Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox manuel *** girme

Hilmi
17-11-2008, 17:10
arkadaşlar iki gün ewel 500s aldım ilk defa böyle bir cihaz kullanıyorum bana 1 yıllık server verdiler h.bird malum kanallar sky nova tps ok eutelsat ok.şimdi acemiyim söyledim benim merakım şu mesela polsat yok thor yok sirius yok????? bu kanalları normal cihazlar bile açıyor ama dreambox(bendeki)neden açmıyor?manuel olarak *** girbilirmiyim en çok merak ettiğim ve korktuğum için yapmadığım uydudan *** güncelleme olayı bunu yaparsam var olan kanallarım silinirmi (1 yıllık server)..bu konularda beni aydınlarırsanız çok sevinirim..saygılar...

Admin
17-11-2008, 17:39
arkadaşlar iki gün ewel 500s aldım ilk defa böyle bir cihaz kullanıyorum bana 1 yıllık server verdiler h.bird malum kanallar sky nova tps ok eutelsat ok.şimdi acemiyim söyledim benim merakım şu mesela polsat yok thor yok sirius yok????? bu kanalları normal cihazlar bile açıyor ama dreambox(bendeki)neden açmıyor?manuel olarak *** girbilirmiyim en çok merak ettiğim ve korktuğum için yapmadığım uydudan *** güncelleme olayı bunu yaparsam var olan kanallarım silinirmi (1 yıllık server)..bu konularda beni aydınlarırsanız çok sevinirim..saygılar...
Manuel olarak kod girilmiyor kod dosyasını ftp ye atıp uydudan guncellerseniz sorun kalmaz ayrıca uydudan kod indirme ile server silinmez.server bilgileri var/etc klasorunde cc cam dosyasıdır.Bu dosyayı mutlaka saklayınız bu dosya silinirse yayınlar kesilir.Cc cam dosyası genelde yeni image atılınca ve cc cam versiyonu yükseltince kaybolur..

Hilmi
17-11-2008, 17:54
sevgili Serkan Yılmaz alakan için çok teşekkür ederim bu dosya saklama işini nasıl yapacağım.?

Admin
17-11-2008, 18:14
sevgili Serkan Yılmaz alakan için çok teşekkür ederim bu dosya saklama işini nasıl yapacağım.?
Flash fxp programı ile cihazın içine girip var/ etc dosyasını bilgisayarınıza kopyalamanız yeterlidir..

Hilmi
17-11-2008, 18:18
çok teşekkür ederim üstadım sağ olasın bilgi paylaştıkça güzeldir..saygılar..