Orijinalini görmek için tıklayınız : google
topaklili
16-04-2008, 01:02
ya arkadaslar ben gecenlerde forumda comag hd resiever hakkinda bir soru sormustum ,bugünde googlede arastirma yaparken benim yazdiklarim aynen karsima cikti,bu normalmi supersatforumda yazilanlarin googlede ne isi var.Aydinlatirsaniz memnun olurum
Gayet normal GOOGLE bir arama motoru oda bizlerin
paylaştığı yazıları arıyor olmayanları alıyor ve biz arama
yaptığımızdada bunları bize sunuyor
bende çok rastlamışım normaldır
arkadaşım google dünyaca ünlü bir arama motorudur o yüzden orada çıkanlar aslında yine supersatforumda yazdıkların farklı bi şey değil ve de normaldir
Gayet normal GOOGLE bir arama motoru oda bizlerin
paylaştığı yazıları arıyor olmayanları alıyor ve biz arama
yaptığımızdada bunları bize sunuyor
:45: Forum googlede çok öne cıkıyor buda bu forumun başarısını gösteriyor..Ben bile Kosavalı aratınca Only the registered members can see the link 2 ci sayfada cıkıyorum yani 11 ci sırada :D
Beni aratırsanız heryerdeyim
:sunglasses2:
Only the registered members can see the link
topaklili
16-04-2008, 01:21
oldu cok sagolun ya ne bileyim birden orada görünce sasirdim bilmiyordum
google"a veya diğer arama motorlarına kayıtlı siteler ,arama motorları casusları tarafından izlenir.site haritası oluşturulur,konular kataloglanır...vs......
ultra-mehmet
16-04-2008, 10:45
Beni aralsanız bende buralardayım............ :45:
Tıklayın.......
hele şükür foruma girebildim arkadaşlar dün akşamdan beri foruma giremiyorum ara sıra böyle aktif olamama durumu sizdede yaşanıyormu tüm forum yöneticilerine özellikle kosovalı kardeşime selamlar saygılar:wave:
hele şükür foruma girebildim arkadaşlar dün akşamdan beri foruma giremiyorum ara sıra böyle aktif olamama durumu sizdede yaşanıyormu tüm forum yöneticilerine özellikle kosovalı kardeşime selamlar saygılar:wave:
gacvokem
23-04-2008, 15:09
:)bende heryerdeyim
extreme13
23-04-2008, 17:48
Only the registered members can see the link buda benim sonuçlar :)
Bu konu amacından cıkacaga benziyor Konu kapanmıştır..