Orijinalini görmek için tıklayınız : Multi-Quote(Çoklu Alıntı) Seçeneği çalışmıyor....
bulletfromhell
14-10-2007, 00:29
değerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alıntı yapamıyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???
değerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alıntı yapamıyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???
Bakılacaktır :wave:
Bende sorun yok
sistem düzeltildi
selametle
bulletfromhell
15-10-2007, 21:25
sistem düzeltildi
selametle
Allah razı olsun senden ağa...yaw aramızda kalsın ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman ağa Serkan Yılmaz duymasın bu dediklerimizi...sır tutarsın dimi ağa??? :puah: :puah: :puah: :puah:
Allah razı olsun senden ağa...yaw aramızda kalsın ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman ağa Serkan Yılmaz duymasın bu dediklerimizi...sır tutarsın dimi ağa??? :puah: :puah: :puah: :puah:
Bencede aranızda kalsın.
Yerin kulağı var,benimde kulağım var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM :D
bulletfromhell
15-10-2007, 21:32
Bencede aranızda kalsın.
Yerin kulağı var,benimde kulağım var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM :D
yok canım...zaten kim duyduki..aramızda yabancı yok....topu topu 25000 kişiCİK.....:8[1]: :puah: :8[1]: :puah: :8[1]: :puah:
asderfor
15-10-2007, 22:53
yok canım...zaten kim duyduki..aramızda yabancı yok....topu topu 25000 kişiCİK.....:8[1]: :puah: :8[1]: :puah: :8[1]: :puah:
ilahı sizi:8[1]:
O kadar oldukmu yaa.Biraz fazala oluyoruz galiba:)