PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 cx super plus usb yazılım hatası

Roc72
21-12-2008, 14:48
Selam Arkadaşlar
Bende Next 2000 cx super plus usb li cihaz var son yazılımı atarken yarım saat beklememe rağmen cihaz kendini resetlemiyor cihazın arkasından 2 kere açıp kapama yaptığım halde değişen bir şey olmadı..

Yeni yazılımı indirdim usb yi taktım yazılımı buldu yükle dedim " yeni yazılım yüklenecek " dedi tamam dedim bu seferde cihaz bootlanacak dedi ve öylece kaldı sorun ne olabilir acaba ..

Admin
21-12-2008, 15:19
Yazılımı rs 232 ile atmanı öneririm.Bazen usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.

Roc72
21-12-2008, 15:25
Yazılımı rs 232 ile atmanı öneririm.Bazen usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.

Teşekkürler Üstad bilgi için ..
İşin ilginç yani aynı USB de Müzik ve Resimler var onlar çalışıyor ama yazılım dosyasını açmıyor demek tuhaf..

bulentdaglan
27-12-2008, 20:56
arkadaşım yapman gereken yazılımı attıktan sonra cihaz donduğu zaman flaş belleği kesinlikle yerinden çıkarma cihazı power tuşundan kapatıp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiği zaman zaten cihaz kendi açılır.

cleyderman
13-01-2009, 20:15
arkadaşım yapman gereken yazılımı attıktan sonra cihaz donduğu zaman flaş belleği kesinlikle yerinden çıkarma cihazı power tuşundan kapatıp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiği zaman zaten cihaz kendi açılır.

bende aynı sorun var power tuşuda kitleniyor fişi çekmek zorunda kalıyorum 3 kez denedim olmadı saygılarımla..