Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 Super Plus Premier Au Yazılımları.12-08-2008
f47xfenerli
12-08-2008, 13:29
yazılımlar astra kulanıcıları için hayırlı olsun
f47xfenerli
12-08-2008, 13:42
yazılımı denedim izlenimlerim.
öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
-kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
-son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
-emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım
Evet bu sefer yazılımı beğendim.Cihaz daha stabil çalışıyor takılmalar giderilmiş yazılım atarken ortaya çıkan sorunlar giderilmiş görüntüde netleşmiş.Arkadaşların bu yazılımı atmalarını tavsiye ederim.
Boş bir zamanımda yuklerim astra bende var.Hayırlı olsun next kullancılarına konu acılmış dier yazılım konuları kapatılmıştır Bilginize.Sorun ve sorunu olanlara buaradan yazarlarsa daha iyi olur
forestry
13-08-2008, 02:39
premier subattan beri zaten şifre değiştirmiyor
ne diye auto diyorlar anlamak güç
artık laf olsun diye soft veriyorlar
bari polsatlar da auto olsaydı
yükledim çok güzel çalışıyor selamlar
polsat zaten auto 30.06.2008 yazılımyla
Polsatların auto olmadığını nereden çıkardınız anlamadım.Tabiki polsatlar auto çalışıyor ve yazılım yine eskisi gibi bin dosyalarına uyumlu.
by isyan
13-08-2008, 10:19
hotbirde yazılım... selamlar.
bilim-ilim
14-08-2008, 13:17
Ayrıca yazılıma yeni özelik gelmiş
Sat tuşuna basınca info tuşu ile uydular şifrelenebiliyor
Bilginize
öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
-kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
-son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
-emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım
alıntı olduğunu yazsaydınız bari
kellebekir
14-08-2008, 16:24
peki benim yasal d.t üyeliğim kartım var önceki yazılımlar sorun çıkarıyordu bunda varmı aynı sorun kanal donuyordu yayın kesilip tekrar geliyordu çözmede sıkıntılar oluyordu bu yazılmda bunlar giderildimi acaba
benim astra değil.hotbird ve türk sat...yinede yüklesemmi?
yüklersem tps.bin dosyalarını yüklerken sorun çıkmaz değilmi?
selametle...
selametle...
Yok arkadaşım çıkarmaz yazılımlarda yine polsat oto ve tps bin dosyalarına uyumludur.
f47xfenerli
14-08-2008, 19:57
alıntı olduğunu yazsaydınız bari
ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım:nono:
yılmaz01
15-08-2008, 11:49
ye2000 cx plas yeni yazlımı yukldm seca viacesleri acmıyo ltfen yrdım edermsnz tskler (c sinema kanalları)
yılmaz01
15-08-2008, 11:50
tps calısmıyo
veyselbakan
15-08-2008, 14:25
ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım:nono:
fenerli ustam çektin fotokopiyi bizi uyutuyorsun saygılar ustam şaka bir yana kendine çok iyi bak böyle şeylerede takılma isteyen istediğini söylesin senin çizgin belli yaptıkların ortada geriside boş zaten:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni
f47xfenerli
15-08-2008, 16:30
selametle...
yükle yükle güzel bir özellik daha eklenmiş son yazılıma
sağolsunlar uydu kilit özelliği
eklemişler sat tuşu ardından da info tuşuna basınca istediğiniz
uyduya kilit eklenebiliyorsun
kilit ayarlarınada kilit cinsı kanal yapmanız yeterlidir böylelikle
izlenmesini istemediğiniz uyduları kendi belirlemiş olduğunuz şifre
ile kilit koyabiliyorsunuz buda ilk next kulanıcılarına sunulmuştur
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
veyselbakan
15-08-2008, 16:55
yükle yükle güzel bir özellik daha eklenmiş son yazılıma
sağolsunlar uydu kilit özelliği
eklemişler sat tuşu ardından da info tuşuna basınca istediğiniz
uyduya kilit eklenebiliyorsun
kilit ayarlarınada kilit cinsı kanal yapmanız yeterlidir böylelikle
izlenmesini istemediğiniz uyduları kendi belirlemiş olduğunuz şifre
ile kilit koyabiliyorsunuz buda ilk next kulanıcılarına sunulmuştur
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
fenerli ustam pek konu ile alakalı değil lakin bu *** editör programı vardı ya tps indirme dosyası bu halen kullanılıyormu acaba aktifmi?
Yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler
f47xfenerli
16-08-2008, 15:08
fenerli ustam pek konu ile alakalı değil lakin bu *** editör programı vardı ya tps indirme dosyası bu halen kullanılıyormu acaba aktifmi?
çalışıyor yalnız bazen bir önceki dosyayı da verebiliyor.
günceli gerekli bölümde var.
sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni
benim söylediğimde ne var ki başka bir forumdaki yazının aynısını kopyalanmış hem size ne oluyor ki
veyselbakan
16-08-2008, 16:37
[QUOTE=SUNNY;341256]benim söylediğimde ne var ki başka bir forumdaki yazının aynısını kopyalanmış hem size ne oluyor ki [/ aslında bizi alakadar eden bir şey yok ama çoğul konuştuğun için söz hakkı doğdu ister alıntı olsun isterse kendi emeği olsun öncelikle bilginin ve emeğin her türlüsüne saygılı olmak gerekiyor fenerli kardeşin bu form için yaptığı çok yararlı şeyler var ayrıca kendini bu konuda yeterince yetiştirmiş yani her zaman bilgisine ve sözüne değer verdiğimiz bak verdiğimiz diyorum çünkü biz forum olarak kendisine önem veriyoruz bir insanı alıntı olduğunu yazsaydın bari diyerek rencide etmenin ne manası var yada formdaki arkadaşları ile yararlı olan bir konuyu alıntı dahi olsa paylaşmasının ne sakıncası var bunuda senin görüşlerine bırakıyorum sakın ama sakın yanlış anlama sende bu formdasın ve sanalda olsa bizim arkadaşımıssın ben sadece birbirimizi bu şekilde rencide etmeyelim diyorum saygılar!:(
Arkadaşlar bu yazılım malum forumundan önce bizim forumdaydı,lütfen bu noktaya dikkat vede eklemek istediğim bişey var..
Bu yazılımları kimin yaptı(rdığı)ğı belli,bunu sağır sultan bile duymuştur..fenerli arkadaşımızda next cihazlar hakkındaki tecrübe dolu bilgilerini bizimle paylaşıyor,bunda ne tür bi kötülük var anlamadım..
Bizler hâla alıntı,çalıntı gibi söylemlerde bulunuyoruz,bi düşünün fenerli ustanın yazılım yapma veya yaptırma gibi bi lüxü varmı..elbetteki bunu firma yetkilileri yaptırıyor ve firmanın web ilişkileriyle uğraşan arkadaşlar internet ortamıyla bizlerle paylaşıyorlar..
Olay bundan ibaret,bu forumda bu zamanda bu tür söylemler yanlıs ben bunları aştığımızı düşünüyordum ama malesef hala geriden takip edenlerde var..
bunu bu kadar büyütecek ne var anlamadım yazdığım çok kötü bir şeymiş gibi herkez bir tarafa çekiyor
premier ler hangi kanallar oluyor?
Selametle...
f47xfenerli
16-08-2008, 17:09
bundan sora açık konu vermeyeceğim arkadaşların sıkıntılarını giderelim diye ama bakıyorumda hiç alakasız mevzular devreye sokuluyor yani türkiyede
Next cihazların yz.olayını bilmeyen varmı nereden verlidiğiyle ilgili.
neyse konu kapanmıştır.vesselam