Orijinalini görmek için tıklayınız : Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!
TEKNİSYEN101
29-01-2008, 16:55
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı! Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkarırken, transfer dönemi 6 Şubat'a kadar uzatıldı!
Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.
Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.
Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.
kaynak:ajansspor
gezinti35
29-01-2008, 17:03
Oldu olacak 11+2 yapsınlar
kanaryam1950
29-01-2008, 17:16
çok iyi olmuş, sınırsız yapsalar dahada iyi olur.
ibalaban
29-01-2008, 17:48
Aslında sınırsız olması rekabeti artırır. Sınırsız olsun Türk futbolcuların sayısı daha fazla olur. Bu kısıtlama olduğu için böyle oluyor.
Kemal Turan
29-01-2008, 18:02
Milli Takımda oynayacak futbolcuları nereden bulup yetiştirecekler bakalım. Yabancı direk oynayacak yerli topcu, top toplayıcılığı yapacak
kanaryam1950
29-01-2008, 18:03
bak semihe nasıl kaptı kezmandan
eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
selametle
tuncay-o1
29-01-2008, 18:29
sınırlıyarak bir yere varamıyacaklarını anladılar.nasıl olsa bir açık yol bulup neredeyse tüm oyuncuları yabancılardan oluşan takımlarımız yokmu .Türk vatandaşı olmak kadar kolay birşey yok galiba.Türk kimliği bu kadar ucuz olmamalı adamlar daha türkçe konuşmayı beceremiyor ama vatandaşlığa kabul ediliyorlar.acaba bunlardan kaç tanesi futbolu bıraktıktan sonra ülkemizde kalıp sporumuza hizmet etmeye devam edecek merak ediyorum
federasyonun seçim yatırımından başka birşey değil
yusufdal
29-01-2008, 23:54
bence 11+5 olsun.
yedekler dahil, tek türk olmasın kadroda..
yuh ve yazıklar olsun.:(:(:(
hatta milli takımda da türk olma şartı aranmasın !!!.. :(:(:(
zabataygatör
30-01-2008, 00:31
okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
bence 11+5 olsun.
yedekler dahil, tek türk olmasın kadroda..
yuh ve yazıklar olsun.:(:(:(
hatta milli takımda da türk olma şartı aranmasın !!!.. :(:(:(
Bekle usta yakında oda olacaq böyle giderse...:angry8:
6+ denmesi bence gereksiz. kısıtlama olmamalı bence. Türk futbolcular o zaman daha çok yer bulacaktır diye düşünüyorum. ama kısıtlama olduğu için herkes yabancı kontenjanını doldurma derdinde.
satelcom
30-01-2008, 17:35
ben aslında fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do dur.ancak bu karar ile bizim çocuklarımızın önü kesilmekte ve (el s*k* ile gerdeğe girmek) misali sözde spor yapılmaktadır.bu türk gençliğine ihanettir.vatana ihanettir.en fazla 2 oyuncu olsa neyse.utanmazlık-ihanet ve aymazlık.
zabataygatör
30-01-2008, 18:19
arkadaslar kayseri gokhan icin 10 milyon lardan bahsediyor.
o parayla avrupada kactane iyi futbolcu gelir
bulletfromhell
30-01-2008, 19:33
federasyonun seçim yatırımından başka birşey değil
eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
selametle
dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle
karabekiroglu
31-01-2008, 08:48
Arkadaşlar Nedendir bilinmez ama Neden bu fenerliler yabancı sınırlamasının kalkması konusunda israr ederler anlamıyorum.
Tabii aklı başında vatanını seven milli takımı fenerden önce görenleri tenzi ediyorum
karabekiroglu
31-01-2008, 08:56
dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle
Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
bak yarın ne olacak
1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar
SONUÇ
Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.
bulletfromhell
01-02-2008, 00:00
Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
bak yarın ne olacak
1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar
SONUÇ
Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.
dedikleriniz doğru ve maalesef bunları bende görüyorum...onun için zaten bu zihniyete oy verecek delegelere peşin peşin 'yazıklar olsun' dedim....:wave:
okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
katılıyorum