PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım (çevirmeli bağlantı)

ŞAVKÇI09
03-12-2007, 20:11
Arkadaşlar geçen gün pc çöktü ve kurtarma yazılımı ile kurtardık ve işletim sistemini yeni kurduk internete ne zaman girsem linkteki gibi bir şey geliyor ve internete giremiyorum ne yapmam lazım?Bir de önceden pc de herhangi bir klasörü açar kapatırken clik clik diye bir ses geliyordu şimdi gelmiyo bu neden kaynaklanıyo olabilir?Sesin gelip gelmemesi önemli değil benim içinde bu çevirmeli bağlantı olayını çözemedim.Gelen uyarı burada:[img=Only the registered members can see the link] (Only the registered members can see the link)Yardımcı olabilirseniz teşekkürler.

®adakoglu
03-12-2007, 20:24
Denetim masasına gidiniz.Ag bağlatılarını tıklayınız.Cevirmeli ağ bağlantısı sistemden kaldırınız.

ŞAVKÇI09
03-12-2007, 20:27
ağ bağlantısına baktım orada öyle birşey yok sadece 1)_geniş bant var ve 2)_lan yada yüksek hızda internet var

®adakoglu
03-12-2007, 20:40
ağ bağlantısına baktım orada öyle birşey yok sadece 1)_geniş bant var ve 2)_lan yada yüksek hızda internet var

Birde Denetim masası proğram ekle kaldırda çevirme ağ bağlantısı için her hangi bir proğram yüklenmiş mi? Yüklenmiş si kaldırınız.Bu genelde Arçelik Beko markalı bilgisayarlarda yüklü oluyor.gönderdiginiz resimde çevirmeli ağ bağlantısı sizen bilgisayarınızda yüklü gözüküyor.Onu bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekiyor.

ŞAVKÇI09
03-12-2007, 20:47
pc yi ad aware a ve nod 32 ye tarattıktan sonra pc yi yeniden başlattım şu anda sorun yok inşallah düzelmiştir.Teşekkür ederim.