Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitti Gidiyordan 25 Kontor Hediye Turkcell Abonelerine
mustione
04-11-2008, 01:07
KAMPANYA ŞARTLARI
GittiGidiyor Kontör/Dakika kampanyası 3 - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya 200.000 adet kontör/karşılığı dakika ile sınırlıdır.
Kampanya kapsamında yeni üyeler üyeliklerini aktive ettikleri taktirde kontör/dakika kazanma hakkına sahip olacaklardır.
Belirtilecek Turkcell cep telefonu numarası kampanya kapsamında sadece bir kez kayıt edilebilir.
Kampanya kapsamında tavsiye edilen en fazla 3 arkadaşın üyeliğinden kontör/dakika kazanılabilir.
Faturalı hatlara kazanılan dakika bir sonraki ekstrede yansıtılacaktır. Faturasız hatlara kazanılan kontör 24 saat içerisinde yüklenecektir.(Normal ana bakiyeye yüklenmektedir istediginiz her yone kullanabilirsiniz)
Yeni kayıt olan üyelere kontör/kontör karşılığı dakika yükleme işlemi kayıtlarını aktive ettikten sonra yüklenecektir.
Bu kampanyadan sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları yararlanabilir.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Kazanılan kontör veya dakikaların yükleneceği hattın yükleme tarihinde geçerli ve kullanıma açık olması gerekmektedir.
Yüklenen hediye kontör ve dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura döneminde kullanılması gerekmektedir.
Tavsiye Eden Supersat Yazabilirsiniz.
*GittiGidiyor Kontör/Dakika kampanyası 3 - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Biraz reklam olmuş ama olsun diyelim bu seferlik:) Bilgi için teşekkurler.
piri.reis
04-11-2008, 01:28
teşekkürler.
25 hat ile kayıt oldum. gerisi sizin olsun.
teşekkürler.
Ya usta sen kontor bayisi falan açtınmı:) her kampanyada sen varsın :45:
yargıç_1
04-11-2008, 01:39
teşekkürler.
25 hatta sanamı ait ??
25 hatta sanamı ait ??
Evet ona ait piri reis tüm kampanyalarda var turkcelin vip müşterisi:D
piri.reis
04-11-2008, 01:51
:photo:
25 hatta sanamı ait ??
evet
kampanyalarda kontör kazanmak için kullanıyorum. kazandığım kontörleri transfer ile akraba ve arkadaşlarıma satıyorum. hobi olarak başladığım bu işlere para kazanma amacı ile devam ediyorum. saygılar.
fırsat yazıp 2755e gönderenler 10 kontör kazanıyor. haberiniz olsun. ama daha önce bu servisten 10 kontör kazandıysanız tekrar kazanamıyorsunuz. benim 10 adet yeni hattıma 10ar kontör geldi. fırsat yazıp 2755e gönderdiğinizde turkcelin hattınıza reklam göndermesine izin vermiş oluyorsunuz. bunun karşılığında bir seferlik 10 kontör veriyor. reklam almak istemiyorsan 10 kontör geldikten sonra üyeliğini iptal edebilirsin. iptal 2755
Bir hattan 25 kontorde kazanılıyor fena değil kampanya herkes yararlansın bence 10 kontor uye olunca 15 kontorde arkadaş davet edersen geliyor
piri.reis
04-11-2008, 01:54
Ya usta sen kontor bayisi falan açtınmı:) her kampanyada sen varsın :45:
yok hocam şimdilik bayi açmadım. ek iş, ek kazanç sağlamak için uğraşıyorum bu şeylerle.
yok hocam şimdilik bayi açmadım. ek iş, ek kazanç sağlamak için uğraşıyorum bu şeylerle.
:45::45:Kampanyaları bekliyoruz.Bu kampanyaları mail atmak isterdik ama uye sayımız aşırı arttıgı için atamıyoruz artık siteyi takip eden kazanır diyelim
*konu başlıgıda değişmiştir.Arkadaşımıza teşekkur ederiz
yargıç_1
04-11-2008, 02:10
bende bi an düşündüm 25 hat nasıl kullanılır diye iyiymiş
antalyalı-07
04-11-2008, 09:28
:45: bravo demekten başka bir şey söylenmez.:wave:
mustione kardeş sende iyi coştun valla sen geldin forum a renk geldi neşe geldi kampanya haberleri geldi daha ne olsun iyi ki varsın
mustione
05-11-2008, 00:20
senin tavsiyenle geldik iyiki geldik buraya içim çok ısındı bende elimden geldiğince bu çorbada tuzum olsun istedim becerebiliyosak ne mutlu bize :)
Bugun bana geldi kontor gerçi ben bu kampanyayı görmemiştim dün uye olmuştum tesadüf bugun gelmiş:) haydi hayırlısı
yargıç_1
05-11-2008, 01:11
bana hala gelmedi bende katıldım kampanyaya reklam mesajı geldi sadece ama kontör gelmedi henüz
mustione
05-11-2008, 01:17
bana 15 kontor geldi 10 kontor gelmedi ve ana hesabıma yüklendi.
Yüklenen hediye kontör ve dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura döneminde kullanılması gerekmektedir.
hediye olmaması büyük avantaj.
piri.reis çok iyi bir arkadaşımızdır...
Bu arada bilgi için teşekkürler..
bana 10 kontor geldi 15 gelmedi ne aman gelir acaba
kavlak74
05-11-2008, 20:45
üye olanlar ne olacak
kontur gelmedi ne zaman gelir..?tşkkürler...
15 kontorum geldi. diğer hatlarımada geldi...
piri.reis
06-11-2008, 04:27
hatlarıma toplam 400 civarı kontör geldi. yeter ALLAH bereket versin.
bana 10 kontur geldi bi tanede tavsiye den geldi topla 15 yaşasın
piri.reis
06-11-2008, 08:41
bana 10 kontur geldi bi tanede tavsiye den geldi topla 15 yaşasın
hocam 15 kontöre bu kadar çok sevinmişsin. 5000-6000 kazansan ne yapacaksın acaba.
bir site var forum donanım mı nedir.Tesadüf eseri girdim millet 200 uyelik yapmış hayret ya bir bakıma gitti gidiyorun kontorleri çökertilmiş olmuş.
yargıç_1
07-11-2008, 01:49
benim 10 kontörde geldi bugün
:45:
Bu bilgi tüm supersatforum uyelerine e posta atılmıştır tabi sadece turkcell kullanan uyelerimize
_mercury_
07-11-2008, 09:59
slm arkadasalr gunaydın herkese sevgiler saygılar ben kontor icin sevinmiyorum burda bilgi payalsimi cok güzel hatta harika o tyuzden seviniyorum :wave:
kadir:1907
07-11-2008, 10:39
sağol
Bilgi için teşekkurler kontörlerimiz gelecekmi bakalım kayıt olduk.
bahar alper
07-11-2008, 22:59
emeği geçen herkeze teşekkürler
komandogokhan
09-11-2008, 13:21
iyi de buna nsl uye olduguz yoldaşlar :D
Ben yeni üye oldum, üye olurken benden telefon numaram istenmedi sadece hangi GSM kullanıyorsunuz sorusuna Turkcell yazdım, beni nasıl bulupta kontur gönderecekler.
capkin19
10-11-2008, 14:43
nasıl aktive edilio bi arkadaslar yardımcı olun yaa:):)
capkin19
10-11-2008, 14:46
ya nasıl aktive etcem
ya nasıl aktive etcem1 ci mesajda ne yazıyorsa onu uygula siteye uye ol e mail adresini dogru gir sana aktivasyon gelecek aktive ettigin zaman uyeligin tamamlanmış oluyor aynı supersatforumdaki gibi sonra sen arkadaşlarını tavsiye et 3 kişi senin tarafından uye olursa 15 kontorde öyle kazanıyorsun ama gitti gidiyorda kontor kaldıysa tabi bazı uyanıklar gunde 500 uyelik almış malesef kullanıcı profilindeki tel numarasını değiştirerek yani sömürmüşler gitti gidiyoru şansına kontor varsa yuklenir hatta.Kontor varki sitelerinden banner kalkmamış
_mercury_
10-11-2008, 20:29
bana 10 kontor geldi
paylaşım için ve bilgi için teşekkürler
Kampanya 13 Kasımda son arkadaşlar.
bende yazıp gonderdim bakalım gelecek mi???
Bu arada bilgiler için tşk'ler
yalnız hala kontur gelmedi yaw.......insallah olanlardan da olmam....
nasıl kayıt olacagız arkadaşlar kontör kampanyasına
yalnız hala kontur gelmedi yaw.......insallah olanlardan da olmam....
Arkadaşım bu kontor çalan site değilki sitelerine uye olanlara jest yapıyor
nasıl kayıt olacagız arkadaşlar kontör kampanyasına
Birinci mesajda nasıl olacagı yazılıyor.
*Ayrıca benim çogu cevremde kayıtlı oldu kontorlerin hepsi geldi
bu kampanyaya katışan tüm çevremdeki herkese kontorleri anında geldi...
Bu gece saat 12 de kampanya bitiyor sanırım..
Kampanya bittigi için konu kapanmıştır.