Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın mı döviz mi?
pencere77
15-09-2008, 22:04
Arkadaşlar bugunlerde en iyi yatırım aracı olarak döviz midir yoksa altın mı?
ustacım öyle bir anda sordunki cuk oturdu...
elimde biraz para vardı...euromu yapsam altınmı diye düşünüyordum...
ama güvenemedim...altın yapacağım...nasip artık düşersede kalkarsada...
selametle...
pencere77
15-09-2008, 22:12
ustacım öyle bir anda sordunki cuk oturdu...
elimde biraz para vardı...euromu yapsam altınmı diye düşünüyordum...
ama güvenemedim...altın yapacağım...nasip artık düşersede kalkarsada...
selametle...
ne kadar vardı kardeş para:) gel paraları birleştirelim:)
aslında bu soruyu işin erbabı ustası olan cabbari ye sormalı.bakalım foruma bu akşam gelir mi??bu akşam uğrmazsa yarın heralde bu sorumuza cevap verir.sanki bencede altın daha mantıklı gibi geliyor ama:49:
yinede kararsızım.milyarlar trilyonlarım yok ama. az da olsa kenara koymak gerek.damlaya damlaya gölü olur demiş atalarımız:45:
kardeşim ben sana kaç kez söyledim dilimde tüy bitti tabiki altın akşama ugra yanıma halledelim şu işi:)
pencere77
16-09-2008, 14:02
kardeşim ben sana kaç kez söyledim dilimde tüy bitti tabiki altın akşama ugra yanıma halledelim şu işi:)
Usta yarım altın cumhuryet ne kadar şuan??:sunglasses2: paramızı hesabımızı bilelim.beklerim yeni mekanıma.serin srin klima karşısında:D
Usta yarım altın cumhuryet ne kadar şuan??:sunglasses2: paramızı hesabımızı bilelim.beklerim yeni mekanıma.serin srin klima karşısında:D
vayyy be sen baya havalara girmişsin mekan falan pehh pehh pehhh:8[1]:
arkadaşım bu işin içinde bir kişi olarak türk parası diyorum ama çok uzun vade diyorsan altın iyi bi yatırım düşüp kalkmasına bakma yanmaz bozulmaz modeli yok yeterki saklayacak yerin olsun