Orijinalini görmek için tıklayınız : Askeri bilgileri sızdıran hainler yakalandı
polisajans
26-10-2007, 20:23
Bölgede yapılan telefon dinlemelerinde ikisi korucu başı 6 kişi TSK'yla ilgili bilgileri Kuzey Irak'ta görüştükleri kişilere aktardıkları tespit edildi.
Bölgede sınır ötesi operasyon hazırlıkları dikkati çekerken, askeri yetkililer stratejik noktalardaki hazırlıkların gizli tutulması için buralara giriş- çıkışı yasakladı. Bu bölgelerden yapılan telefon konuşmaları da izlemeye alınırken, Kuzey Irak'la yaptıkları telefon görüşmelerinde askeri bilgileri verdikleri anlaşılan ...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) dan alıntı
Atalarımız boşuna dememiş
Hırsız içerden olunca kapıya kilit dayanmaz diye
Kanser gibi her tarafımızı sarmışlar
Malesef iktaneside korucubaşı ekmegi aşı bizden
yakanlananları ben olsam Şehit ailelerine teslim ederdim
SexymanTR
26-10-2007, 21:47
Hepsine bu sucu yormamız hata olur...!!! Tek sözcük ile '' YA SEV YADA TERK ET'''
[QUOTE=hogan01;229242]Atalarımız boşuna dememiş
Hırsız içerden olunca kapıya kilit dayanmaz diye
Kanser gibi her tarafımızı sarmışlar
Malesef iktaneside korucubaşı ekmegi aşı bizden
yakanlananları ben olsam Şehit ailelerine teslim ederdim.
çok güzel yazmışsın katılıyorum.
saygılar.
bulletfromhell
26-10-2007, 22:17
valla baştan beri bu koruculuğu sistemine karşıyım ama ne hikmetse vazgeçemiyorlar....bu hainlerle ilgili yapılacak şeyde bellidir...iyice öttüreceksin bunları;ne biliyolar,kimlerle temastalar,kaç para karşılığı askeri satmışlar?? iyice konuşturduktan sonrada kafalarına sıkıp bi lağıma atacaksın...itirazı olan???
ultra-mehmet
26-10-2007, 22:27
ya arkaşlar ben bunu daha önce korkunç idda diye forumuzda gümdeme getirdim.....
tıklayın.....
Only the registered members can see the link
bulletfromhell
26-10-2007, 22:33
ya arkaşlar ben bunu daha önce korkunç idda diye forumuzda gümdeme getirdim.....
tıklayın.....
doğru söylüyosun kardeş,ancak orada da son mesajı ben yazdım...böylesine spesifik bi olay üzerinde net olmayan ,resmen açıklanmamış söylenti ve iddiaları konuşmak yanlış olur demiştim...ancak şu anda net bi bilgi var gibi görünüyor..6 tane hain ,2 tane korucu vb. gibi net ifaDeler var...ayrıca konuyla ilgili bu iddiayı destekleyecek başka yazılar vs. yayınlandığı için doğru olduğunu kabul edip yorum yazabiliriz.....dolayısıyla o anda sadece iddia olarak kabul edebildiğimiz bir bilgiyi şu an için gerçek olarak kabul etmekteyiz...fark burada....
trilobid
26-10-2007, 23:03
********ler haramzade köpekler her yerde nasıl kurtulucaz bunlardan yaa.
hallederiz
26-10-2007, 23:25
böylelerini ibreti alem için taksim atatürk anıtı önünde ipte sallandıracaksın
ercanakman
26-10-2007, 23:56
doğru söylüyosun kardeş,ancak orada da son mesajı ben yazdım...böylesine spesifik bi olay üzerinde net olmayan ,resmen açıklanmamış söylenti ve iddiaları konuşmak yanlış olur demiştim...ancak şu anda net bi bilgi var gibi görünüyor..6 tane hain ,2 tane korucu vb. gibi net ifaDeler var...ayrıca konuyla ilgili bu iddiayı destekleyecek başka yazılar vs. yayınlandığı için doğru olduğunu kabul edip yorum yazabiliriz.....dolayısıyla o anda sadece iddia olarak kabul edebildiğimiz bir bilgiyi şu an için gerçek olarak kabul etmekteyiz...fark burada....
bulletfromhell arkadaşım yazdıklarıma ister inanır ister inanmazsın bu senin en doğal hakkın 85/95 bir fiil o bölgelerde görev yaptım ve inan bana bir çok zaman başımın en büyük belası bu iş oldu ve ben inatla ve inançla gittiğim hiç bir göreve korucu götürmedim bu yüzden şikayet edildim hatta ceza bile aldım (kınama) ama benim için en önemli olan şey mehmet'im di ve ben onları hep sağ ve sağlam teslim ettim..Maalesef korucu demek hepsi için söylenmesede yarı pk demek zaten gün gelip işi senle bittiğinde dağda karşına pkk olarak çıkıyor kendisi...
amacım sadece seni bilgilendirmek içindir rencide etmek veya polemik yaratmak için değil.
sağlıcakla kalın..
bulletfromhell
27-10-2007, 00:02
bulletfromhell arkadaşım yazdıklarıma ister inanır ister inanmazsın bu senin en doğal hakkın 85/95 bir fiil o bölgelerde görev yaptım ve inan bana bir çok zaman başımın en büyük belası bu iş oldu ve ben inatla ve inançla gittiğim hiç bir göreve korucu götürmedim bu yüzden şikayet edildim hatta ceza bile aldım (kınama) ama benim için en önemli olan şey mehmet'im di ve ben onları hep sağ ve sağlam teslim ettim..Maalesef korucu demek hepsi için söylenmesede yarı pk demek zaten gün gelip işi senle bittiğinde dağda karşına pkk olarak çıkıyor kendisi...
amacım sadece seni bilgilendirmek içindir rencide etmek veya polemik yaratmak için değil.
sağlıcakla kalın..
yok kardeş bende biliyom neyin ne olduğunu...çoook tanıdığım insan var oralarda görev yapmış....sistemin nasıl olduğunu bende biliyorum...dediğim gibi ne hikmetse bi türlü vazgeçemediler o sistemden....esbab-ı mucibesi nedir bilmiyorum ama bu olayın her komutan için başbelası olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim....alıntı yaptığınız yazıda da daha öncede benzer bi açıklamayı arkadaşımız buraya taşımıştı ancak resmi bi açıklama olmadan komplo teorisi üretirmiş gibi duyduğumuz her iddiayı böylesine bi olayda burada tartışmanın uygun olmadığını düşündüğümü yazmıştım...ona istinaden yazdığım bir yazı o....selametle...
Bölgede yapılan telefon dinlemelerinde ikisi korucu başı 6 kişi TSK'yla ilgili bilgileri Kuzey Irak'ta görüştükleri kişilere aktardıkları tespit edildi.
Bölgede sınır ötesi operasyon hazırlıkları dikkati çekerken, askeri yetkililer stratejik noktalardaki hazırlıkların gizli tutulması için buralara giriş- çıkışı yasakladı. Bu bölgelerden yapılan telefon konuşmaları da izlemeye alınırken, Kuzey Irak'la yaptıkları telefon görüşmelerinde askeri bilgileri verdikleri anlaşılan ...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) dan alıntı
hep hain arıyoruz her yerde ama kimsenin aklına gelmiyor terörün mali kaynakları birde bunları haber yapsak nasıl olur acaba isterseniz
sanayi bakanlıgından ve sınır kapılarından başlıyalım körrrr olmuş maliye bakanlıgından başlıyalım nasıl olur acaba pkk nın en riskli gelir kaynagı
uyuştturucu veya turkiyede yapılan risksiz kaçakcılık işimi yoksa
hainnn bitmez bataklıgı kurutmadıgın sürece...
saygılar.
yakupyurt
27-10-2007, 00:57
hainleri bundan sonra heryerde görmek mümkün bizden kesilen vergilerle aldıkları maaşlarıda ********lerede aktarıyordur bunlar allah belanızı versin *** kurusu aponun kırıntıları
SexymanTR
27-10-2007, 01:06
Bu bölgede her zaman muhbir korucular çıkmıştır.bunu orada görev yapan herkez biliyor.!!! Bu bölgeyi iyi bilende onlardır.!!! bu nedenlerden dolayı korucu sistemi sürmüştür.Szilere zamanında genelkurmaybaşkanlığının bir açıklamasını hatırlatacağım ; ''K.ırak bölgesindeki israil ajanlarının faliyetleri tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.? '' Bu bölgede abd vede israil ajanları ırak vede iran'a karşı kullanılmak üzere terör örgütü ile antlaşmaya gitmiştir..!!! Barzaninin açıklamasına bakarsanız ; türkiye kürt varlığı ve güçünü kontrol altına almak için bu sınırötesi eğlemine geçmiştir.? sizce böylemidir.? hayır.Türkiye burada kürt gruplarını kontrol etmek isteseydi , teskereyi çıkarıp abd ile beraber o bölgeye girerdi.Çok akıllı bir manevra ile bu teskere meclisten geçirilmemiştir.
Bölgede en son haberlerde barzani türk istihbaratcılar bölgenin heryerinde diye bir açıklama yapmıştır. bu açıklamayı medyada yapmasının nedeni nedir.? Bunu da söyleyim ; abd ' deki yetkilileri uyarmaktır.
Bizim istihbarat birimlerimizin bölgede faliyetleri doğrudur.sözkonusu bu bölgede düzenli ordu ile direk yapılacak harekat başarılı olması mümkün olmaz.coğrafi koşullar vede gerilla mücadelesine ters düşer.olsada yeterli olmaz.!!! Bu nedenle öncelikle istihbarat birimleri detaylı bir çalışma yapacaklar ki bölgenin tam faliyet haritası oluşacak.Stratejik plan harekatı bundan sonra oluşacaktır.Bunların yanında barzani cephesinden bir şantaj da geldi.bu şantaj da şöyleydi.türkiyede heryeri ateşe vereceklerini iddia ettiler. :) buna gülerim.Bizim orada konuşlanmış istihbaratımız ne yapabilir onu hesaba katmadılar sanırım.? Sabotaj denilen bir eylemden haberdarlar mı.?
Saygılarımla..
böylelerini ibreti alem için taksim atatürk anıtı önünde ipte sallandıracaksın
:45: :45:
Aşağıdaki örnekte olduğu gibi