
antifeyk
02-11-2007, 01:13
emeklerinize sağlık bir ben kalmışım denemeyen..atalım bakalım inşallah bende yapabilirim
antifeyk
02-11-2007, 14:03
şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim
®adakoglu
04-11-2007, 20:41
şimdi arkadaşlar dün akşam yazılımı attım.fakat bazı kanallarda sinyal zayıf diyor ve haliyle açmıyor.mesela moive smart açık ama discovery açmıyor.ikincisi kayıta geçmek için yardım tuşuna bastım.kayıt esnasında kanaldaki görüntüde yok oldu bu normalmi.karambole kayıt yapıyoruz yani.üçüncü sorunda kayıtı bilgisayarda izledim.kanal gayet akıcı ve sorunsuzken kayıt ettiğm görüntüde izlerken donmalar oldu.bir açıklama yaparsanız sevinirim
Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
antifeyk
05-11-2007, 12:10
Bu yazılımda kayit yapken ekrandaki yayın izlenmez.21.10.2007 tarihli yazılımda kanal kayıt yaparken izleyebilirsiniz.Bu yazılım d smart kart desteği için verilmişti.Bu destek yeni yazılımda kesildi.Bu kanaları normal bir şeklide izleyemezsiniz.
sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:
®adakoglu
05-11-2007, 12:26
sağol ustam... 21.10 yazılımını atabilirmiyim üstüne.o zaman izlerken kayıt yaparım ama d-smart gider.doğru anlamışmıyım:49:
Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.
antifeyk
05-11-2007, 16:07
Yeni yazılımı yüklebilirsiniz.D smart desteği bu yazılımda yoktur.İzlerken kayıt yapabilirsiniz.
ok.teşekkürler
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın cahillime verin.
Şimdi ben d-smart satışı yapan (Bayi Adı TEKNİK DİGİTAL-Bursa
Telefon 2244531749 ) yere aradım sordum. D-Smart kartı almak istiyorum diye D-Samrt kartı diye bişey yok uydu alıcısını komple almanız gerekiyor dediler. Benimde haliyle kafam karıştı
Siz ne diyorsunuz Bayimii bilmiyor yoksa çookmu yeni bu "Next Super Plus D SMART Kartı Destekleyen Yazılım"
Teşekkür iyi çalışmalar
d-smart kart olarak satılmaz.
cihaz ile beraber satılır.:wave:
bilim-ilim
10-11-2007, 13:35
bugünkü uygulama cihazla birlikte kartı alcaksın.
Next Super Plus özeliklerini kullanmak için "Dsmart orj" cihazı kenara koyup kartı kullanacaksın
bugünkü uygulama cihazla birlikte kartı alcaksın.
Next Super Plus özeliklerini kullanmak için "Dsmart orj" cihazı kenara koyup kartı kullanacaksın
Peki dsmart kartı takanların kartları bloke oluyor deniliyor bir kaç konuda arkadaşlar sounları yazmış d smart kartı başka cihazlarda problem yaratmıyormu?
bu yazılımları yüklemeyin bence bi müddet çalışıyor ve orjinal recevırınıza taksanızda çalıştıktan sonra kart atr si siliniyor..mach1 bile yazılımları kaldırdı
mehmet13
15-11-2007, 14:15
D smarta abone olup verilen kartı takıp next cihazda d smart izlenebiliyor
slm serkan arkadasım bende orjinal d smart kartı var ben şimdi bu yazılımı nextcx yazılımı attıgım zaman d smart kartını taktıgım zaman seyredermiyim saygılar
slm serkan arkadasım bende orjinal d smart kartı var ben şimdi bu yazılımı nextcx yazılımı attıgım zaman d smart kartını taktıgım zaman seyredermiyim saygılar
Seyredersiniz ama son zamanlarda d smart kartı takan arkadaşların kartlarının atr leri bozuldugu yonunde şikayetler geldi