PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mrb arkadaslar Gm SAT-76000 Fta modeli sizce nasıldır satın almalımıyım ne dersiniz?

bakican
08-01-2009, 00:09
evet arkadaslar elimde baslıktanda bahsettiğim gibi Gold Master SAT-76000 Fta modeli var gecici bir sureliğine bende. sizce bu cihaz nasıldır (yazılım yükleme vs... acısından) bu cihazı alıp almama konusunda kararsız kaldım! Yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler. :49:

Admin
08-01-2009, 00:47
Goldmasterın yeni modellerinden biri yazılım olarak su an için onlar var zaten usb den bile yazılım yukleniyor tavsiye edebilirim.

bakican
08-01-2009, 12:48
hıım peki uydudan guncelleme bu modellerde yoktur heralde dimi? bu arada siz hangi markayı tavsiye ederdiniz acaba?

badtempered
08-01-2009, 15:56
GoldMaster ın uydudan güncellemeli bir cihazı yoktur.

Bu cihaz için ayrıntılara buradan (Only the registered members can see the link)ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bu seri yeni bir seridir fakat bu model yeni bir model degildir.

Yeni modelin ayrıntılarada burdan (Only the registered members can see the link)ulaşabilirsiniz.

bakican
08-01-2009, 19:12
76500 yada biraz daha ustu modeller daha iyi sanırım en iyisi o modellerden alsam daha iyi olur. tesekkurler yorumlarınız için

badtempered
08-01-2009, 19:22
76500 yada biraz daha ustu modeller daha iyi sanırım en iyisi o modellerden alsam daha iyi olur. tesekkurler yorumlarınız için
:D GoldMaster cihazlarda çogunlukla şu rakamlar örnek 76500 genelde cihazın daha eski model oldugu anlamına gelmez.

Örnek vermek gerekirse en son piyasaya 76200 Cr cıkartıldı bu seriden (fortis taban) ama rakamlar 76500 den güçük ;)

umarım anlatabilmişimdir.

Birde uydu alıcıları kullanıcının kullanımına göre degişir.Hiç kullanmıcagınız bir özellikli cihazı alsan ne olur almasan ne olur boşuna para vermiş olursun

umarım aydınlatıcı olmuştur.Forumun önemli kısımlarında goldmaster cihazlarının ayrıntılarını bulabilirsin bilgine

bakican
09-01-2009, 13:18
vala baya ilginç acıkcası model nosu kucuk ama en yenisi. acıkcası uydudan guncelleme yapan cihazlara guvenim kalmadı hepside guncelleme vericez diyip cihazlarını satıp daha sonra guncellemeleri kesiyorlar. ben kendi catımda yazılımlar yukleyip bana sorun cıkartmayacak bir cihaz arıyorum acıkcası vede yazılımı bol olan bir model olmalı tabikii

badtempered
09-01-2009, 18:07
vala baya ilginç acıkcası model nosu kucuk ama en yenisi. acıkcası uydudan guncelleme yapan cihazlara guvenim kalmadı hepside guncelleme vericez diyip cihazlarını satıp daha sonra guncellemeleri kesiyorlar. ben kendi catımda yazılımlar yukleyip bana sorun cıkartmayacak bir cihaz arıyorum acıkcası vede yazılımı bol olan bir model olmalı tabikii

arkadaşım uyduda acıcak paket yok elde olanları firmalar zaten veriyor.

öyle bir cihaz varsa banada söyle :D (tabi emu ile)

bakican
09-01-2009, 18:59
arkadaşım uyduda acıcak paket yok elde olanları firmalar zaten veriyor.

öyle bir cihaz varsa banada söyle :D (tabi emu ile)

iide onlarada guven olmuyoo :wave: o nasıl olacak 6 ay sonra biter yanii bilemedin 1 yıl

badtempered
09-01-2009, 19:03
iide onlarada guven olmuyoo :wave: o nasıl olacak 6 ay sonra biter yanii bilemedin 1 yıl

:D o zaman kendine avantajlı geleni alıcaksın ;)

bakican
11-01-2009, 13:01
ulan valla ne alsan hayrı yokdaa her ne kadar pahalı olsada dijiturk tercihim olacak gibi neyse bakalım daha neler goreceğiz. esas ben su haziran ayında yapılacak olan yayın ihalesini bekliyorum bence d-smart ihaleden mutlaka mac alacaktır o zaman rekabet ortamı olusur ve birazda olsa fiyatlar istediğimiz gibi olur bekleyip gorecez artık...

pisisik
11-01-2009, 17:53
goldmaster cihazlarından uzak dur bence çünkü yazılım desteği yok . goldmaster alıncaya kadar dreambox 500 s al 205 milyon hemde kart paylaşımı yapabilen bir cihaz goldmaster onun yanında boş teneke kıyaslamak bile yanlış olur