Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgili *****!!!!

canakan
21-03-2006, 12:29
üstat sen sevgili tikee!!!! Sunny Orjinal Yazılımları....!(Mart Ayı) diye bölüm açmışın ama bu yazılımlar fake değilmi 2004 tarihli orjinal emusuz yazılımlar çıktı niye böyle bişey yapmaya çalışıyonuz anlamıyorum benmi yanlış anladım deneyen yokmu arkadaşlar???

eraslan
21-03-2006, 12:36
arkadaşım tiker arkadaşımızın verdigi yazılımlar emusuz yazılımlar....bir daha isme konu açmayın...sizin diger forumlara polsat diye verdiginiz yazılımlarıda biliyoruz...tamamı fake

canakan
21-03-2006, 12:43
anlayamadım dostum ben hangi foruma veriyorum fake yazılım ne gerek varki ????
ben sadece sordum niye böylle birşey yapıyorsunuz diye bu arada tike arkadaş değilsin sen ona sordum ben senin cevaplaman yanlış

tike®
21-03-2006, 12:46
ewet yazılımlar orjinal yazılımdır mart ayı yazısı başka bir yazılım için yazıyordum yanlışlıkla bu başlığa eklemişim küçük bir karışıklık bunun için özür dilerim:( ama amaç kandırmak falan değil yanlış anlaşılmasın zaten yazılımı yükleyince tarih gözükecektir :)

uyarı için teşekkürler başlık düzeltildi. bu tür yanlışlıkları pm yolu ile bilgi verirseniz daha şık olacağı kanısındayım :)

Hepinize Kolay Gelsin....

eraslan
21-03-2006, 12:47
bu forumdaki tüm görevli olanlar benim arkadaşımdır vede haklarını savunurum ...

MEMEDİM
21-03-2006, 12:52
mesleyi uzatmaya gerek yok bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor
fakat görevli ve uye hepimiz burdaysak arkadaşız saygılar............

konu kapanmıştır