PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Memuru çok güldürecek fıkra

ahmeTTaşar
31-08-2008, 16:30
Memuru çok güldürecek fıkra...

Bakan Murat Başesgioğlu anlatıyor.

Only the registered members can see the link

Memura 4 artı 4.5 zamla sonuçlanan toplu görüşmeler beş tur sürdür ve her tur sabah başlayıp günün geç saatlerine kadar devam etti. Tabii uzun süren görüşmelerde sadece zam ve sosyal haklar konuşulmadı. Şükrü Kızılot, görüşmelere hükümet adına katılan Bakan Murat Başesgioğlu'nun anlattığı fıkrayı Hürriyet'teki köşesine taşıdı.

İşte memurları da çok güldürecek o fıkra: "Amerikan, İngiliz ve Türk Maliye Bakanları bir araya gelmiş. ABD Maliye Bakanı demiş ki; "Biz memura ortalama 1400 dolar veriyoruz, onlara lazım olan 1000 dolar, kalan 400 dolarla ne yapıyorlar, bilmiyorum.sıra ingilize gelmiş biz 1500 sterlin veriyoruz 1000 sterlin yetiyor,kalan 500 ile ne yapıyorlar bilmiyorum" demiş.sıra bizim türk'e gelmiş "biz demiş 500ytl veriyoruz ama onlara 1000 ytl lazım kalan 500 ytl yi nerden buluyorlar ay sonunu denk getiriyorlar onuda biz bilmiyoruz" demiş "

HaberTürk...

viva3
31-08-2008, 17:18
bu kadar mı? Çok gülünç galiba

ESES-58
31-08-2008, 17:22
Memuru çok güldürecek fıkra...

Bakan Murat Başesgioğlu anlatıyor.

Only the registered members can see the link

Memura 4 artı 4.5 zamla sonuçlanan toplu görüşmeler beş tur sürdür ve her tur sabah başlayıp günün geç saatlerine kadar devam etti. Tabii uzun süren görüşmelerde sadece zam ve sosyal haklar konuşulmadı. Şükrü Kızılot, görüşmelere hükümet adına katılan Bakan Murat Başesgioğlu'nun anlattığı fıkrayı Hürriyet'teki köşesine taşıdı. İşte memurları da çok güldürecek o fıkra: "Amerikan, İngiliz ve Türk Maliye Bakanları bir araya gelmiş. ABD Maliye Bakanı demiş ki; "Biz memura ortalama 1400 dolar veriyoruz, onlara lazım olan 1000 dolar, kalan 400 dolarla ne yapıyorlar, bilmiyorum."

HaberTürk..

Ağlayalım mı gülelim mi?

fıkranın devamı yok.onuda ben ilave edeyim."sıra ingilize gelmiş biz 1500 sterlin veriyoruz 1000 sterlin yetiyor,kalan 500 ile ne yapıyorlar bilmiyorum" demiş.sıra bizim türk'e gelmiş "biz demiş 500ytl veriyoruz ama onlara 1000 ytl lazım kalan 500 ytl yi nerden buluyorlar ay sonunu denk getiriyorlar onuda biz bilmiyoruz" demiş .)))))

ttk lı
31-08-2008, 18:44
bu hükümet vb gibiler az yapıyor bu memura her yerde protesto ama sandıkta oylar full yorumu sizin....

süleyman09
31-08-2008, 18:53
aglanacak durumuzu gülüyoruz nediyeyim