PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kayseri 2 Fener 1 Maç bitti Sonrası Yorumlar Buraya

f47xfenerli
11-11-2007, 15:43
Kayseri'de kritik dönemeç! İşte 11'ler

Hafta içi PSV Eindhoven karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle Avrupa'daki yürüyüşünü son sürat devam ettiren Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Kayserispor deplasmanına çıkıyor. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...

FENERBAHÇE
Volkan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Appiah
Vederson
Aurelio
Deniz
Gökhan Gönül
Semih
Deivid
KAYSERİSPOR
İvankov
Durmuş
Ali Turan
Toledo
Saidou
Aydın
Mehmet Topuz
Fatih Ceylan
Ragıp
Gökhan Ünal
Iglesias

f47xfenerli
11-11-2007, 16:23
Semih Şentürk (Fenerbahçe)
Fenerbahçe aradığı gole kavuştu. Vederson sol kanattan çok hızlı çıktı. Topu sol kanattan içeriye doğru ortalayan Vederson'un bu topu sağ kanattan atağa destek veren Appiah'a geldi. Appiah'da çok rahat bir şekilde topu kontrol etti ve altıpasda bekleyen Semih'e ortaladı. Semih de yine çok rahat bir kafa vuruşu ile takımına golü getirdi. 0-1 dk 17

f47xfenerli
11-11-2007, 16:30
dk11' Maçın ilk sarı kartı Edu'ya çıktı.

zabataygatör
11-11-2007, 16:31
edu ikinci saridan kizardi

zabataygatör
11-11-2007, 16:32
ama top edunun gogsune carpmis

f47xfenerli
11-11-2007, 16:35
dk27 Bu arada Edu'ya kırmızı kart çıktı.
fener 10 kişi kaldı

zabataygatör
11-11-2007, 16:37
kayseri cok sert oynuyor,onlara da gelebilir kirmizi kart

f47xfenerli
11-11-2007, 16:48
GOL! Mehmet Eren dk43
Şimdi skor 1-1 oldu. Mehmet Topuz'un mükemmel ortasına Mehmet Eren gelişine çok güzel vurdu ve maça dengeyi getirdi.

f47xfenerli
11-11-2007, 16:58
bu iş edu lugano yla olmaz bu kaçıncı takımı 10 kişi bırakışları
yazıklar olsun bu zikoya adamları resmen korumasına almış
buraya yazıyorum bu ikili şampiyonlar liginde öyle hatalar
yapacaki fener camiyası büyük yara alacak ahanda yazdım

CABBARİ
11-11-2007, 17:03
fener kontrolü kaybederek oynuyor
ama galip gelme şansıdaha yüksek
selametle

zabataygatör
11-11-2007, 17:21
carlos cok sert vurdu,ivankov cikardi

Simba
11-11-2007, 17:27
Gol yedik eyvah eyvah

f47xfenerli
11-11-2007, 17:38
Mehmet Eren Boyraz (Kayserispor)
Kayserispor yine Mehmet Eren ile golü buluyor. Ragıp'ın yüksek topuna hareketlenen Mehmet defansın ofsayt taktiği ile ileri çıkmasından faydalanarak bomboş topla buluştu. Sırtı dönük topu alan Mehmet Eren önce meşin yuvarlağı düzeltti sonra da dönerek yaptığı vole ile takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. 2-1 DK62

pencere77
11-11-2007, 17:39
maç 2-1 hala

zabataygatör
11-11-2007, 17:43
boyle biter

pencere77
11-11-2007, 17:45
yaw fenerli olarak illaki oynadığımız takımın adı avrupada bir takımın ismi mi olması mı gerekli???

f47xfenerli
11-11-2007, 17:47
çok kötü fener çok kötü fener çok kötü fener
ah ah ah edu:mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv:

ŞRARSKOZ
11-11-2007, 17:49
arkadaşlar dakika kaç işiniz zor gibi gözüküyor yorumlarınız dan öyle onladım avrupada başarılı olsun benim için yeter saglıcakla
dakikasını yazarsanız sevinirim

saygılar :wave:

zabataygatör
11-11-2007, 17:50
10 kisi bukadar olur

f47xfenerli
11-11-2007, 17:52
yaw fenerli olarak illaki oynadığımız takımın adı avrupada bir takımın ismi mi olması mı gerekli???

boşuna böbürlenme yakında oradan da eleniriz ziko efendi
edu nugano da ısrar ederse edecek de

pencere77
11-11-2007, 17:53
boşuna böbürlenme yakında oradan da eleniriz ziko efendi
edu nugano da ısrar ederse edecek de

böbürlenmek değil.fener bahçenin karşısındaki takımı ciddiyetsizliği alması işin özü

zabataygatör
11-11-2007, 17:55
böbürlenmek değil.fener bahçenin karşısındaki takımı ciddiyetsizliği alması işin özü
arkadas ciddiyetsizlik yokki herkes mucadele ediyor,10 kisi bukadar rakipte kayseri yani

zabataygatör
11-11-2007, 17:58
carlos cok srt vurdu top disaricikti

Admin
11-11-2007, 17:59
Saha birbirne grdi

f47xfenerli
11-11-2007, 18:00
maç bitti geçmiş olsun zikooooooooooooooooooooooo
tebrikler kayseri 2-1

zabataygatör
11-11-2007, 18:01
mac bitti

f47xfenerli
11-11-2007, 18:06
sinirlerim alt üst oldu bu kargo firmaları kına alıyormu zikoya gönderecem
inanın ki bu kaçıncı edunun takımı 10 kişi bıraktığı ya bu ısrar niye kardeşim
adam senin babanın oğlumu yazıklar olsun sana zikoooooooooooooooooooo

hallederiz
11-11-2007, 18:14
inşallah maç böyle 2-1 biter

bulletfromhell
11-11-2007, 18:44
sinirlerim alt üst oldu bu kargo firmaları kına alıyormu zikoya gönderecem
inanın ki bu kaçıncı edunun takımı 10 kişi bıraktığı ya bu ısrar niye kardeşim
adam senin babanın oğlumu yazıklar olsun sana zikoooooooooooooooooooo
kardeş kargo firmaları kına almasına alırda bi gerçeği görelim...edu haksız yere oyundan atıldı...bizim rüştüye olan pozisyonun kopyası...adamların göğsüne çarpan topa hakemler el diyorlar...göz doktoruna gitsinler bence...ikinciside yenilen 2 golüde r.carlosun hatasından yediniz..ilk golde kademesini bıraktı,ikinci goldede ofsayt yaptırmaya çalıştı...olabilir..futbolun şansı bunlar..ancak şu gerçek maalesef tokat gibi yüzümüze çarpıyorki;bizim türk takımları yüksek maç trafiğini kaldıramıyorlar....

Kemal Turan
11-11-2007, 19:20
Dün fenerli arkadaşlarımız Beşiktaş yenilince darısı galatasaray ın başına diye mesaj yazıyorlardı. Darısı maalsef fener in başına oldu. Geçmiş olsun.

CABBARİ
11-11-2007, 22:02
tolunay kafkas ayrı bir hava verdi kayseriye helal olsun
selametle

CABBARİ
11-11-2007, 22:19
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, karşılaşmanın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiğini belirterek, "Biz önceki haftalarda Fenerbahçe olarak bir bildiri yayınlamıştık. Bir takım şeylerin oynandığını ve bu yanlışların düzeltilmesi, adaletli bir yönetim sergilenmesi gerektiğini söylemiştik. Bu yönetim tarzı, bu anlayış, bu mantıkla, bu işlerin olmayacağını söylemiştik.

Fenerbahçe, maçın 25. dakikasına kadar çok iyi oynadı. Oyuncumuza gösterilen ilgisiz bir sarı kart. Daha sonra göğüsten gelen topun ele çarpmasına hakem, seyirci bağırınca ikinci sarı karttan kırmızı kart gösteriyor. Sarı kartı bulunan Gökhan Ünal'a ise itirazlarına rağman kart göstermiyor. Bize gösterilen kırmızı kart sonrası guardımız düşüyor. Bunlar herkes tarafından bilinen, fair play'e aykırı, adaletsiz yönetim örnekleri. Biz bunu her yerde söylüyoruz. Beşiktaş derbi maçı öncesi yayınladığımız basın bildirimizin ne kadar haklı olduğunu bu maçta gördük. Futbolun daha adaletli olması gerektiğini söyledik. Lugano alkışlıyor, Lugano'yu atmıyorlar. Top oynanıyor, iki oyuncu birbirinin boğazına sarılıyor, böyle bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.

"5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz" diyen Uslu, "En az 5-10 hakemin temizlenmesi gerektiğine inanıyorum. Gökhan Gönül, maç içerisinde sürekli tekmelere maruz kaldı. Yazık değil mi Gökhan Gönül'e hem de milli takım ile çok önemli bir sınava çıkacakken. Bu hakemleri ve neler döndüğünü çok iyi biliyoruz. 5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz. Yalnız milli takım ile federasyonculuk olmuyor. Türk futbolu, doğru dürüst yönetilmeli. Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan çok önemli bir maça yeni bir hakemi, yan hakem olarak veriyorlar. Bizim kişilerle işimiz olmaz, bizim için kurumlar önemli. Kurumların hala daha akılları başına gelmediyse...Bana ceza verecekler belki de ama verdiklerinde bir şeyler düzelecekse versinler" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise, maçın kırılma anının Edu'nun ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyon olduğunu belirterek, "Maçın geneli değerlendirildiğinde farklı düşünceler çıkabilir. Ama unutulmasınki maçın kırılma anı Edu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyondur. O andan sonraki değerlendirmeler normal bir değerlendirme değildir. Hakem bir hata yapabilir. Ama bu hakem, bu akşam kendini bir evde izlesin, bir sorgulasın. Ben 'Bu ikinci sarı kartı niye verdim' desin.

Geçen haftanın en centilmen teknik direktörü seçilen Tolunay Kafkas, olmadık hareketler yapıyor, bunlar da herhalde değerlendirilecektir. Buna Türkiye sessiz kalmayacaktır. Hakem hata yapabilir, ama bu hakemlerin hatalarından sonra maç yönetemeyeceklerini anlamaları lazım, artık 'Bu hakemle olmaz' dememiz lazım. Ben MHK başkanına acıdım. Geçen hafta çıkmış bir hakemini kollamaya çalışıyor. Kanaat önderlerimiz çıksınlar desinler ki 'Bu hatalarla, bunlarla olmaz' desinler. Oktay Demiray, bu akşam kanallara çıkar ve 'Edu'nun formasında toz vardı, onun için attım' diyebilir. Ama söylesin bir şeyler söylesin. Maçta hatalar vardı, ama maç benim için Edu'nun kırmızı kart görmesinden sonra bitti, ben sonrasını izlemedim bile. Sabaha kadar oynansa gol atamayacağı maçta Kayserispor, 2 gol buldu. Geçen sezondan bu yana söylüyoruz, futbol yönetiminde güven problemi var. Bu hatalar, hakemler arasında baskı kuruyor ve hata üzerine hata yapıyorlar. Ama bu sezon yine biz şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

İHA

pencere77
11-11-2007, 22:22
maçı izlemediğim çin yorum yapmıycam

erdogan 1
11-11-2007, 22:42
fenerbahçe kayseride dinlendi çarşanba günü yaptığı maçın yorgunluğunu attı

koparkok
12-11-2007, 00:17
hayırlı olsun avrupa fatihine