Orijinalini görmek için tıklayınız : internette sayfalarındaki yorumlar...
:mad2: Bazı haber sitelerinin yorumlarına bakıyorum iki üç gündür...
akıl almaz yorumlar yapılmakta...Ordu yerden yere vuruluyor...(hadi hükümete bişey demiyorum...biri gelir biri gider...ama ordu öyle değil...)
"kardeşim hem bu vatanın evladıyım diyeceksin hemde küfüre varan yorumlar yapacaksın. sen ne biçim adamsın diyesi geliyor" insanın
yorumları buraya alıntı yapıpta daha fazla reklamlarının yapılmasını istemiyorum ama bunada biçare bulmak gerek...
eleştirinin de bir dozu olmalı...kişiyi eleştir, kurumuda eleştir ama biraz yapıcı olsun...bizde askerdik bir zamanlar...nasıl gayret edildiğini nelerle mücadele edildiğini az çok gördük...hayatımın en şerefli günleri idi...keşke bende düşse idim şehit...nasip değilmiş...şerefsizlerin hainliklerine, yandaşlarının yardımlarına, ab,ab diye bir tarafımızı yırttığımız hayranı olduğumuz avrupa ülkelerine ses etme, canını dişine takmış, şuan burnundan soluyan orduya etmediğini bırakma...acaba oradaki askerler bu yorumları okusa ne düşünürler...
allahtan mevzilerde internet yok....bu kadar hayasızlık, edepsizlik, kendini bilmezlik olmaz...böyle zamanlarda kenetlenmek gerekirken birbirimizi motive etmemiz gerekirken pkk şerefsizlerin dolmuşuna binerek orduya hücüm etmek hainlik.....biraz düşünüpte yazmak lazım...feraset, basiret ne büyük erdemmiş...
selametle...:mad2:
Aktütün saldırısında orada olan bi abimizden duydum telefon açıp bizim buradaki bi ağabeyi durum açıkladı bizim şehit sayısı 17 değilmiş 25 bu bir..
Saldırır yapılırken üstlerini arıyorlar burada sıkıştık diye,general mi artık komutanmı hangi satılmış rütbesiyse kobra indiremem durumu idarre edin demiş..
Varın siz düşünün kimlerin ellerinde yüce ordumuz..emniyetimiz nasıl karış karış satılmış..Bence insanlar haklı kimin ne mal olduğu piyasa çıkmaya başladı..
17 tane askerimiz bir baskın sonucu öldürüldüyse bu işte kesinlikle bir ihmal var. israil bir askerinin burnu kanasa tüm filistini kan gölüne çeviriyor ama maalesef ülkemiz bu reaksiyonu veremiyor. ordu bizim gözbebeğimizdir ama strateji değişikliği ve yeniden yapılanma artık şart...
arkdaşlar ordmuzun üstüne çok gidiliyor çok yanlış yanlış şeyler bunlar daha moral vermek lazım 30 yıldır pkk ile mücadele ediyor bu çok zor şey dünya savaşı bile 6 yıl sürüp bitmiş bizim bu terör belası 30 yıldır devam ediyor nekdar süper olursanız olun çünki artık bıtkınlık veriyor hergün aynı ciddiyette duramıyorsunuz bende doğda askerdim nöbeett tutardım bütün gece pusuya çıkardık ama bu öyle işki sonu yok bir gün deği iki gün değil bekle allah bekle allah bu çok zor şey burdaki tek kabahat siyasilerde sadece o parti bu parti değil 30 yıl öncden bu yılakadar gelen siyasilerin kabahati .türkiyenin ilri vadeli hiç planı olmuyor btün mesele bu bi partiyi seçiyoruz o başka yönetiyor başka bi parti daha başka amerikada biri başkan olduğu zaman kendi bildiklerini değil daha önceden olan plalar çevçevesinde hareket ediyor kimin gelidği önemli değil onların planları 50 yıllık 100 yıllık bizde ise her gelen partide plan değişiyor oda en fazla 5 yıl bu şekilde bu ülkenin hangi alanda olursa olsun başarı sağlması mümkünmü değil..
kardeşim siyasilere suç bulmak en kolay iş. yıllardır her kesimden siyasi parti iktidar oldu bu ülkede de sanki sonuç değişti mi? 7 milyonluk israil koskoca filistin halkını pusturdu. biz bir avuç çapulcu teröristin kökünü kazıyamadık 25 senedir. demek ki yöntemde bir sorun var. bunu da ne başbakan ne içişleri bakanı değiştirebilir. ordu laikliğe gösterdiği özenin yarısını da teröre göstersin...
benim bahsettiğim yorumlar biraz daha farklı idi...
"hani ordumuz büyüktü,hani ordumuz çelik gibi idi" diye başlayan ve küfüre kadar varan yorumlar....
böylemi olmalı? böylemi söylemeli?
evet herkes sinirli, üzüntülü...pkk ülkeler arası savaş gibi değil...
bitmesi için içerideki hainlerin de bitmesi şart...kimse onlar??? (bürokrasi, yer altı örgütleri, sivil toplum kuruluşu adına sözde iş yapan bazı kurumlar vs.)
bunu demek istedim...
burda turk silahlı kuvvetlerı ve mensuplarıyla ile ilgili yazdığınız yazılara dikkat edın.
süleyman09
10-10-2008, 18:34
hatavarsa mutlaka eleştiri olacaktır türk silahlı kuvetleri deolsa kusur run afı olamazhata oldugu zamanda terör af etmiyor olan yine mehmetcigimizi oluyor
hatavarsa mutlaka eleştiri olacaktır türk silahlı kuvetleri deolsa kusur run afı olamazhata oldugu zamanda terör af etmiyor olan yine mehmetcigimizi oluyor
bu forumu sevıyorsunuzki bui foruma giriyorsunuz ama bu yazdığınız mesajlarla bu forumun yayınını tehli***e atıyorsunuz. Siz kendi düşünclerınızi buraya yansıtırken içinizden geçenı aklınızdakini yazıp geçiyorsunuz. biz askerımızıde milletımızıde vatanımızıda çok sevıyoruz bunu bilin.
ama bu uydu forumununda uyması gereken kurallar var ve bu kuralların dışına çıkılmaz ve çıkartmayız. bu söz konusu bile olmaz bız burda bişiler yazıp bişiler istiyorsak bunlar olmalıdır yoruma kapalıdır.
umarım bu saldırı son olur ve yetkililer gereken dersi çıkarır...
cenab-ı allah mehmetçiğimizi korusun....
bu forumu sevıyorsunuzki bui foruma giriyorsunuz ama bu yazdığınız mesajlarla bu forumun yayınını tehli***e atıyorsunuz. Siz kendi düşünclerınızi buraya yansıtırken içinizden geçenı aklınızdakini yazıp geçiyorsunuz. biz askerımızıde milletımızıde vatanımızıda çok sevıyoruz bunu bilin.
ama bu uydu forumununda uyması gereken kurallar var ve bu kuralların dışına çıkılmaz ve çıkartmayız. bu söz konusu bile olmaz bız burda bişiler yazıp bişiler istiyorsak bunlar olmalıdır yoruma kapalıdır.
yahu konuyu zaten "orduya karşı yorumlarda biraz daha dikkat edelim...gezdiğim haber sayfalarında neler neler yazmışlar" diye açtım...ordumuza milletimize sövüp sayılsın diye değil... (orada nasıl bu yorumlar yayınlanmış hayret) aşırı olursa kapayın lütfen...
selametle...
yahu konuyu zaten "orduya karşı yorumlarda biraz daha dikkat edelim...gezdiğim haber sayfalarında neler neler yazmışlar" diye açtım...ordumuza milletimize sövüp sayılsın diye değil... (orada nasıl bu yorumlar yayınlanmış hayret) aşırı olursa kapayın lütfen...
selametle...
bakın burda konuları kapamak taşımak istemıyoruz. ama üyelerımız bu konularda hassas ve kendilerını tutamıyolar siz yazmasanız bile yazan oluyor ve bu gibi konularda bizim uyarı yazmammız normal.
ama sanki biz suçlu konumuna düşüyoruz. burda kuralları uygulamak ve konuları takip edip yol vermek konuları saptırmamak bizim görevimiz ve biz burda yazdığımız mesajları dikkate alınacak bunun tartışması yok.
konuyu saptırmayın yazdıklarınıza dikkat edın burası yasal bir site ve bu site turkiye cumhuriyetınn ysalarına göre işliyor ve takip ediliyor..
herkez yazdılarına dikkat ederse konuda yorumlarınıza devam edersenız her önune gelen istdiğini yazarsa olmaz.
Biz ordumızla ve devletimizle onur duyan bir toplumuz.Ancak burada bir olay patlak verdi..Mehmetçikler şehit olurken Hava kuvvetleri komutanı golf oynuyor ve eleştirildiğinde ise'ne yani Aktütün' e mi gitseydim''dedi..Şimdi bu olay eleştirilmez mi?
israil 1 (bir)askerini hamas Suriye sınırlarına kaçırdı diye bırak Hamas'ı Suriye'ye savaş açmadılar mı?
Şimdi biz topal gördüğümüz bazı olayları eleştirmeyelim mi?
Ne demek Aktütün'e mi gitseydim??Beyim sizin işiniz ne diye soramayacak mıyız yani?
Olaya ters pencereden bakacak olursak paşaların maddi ve devletin sağladığı imkanlarla normal bir vatandaşınkini yanyana getirebiliriz de..
Herkes işini en iyi şekilde yapmak zorunda...Mecburiyetinde..Yapamazsan gideceksin yerine daha iyi yapan gelecek..İster başbakan iste paşa ol..Devletin bekası için bu şart..
9,5saat süren bir çatışmada ve 400 kişiye yakın bir terörist grubu halinde geldilerse bu durumda en üst rütbelisinden en düşük rütbelisine kadar bu işin tek sorumlusu vardır ASKERİYE kimse burda başka suçlu aramasın. kimse de kusura bakmasın...siyasi her konuya karışıp gece yarısı muhtıralar hazırlamakla uğraşmak yerine sadece kendi işlerini yapsalar ve sadece savaşsalar eminim şimdi daha farklı bi konumda olurdu bu olay...
valla bilmiyorum ama bana hiç bir bahane bu olayı kabul de ettiremez af ta ettiremez 9,5 saat bu ya dile kolay:(:( buradaki çoğu üye askerlik yapmış durumdayız...bizim karakolumuzu getiriyorum gözümün önüne bırak 9,5 saati 2 saat bile bassalardı bizi kesinlikle hepimiz ölürdük çünkü o kadar cephanemiz yoktu ki.. durum böyle işte!!!
kardeşim siyasilere suç bulmak en kolay iş. yıllardır her kesimden siyasi parti iktidar oldu bu ülkede de sanki sonuç değişti mi? 7 milyonluk israil koskoca filistin halkını pusturdu. biz bir avuç çapulcu teröristin kökünü kazıyamadık 25 senedir. demek ki yöntemde bir sorun var. bunu da ne başbakan ne içişleri bakanı değiştirebilir. ordu laikliğe gösterdiği özenin yarısını da teröre göstersin...
kardeş dediklerine aynen katılıyorum ordu laikliğe göstereceği özenin yarısını teröre gösterseydi kısmı çok isabetli bir yorum :present: :present:
pencere77
15-10-2008, 21:23
aktütünle ilgili askeri yargı mahkemesi taraf gazetesine yasak getirmiş
mustione
15-10-2008, 23:52
dağlıcada aktütünde saldırıların önceden olacağı biliniyordu başarısızlık olduğunda hükümetler düşeken bakanlar istifa ederken neden komutanlar istifa etmesin başarısızlık varsa delikanlıca çıkar istifa eder daha başarılı olacak kişi gelir.
(not:beni eleştirecek olacaklara iki saldırıda önceden bilindiği kanıtlandı özellikla dağlıca genel kurmay itiraf etmek zorunda kaldı)
airman06
15-10-2008, 23:58
dağlıcada aktütünde saldırıların önceden olacağı biliniyordu başarısızlık olduğunda hükümetler düşeken bakanlar istifa ederken neden komutanlar istifa etmesin başarısızlık varsa delikanlıca çıkar istifa eder daha başarılı olacak kişi gelir.
(not:beni eleştirecek olacaklara iki saldırıda önceden bilindiği kanıtlandı özellikla dağlıca genel kurmay itiraf etmek zorunda kaldı)
haberin yalan olduğu bugün kanal1 de ispatları ile yayınlandı.
bu tip haberler orduyu halkın gözünde TSK yı yıpratmak için yapılmış yanlı haberlerdir.
haberin yalan olduğu bugün kanal1 de ispatları ile yayınlandı.
bu tip haberler orduyu halkın gözünde TSK yı yıpratmak için yapılmış yanlı haberlerdir.
yahu bir kaç gündürde uğur dündar amcam aktütündeki çocuklara 50 ytl verip yalan haber yapmadım diye "kendine göre ispatlayıp" haber yapıp duruyor....kanal 1 yalanlayınca yalanmı oluyor...
birde şunun altını çizmek istiyorum....kişi ve kurumlar eleştirilebilir...ama orduya laf edilmez..küfür asla edilmez...sanki birileri bu olayı mal bulmuş mağribi gibi alıp "güya eleştiriyorum " tarzında başlayarak küfüre varan yorumlar yazmış...
bu kadar olmaz arkadaşlar...olmaz...
komutan mason olmuş..eleştir...
çatışmada golf oynuyormuş...eleştir...
9 saatte yardım gitmemiş eleştir...
ama küfür etme....aşşağılama...benim dediğim budur...
"o şerefsizlerin ve onları hertürlü destekleyenlerin sonları inşallah kötü ve ibretlik olur...vatana kurşun sıkmalarının bedellerini ağır öderler inşallah..."
selametle...
airman06
16-10-2008, 12:25
yayını izlesen taraf gazetesinin haberinin düzmece olduğunu görürdün madem haberi doğruydu neden çıkıpta kanal1 doğruyu söylemiyor diyemedi.
taraf gazetesenin üstlendiği misyonu ve kimin tetikçisi olduğunu gazete okuyan herkes anlar sevgili kardeşim.
son cümlene sonuna kadar katıllıyorum
sağlıcakla..