Orijinalini görmek için tıklayınız : D SMART için hangi cihaz??
arakadaşlar D SMART almayı düşünenler için faydalı olur diye açıyorum bu konuyu kullananlar ve satan arkadaşlar buraya fikirlerini yazabilirler
D SMART almak isteyen biri için hangi cihazları tavsiye edersiniz ve sebebi??
yorumları bekliyorum
sonsuzlukk
21-12-2007, 17:07
bence almasınlar yazık olur paralarına ben aldım ama pişman oldum herhalde dsmart yetkilileri bu ucuz ve seyredilemeyen filmlere para vermemişler belgeseleri kötü çoğu ingilizce ama karar sizin,bide makinesinin kalitesini kimse begenmiyor servisci bile dijitürkte aynı vestelin en dandik makinesini kulandırıyorlar
2 gundur şifresiz tamamen basat kanallar malesef bu kanallarla bu iş olmaz
kanaryam1950
21-12-2007, 17:21
2 gundur şifresiz tamamen basat kanallar malesef bu kanallarla bu iş olmaz
katılıyorum
arkadaşlar tam anlatamadım galiba ben burada D SMART ı eleştirin veya meth edin diye açmadım konuyu cihazlar hakkında yazılar olursa burada daha iyi olur yoksa benimde bi işim olmaz D SMART ile ama burası bilgi forumu ise D SMART ALMAYA KARA VEREN biri geklipte gerekli bilgileri alsın istiyorum bundan sonra bu tür msj lar olursa silmek zorunda kalacağım bilginiz olsun
zxcvbn10250
22-12-2007, 02:31
arkadaşlar tam anlatamadım galiba ben burada D SMART ı eleştirin veya meth edin diye açmadım konuyu cihazlar hakkında yazılar olursa burada daha iyi olur yoksa benimde bi işim olmaz D SMART ile ama burası bilgi forumu ise D SMART ALMAYA KARA VEREN biri geklipte gerekli bilgileri alsın istiyorum bundan sonra bu tür msj lar olursa silmek zorunda kalacağım bilginiz olsun
arkadaslar hepsi aynı sadece kasaları farklı sayılır aa bu foruma bakılacak olursa hiçbir platforma uye olmama gerekli
gergedan
30-12-2007, 23:08
inanın hepsi aynı gibiydi ama, c.si günü değiştirme kampanyasından yeni d-smart uyumlu next 9500 xcıs aldım. cihaz süper. geciş hızı artmış, donma yok, kumanda değişmiş yeni estetik ve beyaz renkli. işte link.
Only the registered members can see the link
teşekkurler next. hayırlı olsun Türkiye...