Orijinalini görmek için tıklayınız : hollandada internet hızı 20,000 imiş...
bacanaklar geldi geçenlerde hollandadan...oradan buradan konuşurken adsl hızına geldi konu...sordular hızını. 500 küsür dedim...güldüler
meğer kendilerinin 20,000 hızında imiş...şaşırdım kaldım...dvd filmleri filimleri 1-1,5 saatte indiriyoruz dediler.fiyatıda bizimkinden ucuz...7,5 euro dedi sanırım...
selametle...
badtempered
25-08-2008, 19:08
bacanaklar geldi geçenlerde hollandadan...oradan buradan konuşurken adsl hızına geldi konu...sordular hızını. 500 küsür dedim...güldüler
meğer kendilerinin 20,000 hızında imiş...şaşırdım kaldım...dvd filmleri filimleri 1-1,5 saatte indiriyoruz dediler.fiyatıda bizimkinden ucuz...7,5 euro dedi sanırım...
selametle...
dostum bu bilinen bir durum
oralarda internet hızları daha yüksek bundan daha hızlıları da var.
ve fiyat bizimkinden daha ucuz
boşuna demiyoruz en yavaş internet ve en pahalı diye
başka benim bildigim yok bu kadar kazıkcı bir telekominikasyon şirketi
selametle...
hortumcular sağol olsun...vatan sağolsun
dostum bu bilinen bir durum
oralarda internet hızları daha yüksek bundan daha hızlıları da var.
ve fiyat bizimkinden daha ucuz
boşuna demiyoruz en yavaş internet ve en pahalı diye
başka benim bildigim yok bu kadar kazıkcı bir telekominikasyon şirketi
ben yeni duydum...tahmin ediyordum daha hızlı olduklarını ama 2000-3000 falan diyordum...20,000 çok büyük hız...arada ne kadar fark var...
bizde birgun yetişiriz o hızlara ama fenada geçirir bu telekom bize...