Orijinalini görmek için tıklayınız : stream dan nasıl cıkarım
arkadaşlar sanırım stream yazılımının devri kapandı artık güncel yazılımlar cıkmıyor stream den hangi yazılımla sunny orjinal yaılımı hangisini yüklesem stream dan cıkarım tvlerin frankaslarıda hep durmadan değişiyor manüel aramada stream yapmıyor en iyisi kendi orjinal yaılımına gecmek
senol_30
22-10-2008, 19:21
arkadaşlar sanırım stream yazılımının devri kapandı artık güncel yazılımlar cıkmıyor stream den hangi yazılımla sunny orjinal yaılımı hangisini yüklesem stream dan cıkarım tvlerin frankaslarıda hep durmadan değişiyor manüel aramada stream yapmıyor en iyisi kendi orjinal yaılımına gecmek
aşagıdaki adreste sana uydun dönüşüm yazılımları var arkadaşım oradan sunny dönebilirsin
Only the registered members can see the link
peki reis bu kaon marka cihazlar için geçerli mi stream yüklü bende de ve bir defasında denedim başka yazılım yüklemeye ama başarısız oldum.12.01.a5
yine denedim enginer modda kaon orjinal dönüşümlü yazılımı dowloandı yüklüyor ama flasha geldiği sırada Uncompressing yazıyor ERR::Unzip ve cihazda da FAIL yazısı çıkıyor
ne yapmam gerekiyo
yargıç_1
25-10-2008, 12:34
BL 219 dosyasını yükledinizmi
evet kaon dönüşüm yazılımı hata veriyor sunny yazılımını yükledim tşkrler