Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox 500
Gürbüz ER
30-06-2008, 22:13
:clap2:: dreambox 500 kart paylaşımlı cihaz almak istiyorum tek modelimi var yolsa farklı 500 modelleri varmı kısacası en iyi 500 modeli hangisi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.:present:
DM 500 S senin işini görür fazlasıyla ayrıca inpaxta alabilirsin oda aynı işlevi göruyor..
Gürbüz ER
30-06-2008, 22:18
teşekkür ederim kosovalı kolay gelsin
ŞAVKÇI09
30-06-2008, 22:19
drembox 500 s yerine ınpax 5100 alabilirsin onun kolonu ve fiyat bakımından daha uygundur.
nurettin01
11-09-2008, 18:15
sayın ustaları forumu izledim.forumda dreamox arızaları ile ilgili bir bölüm bulamadım.benimmi gözümden kaçtı,yokmu.benim cihazdaki arıza zaman zaman cihazda bonma oluyor.sebeb ne olabilir.bilgilerinizi beklerim.birde bu arızalar için donanım arızaları için bir yer açsak iyi olmazmı.selamlar.iyi akşamlar.
sayın ustaları forumu izledim.forumda dreamox arızaları ile ilgili bir bölüm bulamadım.benimmi gözümden kaçtı,yokmu.benim cihazdaki arıza zaman zaman cihazda bonma oluyor.sebeb ne olabilir.bilgilerinizi beklerim.birde bu arızalar için donanım arızaları için bir yer açsak iyi olmazmı.selamlar.iyi akşamlar.
Donma nasıl olur?
-Çanak ayarsızdır
-Cihazın yanında telsiz telefon kullanıyorsunuzdur.(dreambox cihazlar etkileniyor bu durumdan)
-Disecgte sorun olmuş olabilir
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 21:59
Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmakta olduğum NEXT 200 CX SUPER PLUS uydu alıcısını Drembox 500 s ile değiştirmek istiyorum.Fakat kafama takılan bazı düşünceler var:
1)-Bu drembox 500 s modelini ben burada buldum 220 ytl dediler bana uygun geldi fiyatı o yüzden klon olduğunu düşünüyorum klonsa ne gibi bir zararı var veya orjinalinden ne gibi bir eksiği olur?
2)-Bu cihazı bildiğim kadarıyla modeme bağlı tutacağız bu sayede 2000 le izleyemediğim hangi yayınları izlerim.Bu cihaz modeme bağlı olduğuna göre cihazı alıpta yazılım atmaya gerek kalıyormu?card sharring olayını nasıl yapabilirim?
Biraz fazla oldu ama bu sorular varken de kafamda almak istemedim.Teşekkürler.
mehmet07
11-09-2008, 22:05
bu sayfada server lar bunu takip edecen özellikle serkan yılmaz usta bu işleri organize ediyor onu takip edip soracaksın ben 500 s orjinalı kullanıyorum 500 ytl ye almıştım geçen yıl memnunum klonlara bir şey demiyorum
arkadaşım klon cihazlarda gemını imageden uzak dur ve image yuklemeden önce deneyen arkadaşlardan bilgi almadan yukleme yapma. ama next değiştirmektense dreamıda ek olarak al derım
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 22:12
üstad senin tavsiyen nedir orjinal next 2000 cx super plus mı yoksa klon drembox mu
*-*trixter*-*
11-09-2008, 22:15
Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmakta olduğum NEXT 200 CX SUPER PLUS uydu alıcısını Drembox 500 s ile değiştirmek istiyorum.Fakat kafama takılan bazı düşünceler var:
1)-Bu drembox 500 s modelini ben burada buldum 220 ytl dediler bana uygun geldi fiyatı o yüzden klon olduğunu düşünüyorum klonsa ne gibi bir zararı var veya orjinalinden ne gibi bir eksiği olur?
2)-Bu cihazı bildiğim kadarıyla modeme bağlı tutacağız bu sayede 2000 le izleyemediğim hangi yayınları izlerim.Bu cihaz modeme bağlı olduğuna göre cihazı alıpta yazılım atmaya gerek kalıyormu?card sharring olayını nasıl yapabilirim?
Biraz fazla oldu ama bu sorular varken de kafamda almak istemedim.Teşekkürler.
türkiyede orjinal cihaz bulmak zor klon cihazlara gelince gemmini 4,20 yazılım versiyonun üzerine çıkmayacaksın çıkarsan cihazın flaşı yanabilir diger yazılımları kullanabilirsin server olayına gelince anlaşmana bağlı olarak bir çok kanala bakabilirsin ,örneğin ben aralık 2007 den beri gemmini 4.20 kullanıyorum gayette memnunum sık sık yazılım atmana gerek yok
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 22:19
sizin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar orjınal next 2000 cx super plus ta kalayım mı yoksa klon drembox mu alayım
*-*trixter*-*
11-09-2008, 22:23
sizin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar orjınal next 2000 cx super plus ta kalayım mı yoksa klon drembox mu alayım
adsl var herhalde bence 500s i tavsiye ederim yalnız paylasım alırsan almazsan fazla bir işne yaramaz standart bir çihazın yaptığı işleri yapar
arkadaşım sonuç olarak nexttede paylaşım yapabiliıon ama hep açık bir bilgisayarın olacak. dreamde modemın açık kalması yeterlı birde dream çok hızlı bir cihaz ve saymakla bitmeyen özelliği var. nexttı satacaksan satma derım ama ek olarak dream almanı tavsiye ederım bende dream var ama şu an yanına bide next almayı duşunuom.
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 22:31
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.benim buradan şimdilik verdiğim karar server paylaşımlı olursa almaya karar verdim.Peki ama bu server diyelim ki 6 ay 1 yıl sonra bitince bir daha card paylaşımını sağlayabilirmiyim bir de bu modemde takılı durunca kotayı çok etkiler mi?
*-*trixter*-*
11-09-2008, 22:34
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.benim buradan şimdilik verdiğim karar server paylaşımlı olursa almaya karar verdim.Peki ama bu server diyelim ki 6 ay 1 yıl sonra bitince bir daha card paylaşımını sağlayabilirmiyim bir de bu modemde takılı durunca kotayı çok etkiler mi?
serveri alacağın yere bağlı uzun sürelide kullanabilirsin, kotaya gelince yaklaşık aylık 1 gb harcaman olur
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 22:41
teşekkür ederim arkadaşım.sağolun varolun şimdilk almaya karar verdim peki bu klon dremboxlarda arıza olayı nasıl sorun çıkartıyor mu çok ve ya orjinallerine göre ses te veya görüntüde kalite bozuk oluyor mu
*-*trixter*-*
11-09-2008, 22:46
10 aydır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim sesi ve görüntüsü kaliteli yalnız alırken klon cihazlarında kendi aralarında sınıfları var diye duydum 1 sınıf klon bulursan iyi olur
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 22:48
oda ne ya klonn sınıfı da mı oluyormuş bir yaşıma daha girdim :):)
oda ne ya klonn sınıfı da mı oluyormuş bir yaşıma daha girdim :):)
Sana tavsiyem supersatforumda sponsoru var ozen uydu Only the registered members can see the link onlardan al ben birçok kişiye aldım o firmadan cihazlar 1 ci sınıf guzel sorunsuz birşey olursa hallediyorlar hemen tavsiye ederim .Alırken supersatforum uyesiyim de :) biraz daha yardımcı olurlar
ŞAVKÇI09
11-09-2008, 23:31
Sana tavsiyem supersatforumda sponsoru var ozen uydu Only the registered members can see the link onlardan al ben birçok kişiye aldım o firmadan cihazlar 1 ci sınıf guzel sorunsuz birşey olursa hallediyorlar hemen tavsiye ederim .Alırken supersatforum uyesiyim de :) biraz daha yardımcı olurlar
Üstad baktım cihaz buradan da ucuz ama kart paylaşımı yok galiba ben göremedim..
Üstad baktım cihaz buradan da ucuz ama kart paylaşımı yok galiba ben göremedim..
2 ay vardı kampanya yaptılardı belki rica etsen tekrar yaparlar bence
nurettin01
12-09-2008, 19:35
sayın ustalarım.ben bir şey öğrenmek istiyorum.dreambax 500 ile dvd ve ev sinema sistemini nasıl çalıştırabilirim.bilgilerinizi bekliyorum.peşin teşekkürlerimi iletirim.iyi akşamlar.
sayın ustalarım.ben bir şey öğrenmek istiyorum.dreambax 500 ile dvd ve ev sinema sistemini nasıl çalıştırabilirim.bilgilerinizi bekliyorum.peşin teşekkürlerimi iletirim.iyi akşamlar.
Ev sinema sistemi derken dvdeki bir filmi çalıştramazsında Pc deki filmi izleyebilirsin
asderfor
12-09-2008, 23:02
arkadaslar motorlu canak ıcın sorunsuz calısacak paylasım cıhazı almak ıstıyorum önerılerınız ne olur ve fıyatı ortalama ne kadardır vereceğiniz bilğiler icin sımdıden tşk ve iyi aksamlar
arkadaslar motorlu canak ıcın sorunsuz calısacak paylasım cıhazı almak ıstıyorum önerılerınız ne olur ve fıyatı ortalama ne kadardır vereceğiniz bilğiler icin sımdıden tşk ve iyi aksamlar
Next 2000dpcıs var ama oda sadece newcamd destekliyor.
nurettin01
13-09-2008, 14:50
serkan yılmaz ustam önce cevabın için teşekkür ederim.donmalar bir kanaldan diğer kanala gittiğimde eğer o kanalda sinyal yok ise sinyal bulunmadı diyor arkasından motor falan yöne dönüyor diyor bu arada cihaz donuyor ve kımanda ile hiçbir işlem yapamıyorsun
uzun bir zaman bekliyorsun ozaman cihaz kendiliğinden çalışmaya başlıyor.bazen de donma okadar uzun sürüyorki cihazın fişini çıkartıp tekrar takarak işletebiliyor.birde anlamadığım şey diğer cihazları motorlu çanaklarda kullandığımda sinyal olmasa bile motor falan yöne dönüyor bekleyin diye bir ibare çıkmıyor.sebebi sizce nedir.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.
serkan yılmaz ustam önce cevabın için teşekkür ederim.donmalar bir kanaldan diğer kanala gittiğimde eğer o kanalda sinyal yok ise sinyal bulunmadı diyor arkasından motor falan yöne dönüyor diyor bu arada cihaz donuyor ve kımanda ile hiçbir işlem yapamıyorsun
uzun bir zaman bekliyorsun ozaman cihaz kendiliğinden çalışmaya başlıyor.bazen de donma okadar uzun sürüyorki cihazın fişini çıkartıp tekrar takarak işletebiliyor.birde anlamadığım şey diğer cihazları motorlu çanaklarda kullandığımda sinyal olmasa bile motor falan yöne dönüyor bekleyin diye bir ibare çıkmıyor.sebebi sizce nedir.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.
Valla bende motorlu yok.Dreambox cihazlar diğer cihazlara göre biraz hassas cihazlar image dosyalarından da kaynaklanabilir.
nurettin01
25-09-2008, 17:00
sayın kosavalı ustam bir iki öğrenmek istediğim konu var ve bilgileini rica edeceğim.burası yerimi bilmiyorum amma yazıyor.
1 - dreambox cihazıma dvd yı nasıl bağlayabilirim.
2 - kullandığım cihazlar. dreambox 500 s
3 - vestel 70 ekran tv.vestel slim 4000 dvd ve ht 728dt actives 5.1 home theater surround speaker system.bu cihazları nasıl bağlayıp kullanabilirim.bilgilerinizi beklerim.selamlar.
sayın kosavalı ustam bir iki öğrenmek istediğim konu var ve bilgileini rica edeceğim.burası yerimi bilmiyorum amma yazıyor.
1 - dreambox cihazıma dvd yı nasıl bağlayabilirim.
2 - kullandığım cihazlar. dreambox 500 s
3 - vestel 70 ekran tv.vestel slim 4000 dvd ve ht 728dt actives 5.1 home theater surround speaker system.bu cihazları nasıl bağlayıp kullanabilirim.bilgilerinizi beklerim.selamlar.
Dvd yi scart kablo ile baglarsın cihazı kapatınca dvd sistemine gecermi bilmiyorum denemedim cunki.
ikincisi ise ses sistemi çıkış kablolarını (sarı kırmızı beyaz kablolarını) cihaza takabilirsin.
nurettin01
27-09-2008, 01:33
teşekkür ederim.en iyi akşamlar.