Orijinalini görmek için tıklayınız : Şok!!! D Smart 5 ocak itibariyle Ücretleniyor
pencere77
03-01-2009, 01:16
5 ocak gününe kadar dısicovery channel ve diğer kanllar ücretsizolacak...
D-SMART’a özel kanallar açık olacak kanallar(alttakiler ücretsiz
Discovery Channel
Animal Planet
Eurosport
D Spor
D Yeşilçam
D Max
D Çocuk
Dream TV
Dream Türk
Pembe Smart
Moviesmart
CNN International
]ücret ödenecek olan kanallar.5 ocaktan sonra[/COLOR]
Futbol Smart
Discovery World
Discovery Science
Travel and Living
Sinema TV
Sinema TV 2
Sinema TV Aile
Movies 24
Coolsmart
Beyaz Perde
ESPN CLASSIC
NASN
Bebeğim TV
Style Network
DOG TV
Da Vinci Learning
Nickelodeon
Kidsco,
Luli TV
World Fashion
Comedy Smart
FX
Fantasy
Passion TV,
Yeşilçam XXX
Marc Dorcel
Soft
Movies 24 ******a
yani bu durum 5 ocak tan sonra geçerli olacakmış.
YENİ PAKET YAPIMIZ VE KAMPANYASI HAKKINDA
Değerli İş Ortağımız,
01 Ocak 2009 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yıllık paket fiyatlarımız ve paket içeriklerimiz değişmiştir. Avantajlı yıllık kampanya fiyatlarımız nedeniyle D-Smart Extra Hizmetler aylık paket satışlarımız durdurulmuştur.
“Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.
Bayilerimiz ellerinde bulunan, daha önceden Markalarımızdan veya toptancılarımızdan satın almış oldukları ürünleri eski sistemden satmaya devam edebilirler.
Yeni sisteme dahil cihazların kutu ambalajlarının üzerinde Bireysel Kullanım İçindir 2009 çıkartması (sticker) bulunmaktadır. Kullanıcılar bu yeni sisteme göre kanalları seyredebilecek ve D-Smart Ekstra hizmetlerden yararlanabileceklerdir. 2009 çıkartması bulunan bu yeni kutuların KDV dahil 299 YTL’den satılması öngörülmektedir.
Yeni cihazların D-SİS’ten aktivasyonu yapılırken mutlaka Bireysel Müşteri 2009 seçilmelidir. Aksi durumda aktivasyon yapılamayacaktır.
D-SMART EXTRA HİZMETLER- YILLIK PAKETLERİN OCAK 2009 KAMPANYA FİYATLARI
YENİ FİYAT 01-31 OCAK ARASI KAMPANYALI SATIŞ FİYATI
Sinema Paketi 120 YTL 89 YTL
Aile Paketi 240 YTL 119 YTL
Full Paket 300 YTL 149 YTL
Full HD Paket 360 YTL 199 YTL
* Kampanya reklamları 05 Ocak 2009 tarihinde başlayacaktır.
Only the registered members can see the link
pencere77
03-01-2009, 01:17
yeni kutu fiyatıda 299 ytl ye düşmüş.bilginize
Zaten bu kanalları ömrü boyunca bedava olacagı beklenmezdi zatende d smart bunu bastan diyecekti ileride ben bu kanalları şifrelerim diyecekti yok extra cıkardılar vs oldu ama bizim milletimiz bunada seyirci kalır her zamanki gibi
pencere77
03-01-2009, 01:53
eski aboneler fultbol smartıda ücretsiz izliyor mu?yani ben yarın üye olsam futbol smartta ücretsiz mi acaba???müşteri hiz. yetkilisine sormayı unuttum
adnanarkan
03-01-2009, 11:45
sansui free tv ye benzemedimi.
sadikmiras7
03-01-2009, 11:57
aydın doğan kazığı
Bares-si
03-01-2009, 12:29
belliydi
aydın doganın hangi vaati yerini bulduki?
dadas_25
03-01-2009, 13:24
d-smart hani üç retsizdi dsmart paraya sıkıştı bence baksanıza kanak d de kl tümdiziler bitti
ultra-mehmet
03-01-2009, 13:24
aydın doganın hangi vaati yerini bulduki?
aynen usta.......
oxijen75
03-01-2009, 13:25
kimse kimseye bedava bir sey vermez bu zamanda...
adam d-smart alıyor neden diye soruyorum yaw iyiymiş herkes alıyor diyor???
ne alaka arkadaşlar dogan medya saklıyor ama sallantıda dikkat edin
benim öz kuzeninle birlikte dogan medyada çalışan 400 kişinin işine son verildi 1 ay oluyor
badtempered
03-01-2009, 13:55
Arkadaşlar ortada bir kandırma v.s olabilir fakat bunu foruma zarar vermicek şekilde ifade edelim.
Herkesin düşüncesine saygımız var ama sonuçta o bir firma ve hangi firma olursa olsun hakaret icerikli şeyler yazmak foruma zarar verebilir.Yazdıklarımıza dikkat edelim.
Ayrıca hangi firma olursa olsun bu şekilde gidemez.Extra v.s şekilde ücretler alınarak birşeyler yapılmaya çalıştı ve gitmediginin farkına varmışlar.Bildigim kadarıyla onlar pek birşey kazanmıyor cihaz satışından bu şekilde alınan kanalların parası bile ödenmiyordur diye tahmin ediyorum.
zaten kendi kanalları dogan tv arşivinden çalışıyor.D-Spor filan degilde ne bileyim D-Max filan hep arşiv deki görüntüler ve sizlerde bilirsinizki dogan medya grubu tv de kapladıgı alan olarak çok geniş arşivde güçlü ama bu acılan kanalların lisansız olması ek güç getirdi galiba ve artık ilerliyemediklerinden böyle birşey yapmış olabilirler
efsane1990
04-01-2009, 14:53
arkadaşlar bu kanallar yeni abonelere para lı olcakmış m.hizmetleriyle konuştum ben 2 ay oldu alalı yani bana ücretsiz 1 ocaktan itibaren alanlara büyük ihtimal tşk:rockon:
pencere77
04-01-2009, 14:57
arkadaşlar bu kanallar yeni abonelere para lı olcakmış m.hizmetleriyle konuştum ben 2 ay oldu alalı yani bana ücretsiz 1 ocaktan itibaren alanlara büyük ihtimal tşk:rockon:
müşteri hizmetlerini tekrar arayın.5 ocak gece 23.59 a kadar discovery in diğer knalları ücretsiz.6 ocak tan itibaren ücretli hale gelecektir.
müşteri hizmetleri bana böyle bilgi verdi.
ateşelektronik
04-01-2009, 16:27
BU ülkede tüketici hakları diye bişey olsaydı eğer bu kazığı insanlar yemezdi d-smart ilk çıktığında reklamlarda TÜRKİYENİN ÜCRETSİZ PLATFORMU diye insanları kandırıp paralarını alanlar daha ewwelde SANSUİ FREE TV yi insanlara satmış sonrada kenara çekilmişlerdi....biz böle sustukça daha çok aydın lar gelir ve bizi............kazıklar diim de ayıp olmasın bari
kanaryam1950
04-01-2009, 16:54
kaynak nedir
eski abone yeni abone ayırt etmezler bence
pencere77
04-01-2009, 17:26
eski abone yeni abone ayırt etmezler bence
usta abone olduğunda hangi knallar ücretsizse aynen ücretsiz olmaya devam ediyor.abone olduğundaki koşular geçerli...
bir sürü kanal yok oldu kanal d de acaba d-smarta geçirip paralımı yapacaklar?
efsane1990
04-01-2009, 18:21
valla iyi futbolsmartı yapmasınlarda hazırlık maçları yaklaşıyodu yine ama yeni abonelere kötü oldu şifreli olcakmış arkadaşın dediği kanallar
ibalaban
04-01-2009, 19:27
Zaten söylenen kanallar açık değildi. Bayramlarda falan açıyorlardı. Orada paralı olacak önceden açık olan Futbolsmart var.
BU ülkede tüketici hakları diye bişey olsaydı eğer bu kazığı insanlar yemezdi d-smart ilk çıktığında reklamlarda TÜRKİYENİN ÜCRETSİZ PLATFORMU diye insanları kandırıp paralarını alanlar daha ewwelde SANSUİ FREE TV yi insanlara satmış sonrada kenara çekilmişlerdi....biz böle sustukça daha çok aydın lar gelir ve bizi............kazıklar diim de ayıp olmasın bari
evet haklısın biz boyle kaz oldukca bizi cok yolar bu doğanlarrr nden insanlar gidip gidip kazık yediği adamdan gidip bi daha cihaz alır bunu bi turlu anlayamıyorum doğrusu :46:
ben kendimi enayi gibi hissetmiyorum. çünkü ne kadar para verdiysem karşılığını aldım.ya anlamıyorum dünyanın neresinde bu kanallar ücretsiz.en iyi dedikleri cihaz lar,ben dsmartı aldığımda 350-400 arasında satılıyordu. ben d smartı 250 tl ye almıştım.hergün uyducular bizim gibilerle dalga geçiyordu.şimdi emu bitti gibi görünüyor.aile paketine aylık 1 sigara paketi fiyatına abone oldum.ne şifre girme derdi vaaar. ne yazılım.iyiki d smart geldi.filmler süper.belgesellerde artık düzeldi.kendi kendime bazen soruyorum "çok beleşçi bir toplum mu oluyoruz."
gelin protesto edelim star, d, tv de dahil .aydın doğan kimi kazıklamadı ki ALMIYALIM**************SEYRETMİYELİM.
sarıkanarya_41
04-01-2009, 23:46
ben kendimi enayi gibi hissetmiyorum. çünkü ne kadar para verdiysem karşılığını aldım.ya anlamıyorum dünyanın neresinde bu kanallar ücretsiz.en iyi dedikleri cihaz lar,ben dsmartı aldığımda 350-400 arasında satılıyordu. ben d smartı 250 tl ye almıştım.hergün uyducular bizim gibilerle dalga geçiyordu.şimdi emu bitti gibi görünüyor.aile paketine aylık 1 sigara paketi fiyatına abone oldum.ne şifre girme derdi vaaar. ne yazılım.iyiki d smart geldi.filmler süper.belgesellerde artık düzeldi.kendi kendime bazen soruyorum "çok beleşçi bir toplum mu oluyoruz."
hı!acaba bunca mıllet nıye sızın gıbı dusumuyor acaba bılgı matematık eksıklıgımı var?:stop:
kibarcası eşşek olunca binen de çok olurmuş
Bunu aylar öncesi anket yapmıştık Only the registered members can see the link
Maziye geri dönelim cogunluk kandırdı demişti zaten
musti_can_68
05-01-2009, 09:27
arkadaşlar forum kurallarına uygun eleştiri yapalım
dikkat etmeniz gereken söz verdiğimiz gibi eski kullanıcılar etkilenmiyor diyor
yani sözümüzün arkasındayız ilk günkü koşullar neyse aynen :
Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.
05-01-2009, 10:26
d smartı olanlar d smartlarını satsınlar normel uydu alsınlar ***flerine baksınlar aydın doğan dedinmi düşüncen ben baştan beri demiştim paralı olacak diye ama millleti kandırdılar parasız diye
eskişehirli arkadaşım senin d-smart a tepkin var çünkü dsmart bankasya maç yayın hakkını elinde eskişehirde geçense bankasyada iyi mücadele etti ve
1 ayda eskişehirde dsmart satışları tavan yaptı
ayhankeskin
05-01-2009, 19:17
kimse kimseye bedava bir sey vermez bu zamanda...
Aynen katılıyorum dostum, adamlar kaz gelecek yerden tavuğu esirgemediler, eeee kazın ayağı pahalı. Bunu düşünemedinizmi önceden?:bangin:
150 ytl lik cihazları sattı 250 ye almadım almamda tek bir kanal bile kalmasa almam adamı eneyi yerine koyuyorlar resmen daha sonrada bedeva dediklerindede anlaşma bitti numarası çekip bir süre sonrada anlaştık deyip bunlarıda paralı yaptımı kutular olcak çöp diğerleri gibi free tv cine5 vs. vs. alırsam da kart alırım yada dreambox
badtempered
05-01-2009, 20:45
Bir D-Smart satıcısı arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre eski abonelere devam 5 ocaktan sonra yada 15 ocaktan sonra yukarıdaki durum oluşcakmış
Tuhaf geldi ama satıcılarının ellerindeki cihazların bitmesini bekliyorlarmış
ve elindeki D-Smart tarafından yollanan yazıyı tarifileri de gördüm.
pencere77
05-01-2009, 23:00
Bir D-Smart satıcısı arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre eski abonelere devam 5 ocaktan sonra yada 15 ocaktan sonra yukarıdaki durum oluşcakmış
Tuhaf geldi ama satıcılarının ellerindeki cihazların bitmesini bekliyorlarmış
ve elindeki D-Smart tarafından yollanan yazıyı tarifileri de gördüm.
şuan ellerindekini bitirmeye çalışıyorlar.bende bugun d smart aldım.cihazları bitirmelerine katkıda bulundum:)
pencere77
06-01-2009, 02:33
fx ve eurosport seneye ücretli olacakmış.
kaynak:d smart sitesinden alıntıdır..(forumundan)
d-smart hani üç retsizdi dsmart paraya sıkıştı bence baksanıza kanak d de kl tümdiziler bitti
arkadaşım önce türkçeyi iyi kullan.sonra senin yazına gelince adam senden zorla para almıyor sen kendin istersen açtırıyosun bu kanalları bilip bilmeden konuşmayın herkes bişey diyo vallahi bende dsmart aldım şurada yapılan eleştirilerin hiçbirine raslamadım bizim millet hep önyargılı başka bişey demiyorum.çünkü bu dsmart konusundan bıktım...:mad2:
bunlar hep böyle,kaliteli kanalları bünyelerine alırlar sonrada ücrete tabii tutarlar.uyduda ise hep kalitesiz kanaları,reklam kanallarını bırakırlar.uydularının ise sloganı şudur:KANAL KALİTELİYSE EĞER,ŞİFRELEMEYE DEĞER.malesef olan hep dar gelirli vatandaşlarımıza olur.bence en iyisi karasal çatı antenleridir...
musti_can_68
16-01-2009, 13:50
çok sevindim :yahoo:
neden
burdan bas bas bağırdık almayın diye paralı olacak diye aydın doğan dedimmi orda duracan
:angry8:
bence çok doğru yapmışlar bu kanalar bedava izlenecek kanallar değil boşuna yazıp durmayın.ben eski üyeyim halende açık kanallar.sallayıp duruyosunuz.hem izlemek isteyen açıp izler adam senin boğazına sarılmıyo açtıracaksın diye.ona kalırsa digitürkte hiç açık kanal yok...ona bişey diyen yok.
sabo1978
04-02-2009, 12:50
insanları yalan yanlış haberlerle yönlendirmeyin.ben de eski üyeyim aldığımda hangi kanallar açık dedilerse o kanallar açık hiç de para falan ödemiyorum.niye burada bu kadar bilip bilmeden atıp tutan insanlar var.bu kadar atıp tutunca paramı veriyor birileri.şayet biryelerden çıkarları yoksa bu atıp tutanların acaba soruyorum bu kadar bedava muhabbet yapmaktan sıkılmadılar mı?...
mustikay
04-02-2009, 16:30
çok ayıp ettiler bunlar milleti salak zannediyorlar herhalde....
musti_can_68
05-02-2009, 10:20
çok ayıp ettiler bunlar milleti salak zannediyorlar herhalde....
“Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.
dsmart kullanıcısı d-smart kutuyu satın aldığı anda ücret ödemeden izlediği kanal lar ilerde ücretlensede etilenmiyecektir