PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : *** hakkında yardim lutfen

myben
04-10-2007, 01:14
9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum

elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim

tesekkurler

ayran
04-10-2007, 01:22
yetkili arkadaşlar bu konuda yardımcı olur biraz'dan okey

Simba
04-10-2007, 01:24
9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum

elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim

tesekkurler
*** olarak su anda sadece srg keyler+d + keyleri ve polsatlar var bu serilere zamanında ben softcam verdim olmuyor dediler hypertermalle yukleniyordu

myben
04-10-2007, 01:27
inanin bu konuyla ilgili pek bilgim yok dediğim gibi eskiden *** dosyasi deniyodu yukluyoduk şimdi ne yuklesem ne yapsam bilmiyorum bu kanal d ye ailt mavie smart yesilcam d max bunlari bile seyredemez oldum ne yapacagım ne edecegim ne yuklemem lazım hic fikrim yok yarcimci olursaniz cok sevinirim

Simba
04-10-2007, 01:33
inanin bu konuyla ilgili pek bilgim yok dediğim gibi eskiden *** dosyasi deniyodu yukluyoduk şimdi ne yuklesem ne yapsam bilmiyorum bu kanal d ye ailt mavie smart yesilcam d max bunlari bile seyredemez oldum ne yapacagım ne edecegim ne yuklemem lazım hic fikrim yok yarcimci olursaniz cok sevinirim
Dsmart kanallar şifre koydu artık izleyemezsiniz..

regedit
04-10-2007, 02:50
bu yeni keyleri içeren yazılım yokmu forumda acaba goldmaster modelleri için

myben
05-10-2007, 00:34
bu keyleri yukleme ile ilgili bizleri bilgilendirecek kimse yokmu acaba hangi keyleri yukleyebiliriz bilgisayardan nasıl atabiliriz

bulletfromhell
05-10-2007, 00:37
bu keyleri yukleme ile ilgili bizleri bilgilendirecek kimse yokmu acaba hangi keyleri yukleyebiliriz bilgisayardan nasıl atabiliriz
kardeş bence önce bi destur de sonra konuş...sana yardımcı olan kosavalı kardeşimiz goldmaster ustasıdır...sana o cevap verirken kalkıpta yokmu yardım edecek birisi demen biraz ayıp kaçıyor....:nono:: :nono:: :nono::

myben
06-10-2007, 00:23
ustaligina laf etmedik bulletfromhell konusun acildigi gune saattelere bakarsan net bi cvp alamadigimiz için tekrar yokmu dedik ama sizin gibi isguzar insanlar oldukca kimse hiç bişeyden ne keyif alir ne zevk olsun maksat yazmak olsun da nasil olursa olsun tipik bi forum uyesi boş konuşmaya bayılırsınız

Simba
06-10-2007, 00:45
ustaligina laf etmedik bulletfromhell konusun acildigi gune saattelere bakarsan net bi cvp alamadigimiz için tekrar yokmu dedik ama sizin gibi isguzar insanlar oldukca kimse hiç bişeyden ne keyif alir ne zevk olsun maksat yazmak olsun da nasil olursa olsun tipik bi forum uyesi boş konuşmaya bayılırsınız

Neyse konu polemike dönmesin

Kapanmıştır..