PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın mı döviz mi?

pencere77
15-09-2008, 22:04
Arkadaşlar bugunlerde en iyi yatırım aracı olarak döviz midir yoksa altın mı?

osmann
15-09-2008, 22:05
ustacım öyle bir anda sordunki cuk oturdu...
elimde biraz para vardı...euromu yapsam altınmı diye düşünüyordum...
ama güvenemedim...altın yapacağım...nasip artık düşersede kalkarsada...
selametle...

pencere77
15-09-2008, 22:12
ustacım öyle bir anda sordunki cuk oturdu...
elimde biraz para vardı...euromu yapsam altınmı diye düşünüyordum...
ama güvenemedim...altın yapacağım...nasip artık düşersede kalkarsada...
selametle...

ne kadar vardı kardeş para:) gel paraları birleştirelim:)
aslında bu soruyu işin erbabı ustası olan cabbari ye sormalı.bakalım foruma bu akşam gelir mi??bu akşam uğrmazsa yarın heralde bu sorumuza cevap verir.sanki bencede altın daha mantıklı gibi geliyor ama:49:
yinede kararsızım.milyarlar trilyonlarım yok ama. az da olsa kenara koymak gerek.damlaya damlaya gölü olur demiş atalarımız:45:

CABBARİ
16-09-2008, 12:40
kardeşim ben sana kaç kez söyledim dilimde tüy bitti tabiki altın akşama ugra yanıma halledelim şu işi:)

pencere77
16-09-2008, 14:02
kardeşim ben sana kaç kez söyledim dilimde tüy bitti tabiki altın akşama ugra yanıma halledelim şu işi:)

Usta yarım altın cumhuryet ne kadar şuan??:sunglasses2: paramızı hesabımızı bilelim.beklerim yeni mekanıma.serin srin klima karşısında:D

CABBARİ
16-09-2008, 15:49
Usta yarım altın cumhuryet ne kadar şuan??:sunglasses2: paramızı hesabımızı bilelim.beklerim yeni mekanıma.serin srin klima karşısında:D

vayyy be sen baya havalara girmişsin mekan falan pehh pehh pehhh:8[1]:

hasan59
16-09-2008, 17:40
arkadaşım bu işin içinde bir kişi olarak türk parası diyorum ama çok uzun vade diyorsan altın iyi bi yatırım düşüp kalkmasına bakma yanmaz bozulmaz modeli yok yeterki saklayacak yerin olsun