PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte PKK'nın elindeki 8 asker

kucer06
22-10-2007, 13:09
PKK Hakkari'deki saldırıda rehin aldığı askerlerin isimlerini açıkladı

PKK kendisine yakın internet siteleri aracılığıyla Hakkari'deki saldırıda rehin aldığı askerlerin isimlerini açıkladı. PKK bir askerin kimliğini ise daha sonra açıklanacağını belirtti.

1- Piyade er Ramazan Yüce -Mardin

2- Er İrfan Beyaz-Antep

3- Çavuş Mehmet Şenkul-Niğde

4- Er Nihat Başova-Konya/Cihanbeyli

5- Er İlhami Demir, Ağrı/Patnos

6- Er Fatih Atakul-Denizli

7- Uzman Çavuş Halis Tan-Adana

Only the registered members can see the link

TARANTİNO
22-10-2007, 13:15
İsrail 2 askeri için ortalığı dümdüz etmişti...bakalım bizim iktidar izin alıp Bussh abilerinden operasyona izin verebilecekmi...yaw ne günlere kaldık...adam gibi adamlar olsa başımızda şimdiye kadar Kandil elli kere dümdüz edilmişti...yani acı yine kin yine öfke kaldı lmizde,yüreğimizde...:(

ruzgarm
22-10-2007, 13:15
bu kadar rezillik olmaz kendi toprağımızda 3-5 çapulcuya esir Asker veren başka daha bir millet varmıdır Toprağını0Askerini koruyamayan Devlet yönetilemiyordur baştakiler becerisizlikleri yüzünden istifa etmeleri lazım zerre kadar onur varsa daha elektirik keselimmi tezkere nasıl olacak puşch ne diyecek kansız barzani kansız talabani rest çekecek Aslanlar gibi Askerimiz çapulcular esir alacak nerde bu devlet diye soruyorum ben NERDE DEVLET NERDE BAŞBAKAN NERDE ÇUMHURBAŞKANI YETER ARTIK

muratbaybo
22-10-2007, 13:31
bız bu vatan haınlerını daha ne kadar ulkemızde besleyecez yeter artık savas ıse savas....kana kan dıse dıs pkk yı ovenın dılını keselım bunları turkıyeden surelım

CABBARİ
22-10-2007, 13:32
dün akşam milli savunma bakanı esir asker yok demişti?

kucer06
22-10-2007, 13:38
Yalanmış.Yabancı sitelerde yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum şehit sayısı'da aslında 40 mış, esir asker sayısı'da 8 miş

CABBARİ
22-10-2007, 13:39
Yalanmış.Yabancı sitelerde yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum şehit sayısı'da aslında 40 mış, esir asker sayısı'da 8 miş

dün akşam roj tv de 40 askerleri öldü diye yayın yapıyordu:(:(

kucer06
22-10-2007, 13:43
talabani şimdi konuşuyor diyorki esir askerlerin durumunu bilmiyorum diyor demekki esir askerler haberi doğrulanıyor.

osmann
22-10-2007, 13:50
Arkadaş büyük bir iş bu. komando taburuna saldır. canlarını al ve bir kaçta esir götür. olacak iş değil. olacak iş değil. orası köy değilki ya..çiftçi de değil onlar. komando taburundan nasıl esir alınır???

CABBARİ
22-10-2007, 14:24
Only the registered members can see the link

Genelkurmay başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:
PKK terör örgütü mensuplarınca 21 Ekim 2007 günü Hakkari/Dağlıca'daki bir birliğimize karşı girişilen silahlı saldırıyla başlayan çatışmalar, geçen süre boyunca aralıklarla devam etmektedir.

Çatışmalarda saat 13.00 itibariyle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaşmıştır.

Birliğe silahlı saldırının başlamasından bir süre sonra kendileriyle irtibat kesilen 8 personelimizle, yapılan tüm aramalara rağmen halen irtibat kurulamamıştır.

Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir.

Saygı ile duyurulur.

Mustafa35
22-10-2007, 14:28
Teşşekürler cabbari.. Cenabı Hakkım tüm askerlerimizin, vatanımıza hizmet eden tüm birliklerimizi korusun.

baygin
22-10-2007, 14:34
arkadaşlar belki kızcaksınız ama sakin olalım derim, çünki bu olay .... teröristleri tarafından yapıldığını ben tahmin etmiyorum. bunun altında başka güçler var. 3-5 çapulcu koca tabura hemde komando taburuna saldıramaz..... biraz düşünün derim.... saygılarımla

kucer06
22-10-2007, 14:35
Yani ben bu haberlerden şunu anlıyorum.Hükümetimiz bazı haberleri infiale neden olmasın diye yumuşatarak veriyor.Bu'da beni daha çok endişelendiriyor kayıplarımız açısından.İnşallah yanılıyorumdur.

CABBARİ
22-10-2007, 14:38
tamamiyle provakasyon arkadaşlar
arkadaşlaarın dediği gibi koca tabur mantıklı düşünün biraz
selamele

ali muştu
22-10-2007, 14:42
sokacaksın oraya bolu komondo sunu dümdüz etsin onlara bu yakışır

kucer06
22-10-2007, 14:57
Genel kurmay haberi doğruladı 8 askerimiz esir.Cenabı Allah(cc) yardımcıları olsun.

pencere77
22-10-2007, 15:03
umarım askerlerimiz kurtulur.Allah sabır vrsin tüm halkımıza

bornovalı
22-10-2007, 15:10
Allah Askerlerimizin Yardımcısı Olsun.....

DIGISAT
22-10-2007, 15:19
Suçu sadece başbakanda veya cumhurbaşkanında arayan arkadaşları,olaylara siyasi baktıkları için tasvip etmek mümkün değil...
Düşünün:bir otobüs yolcu,kime emanet?Önce tabii ki;ALLAH'a ve sonra da şöföre değil mi?
O askerleri oraya koğuşlandıran,o yollardan geçiren,taktik açıdan zayıf insanlar kim?
Kim bukadar yolcuyu o uçuruma yuvarlayan?Alkol testi mi yapmak lazım?Ehliyetleri mi alınmalı?GEREKİRSE EVET!!!
Doğrudan,sanki bire-bir onları yönlendiren sayın başbakan ve sanki bu terör örgütünü örgütleyen sayın cumhurbaşkanıymış gibi bir yargıda bulunulacağına,asıl bire-bir otobüs şöförlerine kimseden "gık" yok...?
Gücümüz sadece SİVİL ŞÖFÖRLERE Mİ YETECEK?
Bel ki de başbakan ve cumhurbaşkanının EN BÜYÜK SUÇU:BU ŞÖFÖRLERE CEZA KESMEMEK!
Şöför derken anlamayanlara açıklayayım:tecrübesiz,bilgisizv ee sorumluluğun yükünü taşıyamayan basiretsiz komutanlardan bahsediyorum...Biliyorum:aslında YÜREK GEREK DEĞİL Mİ?
Belki bugün bu forumdan,yarın da derin devletten ceza yerim...Ama doğru söylemek varken,doğru teşhis varken;herşeyi göze alıp,gerektiği vakit söylerim...
2001 enflasyonunun asıl sorumluları merhum ECEVİT ve eski KULUÇKA CUMHURBAŞKANI değil mi?Ne kadar aşikâr değil mi?Söylenmeyen söz,yapılmayan hakaret kalmadı bu i...ki insana...
Şimdi sizlere soruyorum?Dün,daha öncekigün vs.vs. kim suçlu?İşte mesele burada...
İtler saldırıyor,saldırmış ama siz hala orada,karadan tarama yapıyorsunuz?
Bu uçak denilen alet NE YAPAR?Ne yapar bu helikopterler?Sadece şehit olan askerleri mi taşır?
Varyasyon çok...Kolaygelsin...

webmasterali
22-10-2007, 15:33
Bu şerefsizlere artık tamamen dur demenin vakti geldi ve geçtide bile. Şimdiye kadar bunların yaşadığı yerler dümdüz edilmeliydi. Bu nasıl bier durum ki az bir çapulcu bizim askerimizi esir alıyor. Devletin başındakiler artık buna dur demeli. Yoksa yazıklar olsun.

ozay_74
22-10-2007, 15:37
Genel kurmay haberi doğruladı 8 askerimiz esir.Cenabı Allah(cc) yardımcıları olsun.

Dün esir alınan 8 askermizle ilgili roj tv alt yazı geçerken Türk tv kanalları ve Genel Kurmay Başkanlığın dan bu konuda hiçbir açıklama yapılmamıştı.Şimdi yapılan açıklama ise doğrulanıyor.Bu nasıl iş.
Pkk lılar ıraktan gelip içimize sızıyor ve kimsenin ruhu bile duymuyor.Müttefikimiz Amerikanın bile.Acaba senaryo ne.Bizi savaşın içine mi çekmek istiyorlar?
Neden buralara özel harekat timleri konuşlandırılmıyor bunu da anlayamıyorum.Üç ay eğitim almış gariban askerim arazi şartlarını bilen keçi gibi ordan oraya hareket kabiliyetleri olan PKK militanları ile nasıl başedebilir.YAzık bu evlatlara.Göndereceksin özel harekatcıları anlının ortasından mıhlayacak.Tabi önce içimizdeki hayinleri mıhlamak lazım.
Saygılar,

eroll
22-10-2007, 15:52
ya arkadaşlar ben de anlamıyorum nasıl olur da bu bölük pusuya düşürülebilir,ellerinde hertürlü silah var,teknolojik donanım mevcut,helikopterler vız vız bizimkilerde de acaba bir eksiklik mi var?Bunlar gözcü art kuvvet bırakmıyorlar mı nasıl böyle avlanabiliyoruz buna çok canım sıkılıyor,komandolarımız maşallah zehir gibi nasıl oldu da bu pusuya düştük?

Simba
22-10-2007, 17:54
PKK'YA YAKINLIĞI BİLİNEN İNTERNET SİTELERİ REHİN ALINDIĞI İLERİ SÜRÜLEN ASKERLERİN LİSTESİNİ YAYINLADI...
22.10.2007 14:35

Dağlıca'da kanlı pusunun ardından PKK, kendisine yakın haber ajansları ve internet siteleri aracılığıyla Hakkari'deki saldırıda rehin aldığı ileri sürülen askerlerin isimlerini açıkladı.

PKK'nın iddiası: 8 askeri rehin aldık
7 askerin kimliği verilen bilgilerde bir askerin kimliğinin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi. Milli Savunma Bakanılığı'nın doğrulamadığı rehin alma olayı, Genelkurmay açıklamasında yeralmamıştı.
Ajans ve internet siteleri aracılığı ile PKK tarafından Dağlıca'daki kanlı baskında 8 askerin rehin alındığı ileri sürüldü. Buralarda yer alan habere göre rehin alındığı belirtilen erlerin isimleri şöyle:
Piyade er Ramazan Yüce -Mardin, Er İrfan Beyaz-Antep, Çavuş Mehmet Şenkul-Niğde, Er Nihat Başova-Konya/Cihanbeyli, Er İlhami Demir, Ağrı/Patnos, Er Fatih Atakul-Denizli, Uzman Çavuş Halis Tan-Adana.
Milli Savunma Bakanı rehin olaylarının hatırlatılması üzerine iddiaları kabul etmemişti. Genelkurmay'ın açıklamalarında da bu konuya hiç değinilmemişti. Only the registered members can see the link

eroll
22-10-2007, 19:16
evet bir tane pkk militan resmi bile yok nasıl 32 kişi öldü böyle hiç olmazsa bir resim verin yahu....3 ay eğitimli bile olsa bizim asker yine uyanıktır ama böyle bir pusuya düşmeleri benim kafamı kurcalıyor,bizimkilerde biraz gaflet uykusuna kapılmasın sakın

eroll
22-10-2007, 19:18
bu konuda uydudan bir haber alırsanız lütfen haber yazın rahatlıyalım inşallah esir almamışlardır.

SexymanTR
22-10-2007, 20:45
Askeri bir önemli terim vardır...!!! hakim olunan bölgenin hakimi olmak.şuan bu gerçekleşiyor...!!! bu 1. aşamadır. bu uygulamada yapılan magara bombalama işlemi doğru bir stratejidir.!!!nedeni bu magaralar teröristlerin evidir.!!! bunların evleri yok edilecek ki barınacak yeri kalmasın.yoksa , buraları her zaman kullanılır halde kalacaktır.!!! 2. aşama vede diğer aşamalar siyasi vede askeri kanadın alacakları eylemlerle devam edecektir.telakkuz içinde tahriklere kapılmadan takip etmeye devam edelim...

Saygılarımla...

ahmetd
22-10-2007, 22:29
yazık yazık ne hallere geldik

işçi
22-10-2007, 23:09
ya kardeşler diyorum madem refandurum geçti madem artık halk olarak biz seçelim de adam seçelim olmazmı bir dahaki c.başkanımız osman pamukoğlu gibi biri olsa ne olur belki şu an askerlerimiz kurtarılmış olurdu birde şu tevizyonlar reğtingi bıraksalarda şehitler için kuran okusalar ne olur hepimizin başı sağolsun

bestas
23-10-2007, 09:24
arkadaşlar istibaratcı akarabam aldığım haberi sizinle paylaşıyorum apo p.çleri karakolu basmışlar köprü falan hikaye 200 kişilik grupmuş şehitin fazla olduğu acı haberi verdi

kirikali
23-10-2007, 10:14
Bu Allah Siz Ve Kitapsizlara Ne Zaman Dur Denilecek Allah şehitlerimizin Ruhunu şad Etsin

ŞRARSKOZ
23-10-2007, 12:37
göndereceksin baştakilerin cocugunu cölmegini ben göreyim o zaman bu kadar agırdan alıyorlar mı canları yanmadı ki hiç türkiye sagolsun bizim benim türkiyem de bu gibi köpekleri cok pesledik halada besliyoruz abd 100 kişi öldündün diye idam ediyor
biz ise hala besliyoruz idam ede miyecekseniz verin halka ya ne diyyim hep sözde kalıyo
yazık yazık türkiyem sen bu hallere düşecek miydin canım vatanım icim yanıyo

saygılar

06MasteR
23-10-2007, 13:12
arkadaslar pusuya dusen askerlerımızın ıcınde kostebek varmıs bılgı sızdırmıs nerde olcaklarını ondan ousuya dusmusler yaralı askerın bırı ıcımızde kostebek var demısanladınız gerısını kım olduklarını .....

ŞAVKÇI09
23-10-2007, 21:12
Ya bilemiyorum bu pkk lıların bu kadar saldırısı boşuna değil gibi geliyor bana.T.C üç beş peşmerge için bu kadar düşünmez.Alt tarafı iki saatlik bir operasyonla bir tane -ürt kalmaz.Bu saldırıların arkasında bana uzun vadede devletimizin başını ağrıtacak oyunlar oynanıyor gibi geliyor bana.Hadi hükümet bu olaylara seyirci kaldı(kalmaması gerekirdi) ama ne bileyim askeri kanatında sessiz kalması beni düşündürüyor.Adamların bir bildiği ve ya düşündükleri var ki girmiyorlar.

eroll
23-10-2007, 21:23
arkadaşlar bu pislikler öyle ihmale gelecek türden değil bence bunlar çok iyi eğitimli gibi geliyor bana,baksanıza dağda yaşayıp ortalığı toza dumana katıyorlar,askerimizin çok dikkatli olması gerekir bunlar bildiğimiz gerilla değiller.

baykum
24-10-2007, 23:03
şavkçı ürtten kastın ne senin.

TARANTİNO
24-10-2007, 23:23
şavkçı ürtten kastın ne senin.Yazım hatası olabilir...doğrusunu kendisi açıklar sanırım...

baykum
25-10-2007, 01:40
umarım düşündüğüm şey değildir

zabataygatör
25-10-2007, 23:01
buna sebep olan bence türk basını halkı milliyetçiş duygularını kabartıp reiting malzemesi yapıyolar ayrıca genelkuyramyında işine geliyo çünkü nasıl olsa onşar herzaman yüce arkadaşlar eğer savaşmak isteyen varsa gitsin oraya gönüllü askerlik yapsın ben şimdidki askerlere üzülüyorum gönüllüler gitsin bakalım kaç kişi olur orası özeliklede üstmakamdakiler ve ailerleri inanmıyorumki onlar bu işe evet desin yazık günah bence türk basını yalan söylüyo genelkurmayda yalan söylüyo 35 terörist öldürüldü deniyo bi tanesini neden göstermiyolar olsaydı gösterirlerdi elbet.
sen kimin agzindan konusuyorsun kim kimi kandiriyor .sen genelkurmaya nasil yalanci dersin...genelkurmay hangi operasyondan sonra show yaparak kopek resmi gosterdi...senin askerlik duygunla bizimki tutmuyor demekki..senin bu yazdiklarin pkk sitelerinde yaziyor 35 asker olmedi diye ...ben bu senin yazdiklarini hic iyi niyetli bulmadim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.bu forumda ayrimcilik yapmaya calisiyorsan defol git

gacvokem
26-10-2007, 00:26
dostum o ********lerin resmini değil leşlerinin resmini bu foruma kimse koymaz eğer köpek leşlerini görmek istiyorsan başka forumlara şöyle bir göz at yine göremedinse bana pm at adresini vereyim orda say bakalim kaç leş sermiş kahraman mehmetcik ama korkarımki o goruntulerden sonra depresyona girersin yine abuk sabuk konuşursun:)

gacvokem
26-10-2007, 00:37
***********************.

arkadaş demegoji yapma kimse ölü köpek leşi saymıyor öldürülen leş olduğu yerde bırakılır

ayrıca çok merak ediyorsan gider kendin sayarsın arkadaşin yazısınıda iyi oku sana hakaret etmemiş fakat sen ona hakaret ediyorsun çok ayıp ya tartışacaksanız fikirleriniz tartışsın küfürleriniz değil

zabataygatör
26-10-2007, 00:38
************************.
ben **** diye kelime kullanmadim .terbiyesiz.ben fasist degilim ben Turkum sen simdi birak okanal nedemis bu nedemis genelkurmay kopek resimlerini ekrana koymaz .pislik olmasin diye.senin niyetin belli ama ulasamicaksiniz az kaldi azzzzz ..sen niye bukadar rahatsizsin tsk dan bu ofken neden YA SEV YA TERKET

ertex74
26-10-2007, 00:44
beylerrrr tartışma ortamı neden seviyeli gitmiyor bazılarımız küfürlü konuşuyor tartışma bu mu olmalı uyarmadı demeyin konu kitlenir aslında çoktan kitlenmeliydi son uyarımızdır arkadaşlar sakin olalım küfürle bir yerlere varılmaz.
saygılar

Özgür Erge
26-10-2007, 00:45
forumdan uzaklaştırıldı sakin olun

zabataygatör
26-10-2007, 00:47
forumdan uzaklaştırıldı sakin olun
tesekkurler

ertex74
26-10-2007, 01:16
arkadaşlar herkes sakin olsun birbirimize saygılı ve ölçülü olalım kimse merak etmesin
kimse bu kadar eline kan ve ülkenin askeri vatandaş ve masum kanı bulaştırdıktan sonra bir yerlere varamaz gelemez bunun bilincinde olalım kayıp askerler içinde umarım en kısa süre içinde sag salim tekrar aramızda olurlar olaylar çok profesyonel olarak gelişiyor
pkk daha öncede rehin askerlerimizi almışdı bu pkk nın siyasi prongandası bu yolla halkı galyana getirmek iç karışıklık yaratmak ve bu caniler umutsuzca savaşıyorlar çıkar yolları
kalmadı çıkış yok artık ve 8 askerimiz kayıpsa devletin buyükleri vardır bir bildigi gereken
bilgiler zamanı gelince gelir bizler bu ülkenin vatandaşları olarak ileriye bakalım hep..

saygılar

osmann
26-10-2007, 09:50
arkadaşlar herkes sakin olsun birbirimize saygılı ve ölçülü olalım kimse merak etmesin
kimse bu kadar eline kan ve ülkenin askeri vatandaş ve masum kanı bulaştırdıktan sonra bir yerlere varamaz gelemez bunun bilincinde olalım kayıp askerler içinde umarım en kısa süre içinde sag salim tekrar aramızda olurlar olaylar çok profesyonel olarak gelişiyor
pkk daha öncede rehin askerlerimizi almışdı bu pkk nın siyasi prongandası bu yolla halkı galyana getirmek iç karışıklık yaratmak ve bu caniler umutsuzca savaşıyorlar çıkar yolları
kalmadı çıkış yok artık ve 8 askerimiz kayıpsa devletin buyükleri vardır bir bildigi gereken
bilgiler zamanı gelince gelir bizler bu ülkenin vatandaşları olarak ileriye bakalım hep..

saygılar

Bazıları hafta sonundan beri devleti aciz durumda göstermek için didinip duruyor. ortalık şu an toz duman olduğundan da kendini bi güzel saklıyor. Şu an güney doğuda gerek şehitlerimiz için gerekse esir alınan askerlerimiz için on binlerce asker burnundan soluyarak gece gündüz operasyon yapmaktalar. sınır ötesi sınır ötesi diye tutturduk. sınırın ötesinde adam kalmışmıdır acaba diye merak ediyorum. sağır sultan bile duydu gireceğimizi. hepimiz kendi gücümüzün farkında olalım. bu bize yeter. birde şu var. bazılarımız abd bizi batağa çekmek istiyor diyor. doğru olabilir ama abd o bataktan çıkamadı diye bizde çıkamayacağız anlamına gelmez bikere. çok güzel çıkarız. abd bile şaşar bu işe...selametle...

kılavuzlu
26-10-2007, 11:08
değerli dostlar herkese hayırlı cumalar. öncelikle sakin düşğnmek doğru kararlar almak gerekir. ordaki 3-5 çapulcuya Türk milleti pabuç bırakmaz. şunuda söyleyim bu çırpınış onların son çırpınışlarıdır ve bu işde 3. bir devlet de var bana göre. onların esas gayesi Türk milletinin milliyetçilik duygularını hareket ettirip galeyana getirip iç savaş çıkartmak. ama şuda bir herçek maşaları kullanırsın işin bitince de atarsın yada YOK edersin barzani köpeğinnin de sonu bu dedelerini araştırın bakalım ne kadar pislik...... bu rası TÜRKİYE ya sev ya terket Ne mutlu Türküm diyene Türk askeri onların hepsini bir günde süpürür. Allah şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmasın. önce birde şu içimizdeki pkk yanlılarını temizlememiz lazım. adamlar bizim paramızla bizi vuruyorlar. önce meclisdekiler .........herkese kolay gelsin. saygılar.

sasuska
26-10-2007, 17:06
benimsayın başbakanım hergün ellerini açıp yüce Allahıma dua ediyor o güzel Allahım ona daha ne kadar yürü ya kulum diyecek

osmann
26-10-2007, 17:28
benimsayın başbakanım hergün ellerini açıp yüce Allahıma dua ediyor o güzel Allahım ona daha ne kadar yürü ya kulum diyecek

bekleyip göreceğiz arkadaşım...

pcEexperi
27-10-2007, 02:05
Arkadaşlar bu sorunları biz ne kadar tartışsak konuşsak bitmez yıllardır var inşallah yıllarca sürmeyecek.

kısaca izlenimlerim ve kişisel fikirlerim; kiminiz bu düşünceleri komplo teorisi olarak görsede.
Amaç:
1 . Tc devletinin bağımsız düzeninini birlik ve beraberliğini bozmak iç çatışma yaratmak.
2 . Büyük orta doğu projesi olan ABD ve uşaklarının iran suriye ve türkiye kısaca mezopotamya da İsraili de korumaya alabilecek bir alan oluşturma isteği
3 . ikinci maddedeki amaç için gerekli ortamı sağlamak . bunlar ;
a) kürdistan kurmak bunları maşa gbi kullanmak amaç sonuçlanınca Saddamı yaratıp vurdukları gibi onlarıda vurmak
b) (düşüncesi bile kötü ama) irandan sonra Turkiyeyide vurabilmek için bir takım ayrımcılıklar yapıp natodan atmak sınırları bölmek zor olursa Türkiyenin yapmasını istemediği bir şeyi yapmaya zorlamak diplomatik destek vermemek ve Bu güzel ülkemi vurmak için çeşitli bahaneler öne sürmek

4 . Geleceğin yakıtı %85 rezrvi elinde bulunduran Türkiye'min Bor madenlerini kontrol altına almak. İran Irak Suriye petrollerini kontrol altına almak Afgan madenlerini kontrol altına almak
amaçlar uzayıp gider ama başlıca bunlar

Yapılan gözle görünenler. bunlar sadece ABD için geçerli değildir.
1. Siyasileştirmeye sevk ederek etkin köken kavgalarını tetiklemek
2. PKK ve onların köpeklerini beslemek lojistik destek sağlamak
3. Kardeş kavgası ile iç savaş çıkartmak(kimse bu oyunlara gelmesin ne kürt ne türk nede laz çerkez yörük) Kendini bu vatandan daha iyi huzur bulabileceğini sanan ayrılıkçı kim varsa bilmeliki kurulacak yeni sınırlar olsa bile bu huzuru arasınız. adama filistin gibi namaz bile kıldırmazlarda ah biz ne yaptık dersiniz.

Sınır ötesini aceleci yaparsak ne olur.
- ekonomik ambargo hayatı felç eder (74 kıbrıs harekatında 6 yıl ambargoya maruz kaldık)
- iç dengeler alt üst olabilir
ama ne olursa olsun 74 deki TC ile bugunun TC si arasında fark var. Benim Ülkem Güçlüdür. Ambargo bile olsa iç çatışma çıkarmak isteyenlerde olsa üstesinden gelir.
Ceddimin Çanakkaleyi bilmem kaç millete karşı vermediği gibi Bugünde birlik olmasını bilr

Ne önlem alabiliriz?
- Devletin bölünmez bütünlüğünü bozmya yönelik her tür suç İDAM cezası kapsamına alınmak üzere acilen referandum yapılmalı ve hatta yasallaşmalı.
- böylelikle meclisteki ********lerde dahil hepsi asılmalı
- Barzaninin mersindeki şirketlerine el konulmalı PKK=Barzani bunu göremeyeniniz varmı ?
- Medya dan TSK yada güvenlik birimlerinin çatışmalar sonucu olabilecek bahtsız olayları (sivil) duyurması engellenmeli.
- Ambargo konduysa Tüm uluslararası antlaşmalardan Ambargo koyan ülkelerin çıkarına olan her sey durdurulmalı

Sonuç:

Bizlewr bu topraklarda neredeyse 1000 yıldır varız. Ve hep olacağız. Buna inanmalı ve halimize şükretmeliyiz. Hem Türk hem kürt ü ile Hem arap Hem süryanisi ile Hem laz Hem çerkezi ile kimse bizi bölmeye yetemedi. ABD ye bakınız Her çeşit ırk var Oyuna gelmedik gelmeyelim. TSK ya zaten atıfta bulunmayalım. Her şey bir anda olmaz. Ama israil gibi olmalıyız bu kesin. Ve bizim devlet büyüklerimiz bunun hesabını Askerimizle birlikte yapıyorlardır kimsenin şüphesi olmasın. İktidarımız politikaları yanlıştır. Ama bu hep yanlış sürecek anlamına gelmez.
AYRICA YENİ BİR MAİL KAMPANYASI İLE 1923 YILINDA ÜLKEM KURULDUKTAN SONRA ULU ÖNDER ATATÜRKÜN BİZ GENÇLERE VE BİRLEŞİK TÜRK HALKINA SÖYLEMİ OLAN GENÇLİĞE HİTABESİNİ HATIRLAYALIM HATIRLATALIM HERKESE YOLLAYALIM. CEVAP ONUN İÇİNDE GİZLİ ZATEN.

Özetide açık ve net : Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

umarım bu yazdıklarımın hicbiri gercekleşemez. Dilerimki Allahtan HEr kim bizim ülkemiz ve Kardeşliğimiz üzerinde her ne oyun oynuyorsa o oyunu öyle bir geri tepsinki Bizimle uğraşmayı bırak kendi içindeki sorundan erisin gitsin.

Allaha emanet olun!.

SexymanTR
27-10-2007, 02:30
Arkadaşlar bu sorunları biz ne kadar tartışsak konuşsak bitmez yıllardır var inşallah yıllarca sürmeyecek.

kısaca izlenimlerim ve kişisel fikirlerim; kiminiz bu düşünceleri komplo teorisi olarak görsede.
Amaç:
1 . Tc devletinin bağımsız düzeninini birlik ve beraberliğini bozmak iç çatışma yaratmak.
2 . Büyük orta doğu projesi olan ABD ve uşaklarının iran suriye ve türkiye kısaca mezopotamya da İsraili de korumaya alabilecek bir alan oluşturma isteği
a) kürdistan kurmak bunları maşa gbi kullanmak amaç sonuçlanınca Saddamı yaratıp vurdukları gibi onlarıda vurmak
b) (düşüncesi bile kötü ama) irandan sonra Turkiyeyide vurabilmek için bir takım ayrımcılıklar yapıp natodan atmak sınırları bölmek zor olursa Türkiyenin yapmasını istemediği bir şeyi yapmaya zorlamak diplomatik destek vermemek ve Bu güzel ülkemi vurmak için çeşitli bahaneler öne sürmek

4 . Geleceğin yakıtı %85 rezrvi elinde bulunduran Türkiye'min Bor madenlerini kontrol altına almak. İran Irak Suriye petrollerini kontrol altına almak Afgan madenlerini kontrol altına almak

3. Kardeş kavgası ile iç savaş çıkartmak(kimse bu oyunlara gelmesin ne kürt ne türk nede laz çerkez yörük) Kendini bu vatandan daha iyi huzur bulabileceğini sanan ayrılıkçı kim varsa bilmeliki kurulacak yeni sınırlar olsa bile bu huzuru arasınız. adama filistin gibi namaz bile kıldırmazlarda ah biz ne yaptık dersiniz.

- ekonomik ambargo hayatı felç eder (74 kıbrıs harekatında 6 yıl ambargoya maruz kaldık)
ama ne olursa olsun 74 deki TC ile bugunun TC si arasında fark var. Benim Ülkem Güçlüdür. Ambargo bile olsa iç çatışma çıkarmak isteyenlerde olsa üstesinden gelir.
Ceddimin Çanakkaleyi bilmem kaç millete karşı vermediği gibi Bugünde birlik olmasını bilr

Ne önlem alabiliriz?
- Devletin bölünmez bütünlüğünü bozmya yönelik her tür suç İDAM cezası kapsamına alınmak üzere acilen referandum yapılmalı ve hatta yasallaşmalı.
- Barzaninin mersindeki şirketlerine el konulmalı PKK=Barzani bunu göremeyeniniz varmı ?
- Medya dan TSK yada güvenlik birimlerinin çatışmalar sonucu olabilecek bahtsız olayları (sivil) duyurması engellenmeli.
- Ambargo konduysa Tüm uluslararası antlaşmalardan Ambargo koyan ülkelerin çıkarına olan her sey durdurulmalı

Sonuç:

Bizlewr bu topraklarda neredeyse 1000 yıldır varız. Ve hep olacağız. Buna inanmalı ve halimize şükretmeliyiz. Hem Türk hem kürt ü ile Hem arap Hem süryanisi ile Hem laz Hem çerkezi ile kimse bizi bölmeye yetemedi. ABD ye bakınız Her çeşit ırk var Oyuna gelmedik gelmeyelim. TSK ya zaten atıfta bulunmayalım. Her şey bir anda olmaz. Ama israil gibi olmalıyız bu kesin. Ve bizim devlet büyüklerimiz bunun hesabını Askerimizle birlikte yapıyorlardır kimsenin şüphesi olmasın. İktidarımız politikaları yanlıştır. Ama bu hep yanlış sürecek anlamına gelmez.
AYRICA YENİ BİR MAİL KAMPANYASI İLE 1923 YILINDA ÜLKEM KURULDUKTAN SONRA ULU ÖNDER ATATÜRKÜN BİZ GENÇLERE VE BİRLEŞİK TÜRK HALKINA SÖYLEMİ OLAN GENÇLİĞE HİTABESİNİ HATIRLAYALIM HATIRLATALIM HERKESE YOLLAYALIM. CEVAP ONUN İÇİNDE GİZLİ ZATEN.

Özetide açık ve net : Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

umarım bu yazdıklarımın hicbiri gercekleşemez. Dilerimki Allahtan HEr kim bizim ülkemiz ve Kardeşliğimiz üzerinde her ne oyun oynuyorsa o oyunu öyle bir geri tepsinki Bizimle uğraşmayı bırak kendi içindeki sorundan erisin gitsin.

Allaha emanet olun!.

İdam cezasını çıkarırsak herşey alehimize olacaktır.bunu yapmamız için ekonomik vede diplomatip olarak dünyanın 5 güçlü devleti durumunda olmalıyız.!!

İsrail gibi olursak onların fısatında anılırız..!!! Biz tarihte şanımızla vede şerefimizle anıldık.anılmaya da devam edeceğiz.!!!

Zaten son zamanlarda başımıza gelen bu olayları çıkaranlar da ABD vede İsraildir.!!! ( ortadoğu projesi kime ait.? )

Hedef İranken Bize çevrildi..!!! Bizi karıştırıp İranla çatıştırmak isteniliyoruz.Hükümet vede yetkili mercilerde bunun farkında olup , adımları da ona göre atıyor..Bu bir süreçtir.

Burada bilinçli okuyucular olduğumuz görülmektedir.bu bilinci sahip olup gelişmeleri izleyerek beklemeliyiz..

Saygılarımla...:45:

zabataygatör
27-10-2007, 02:36

Amaç:

Ne önlem alabiliriz?

Sonuç:

Allaha emanet olun!.
eline saglik.evet birlik zamani

yusufkoc1
27-10-2007, 09:38
Arkadaşlar sakin düşünelim lütfen. Şimdi birlik, beraberlik zamanıdır. Bu millet öyle bir milletdir ki, zamanında herkes görmüştür. Gerekirse yine gösteririz. Saygılarımla.