PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guvenli Alışveriş siteleri hakkında bilgiler

Admin
17-01-2009, 04:16
Arkadaşlar sitemizde birçok alışveriş sitelerinin reklamları mevcuttur biliyorsunuz Kendiminde alışveriş yaptıgım ve kesinlikle sorun yasamadıgım firmaları tanıtmak istiyorum hem bilgi paylaşımı olsun hemde sizinde varsa guvenli alışveriş merkezi siteleri belirtirseniz sevinirim.

Benim favori alışveriş yaptıgım siteleri sırasıyla belirtiyorum

- Hızlı al firması kesinlikle su an için benim uygun olanı hem kaliteli ürünler olması hemde 12 taksid imkanları ve ürün destegi ile mükemmeller.Tüm gsm kontorlerini taksitlede alabilirsiniz ben gecen gun turkcel 250 kontor 10 taksitle satın aldım mesela:) ayrıca 50 ytl üzeri alışverişlerde kargo ücreti almıyorlar

Sitelerinde kredi kartı bilgileri çalacak herhangi vs bir durumları yoktur ve pazar payı buyuk olan bir sitedir.Ayrıca havale ilede alışveriş yapabilirsiniz.

Hızlı al firması yakından tanımak isterseniz bu linkten bulabilirsiniz

Only the registered members can see the link

-Hepsi burada firması ise bizim tavsiye ettigimiz ve kendimizin alışveriş yaptıgı sitedir.Hepsi burada internet alışveriş sektöründe su anda bir numara bir sitedir banka kartlarına taksid yapmaları ürünleri sorunsuz gondermeleri extra özellikleri arasında bir sitedir

-Gitti Gidiyor firması ise 2 ci el ürünlerin ve sıfır ürünlerin satıldıgı bir acık artırma ve hemen al sitedir.Örnek verecek olursa bir ürün alacaksınız diyelim fiyat uygun geldi ürünü aldınız kredi kartı bilgilerinizi guvenle girebilirsiniz.Ürün siz eve gelip denedikten sonra onaylana dek satıcıya para aktarımı olmuyor.Yani guvenli bir ortamda ikili alışveriş yapabilirsiniz.

-Nevaria firması ise gitti gidiyor tarzı bir sitedir özellikleri hemen hemen aynı gitti gidiyora benzemektedir.mynet şirketine baglı bir kuruluştur..Ve guvenle alışveriş yapabilirsiniz.

AYRICA SİTEMİZDE SABİT BANNERLERİ BULUNAN UYDU FİRMALARINDANDA GUVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

*Uydu firmaları diğer alışveriş sitelerine göre daha cok uygun fiyata sizler sunmaktadırlar.Ürünleri aldıgınızfa 1 gun içinde kargoya verilmekte sektore sorunsuz hizmet etmektedirler

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) (Uydu ve uydu aksesurları bulabileceginiz geniş bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)(Uydu ve uydu aksesurları bulabileceginiz geniş bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)(Uydu ve uydu aksesurları bulabileceginiz geniş bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) ( merkezi sistemde lider kuruluş)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)( Canak anten-lnb ve aparat imalatında sektorde önemli bir firma)

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

selfman
17-01-2009, 07:01
hızlıal ürün alırken düşünün .

matrak274
17-01-2009, 09:52
:nono:: hiç kimseye hepsi buradayı tavsiye etmem. 2 yıl garanti olarak barındırdığı 2- 26 bosch kırıcı hilti servis tarafından hala 1 yıl garanti verilmektedir. isteyen bakabilir.:nono::

serkanbash
17-01-2009, 10:21
valla nereden alırsanız alın ama ben sadece koysepete yi tavsiye etmiyorum parayı alıp malı göndermedi bir süre sonrada gelmeyen ürünün faturası geldi.şiddetle uzak durmanızı tavsiye ediyorum.:rtfm:

conker
17-01-2009, 10:44
sayın Serkan Yılmaz
Siyasi konuların haricinde böyle yapıcı bir konuyu site üyeleri ile paylaştığınız için size teşekkür ederim. açılan bu tür yapıcı konuların biz site üyelerine olumlu yönde bir bilgi vermesi ve yol göstermesi açısından faydalı olacağı kanısındayım. siyasi konular ise site üyelerini kırıcı, inciltici, rencide edici söyleme yönlendiriyor.
bu tür konuların işlenmesi temennisi ile saygılar.

kkorkut
17-01-2009, 11:16
ihtiyacınız mı var?en güvenilir git belli magazadan al hepsi burdan bi oto anfisi bi bufır aldık pişman olduk rsimdekiyle gelen arasında dünyalar var özelliklerde hiç birbirini tutmuyor ..!!!!!!

conker
17-01-2009, 12:18
Sayın korkut
siz belki antalyada aradığınız uydu ekipmanlarını vs bulabiliyorsunuz.
Ama birde karsta, vanda, muşta vs. oturan vatandaşları düşünün.
Bu anketin onlar için ve bu ekipmanları alacak vatandaşlar için yol gösterici olacağı muhakkak. en azından hangi firma daha güvenilir hangi firma güvenilmez, bu bile paylaşılacak çok önemli bir bilgi.
saygılar.

vestelci74
17-01-2009, 12:56
Tüketici köşelerinde gittigidiyor ile ilgili şikayetleri bir okursanız buraya yazmazdınız. Gittigidiyor ürün satandan %10 komisyon alıyor bu komisyonun faturasını kesmeyerek ciddi vergi kaçırıyor. Aldığınız ürün sorunlu ise ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan geliyor "Satıcı ile anlaş gerisi bizi ilgilendirmiyor" moduna giriyorlar. Halbuki gg garantörlüğü üzerine alım yapmışsınız. Üründe problem yoksa herşey normal. Ancaaaak ürün sorunlu ise ödediğiniz para attaaaaaa. Benim 700 ytl paramı ödemiyorlardı sanayi bakanlığı tüketici ve rekabetin korunması genel müdürlüğüne şikayet ettim. İşi hemen kapatıp parayı (Zorla da olsa) geri ödediler. Demekki bakanlıkta da köstebekleri var. Mafya bunlar aman aman uzak durun.

MURTAZ
17-01-2009, 13:15
:present:
sayın Serkan Yılmaz
Siyasi konuların haricinde böyle yapıcı bir konuyu site üyeleri ile paylaştığınız için size teşekkür ederim. açılan bu tür yapıcı konuların biz site üyelerine olumlu yönde bir bilgi vermesi ve yol göstermesi açısından faydalı olacağı kanısındayım. siyasi konular ise site üyelerini kırıcı, inciltici, rencide edici söyleme yönlendiriyor.
bu tür konuların işlenmesi temennisi ile saygılar.

Ustad aynen katılıyorum.
Saygılarımla, MURTAZ

pencere77
17-01-2009, 13:49
ben genelde hepsiburada.com dan alışveriş yaıyorum.%97 oranında.şimdiye kadar bir defa bana kelek yaptılar.yanında sd kart hediyesi olan bir üründe sd kartı koymamışlardı.bunun dışında bir problemle karşılaşmadım.ürünler genelde hızlı bir şekilde ulaştırılıyor.başka siteleri denemediğim için başka alışveriş siteleri hakkında olumlu veya olumsuz eleştirilerde bulunmak istemem.

cesur22
17-01-2009, 14:18
Paylaşım için Teşekkürler,Yorumlarda paylaşıma çok güzel renk katıyor.Hangi sitenin ne olduğunu öğrenmek açısından.Saygılar

serkan0714
17-01-2009, 15:19
Şimdiye kadar sadece hepsiburada'dan 4-5 kere alışveriş yaptım ve gayette memnunum diğerlerini denemedim. :sunglasses2:

Admin
17-01-2009, 15:24
Bu konuyu açmamdaki neden geniş çaplı heryerden herkesimin bizim siteye girmesidir.Sizlere alışveeriş yapacagınız yerler hakkında bilgi vermek ve sorunsuz bir alışveriş yapılan yerlerin tanıtımını yapmaktır.

Bunu bir reklam olarak zaten düşünmeyin ben kısa bilgiler verdim.1 ci msjdaki tum firmalar su anda turkiyede belirli bir düzeyde ve kariyerde olan sitelerdir..

Admin
17-01-2009, 15:25
hızlıal ürün alırken düşünün .
Nedenini söylerseniz iyi olur.Ben sorunum olursa adem bey var onla irtibata geçiyorum sorunu hallediyor gecen bir ürün ellerinde kalmamış isterse başka ürün verelim dediler bende ok dedim aradaki ücret farkını bile almadılar

nuriaksoylu
17-01-2009, 17:59
paylaşım için tşkler

yakupserdar
17-01-2009, 18:27
gittigidiyordan 30 defa ,hepsiburda ve hızlıal dan mal aldım
çok şükür bir sorun çıkmadı
ama tahminim sorun çıksa ve karşı tarafla anlaşamaz isen yandın demektir

fakara
17-01-2009, 19:44
çok iyi araştırıp bazı ürünler piyasadan hem ucuz hem taksitli ben alıyorum.ürünleri karşılaştımadan asla

degirmenci
18-01-2009, 00:32
hepsiburada.com burdan epey bi ürün aldım ki şu anda vandayım hiç bir sorun yaşamadım büyük kolaylık. birde hılıal.com denemek istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için terddütteyim.ama ufak bir miktar bişey alıp deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz

cngzhn
18-01-2009, 00:42
Serkan Bey
böyle bir site açtığınız için teşekkür ediyorum; Çok faydalı. Hem iyilerin bilinmesi hem de sorun yaşanan firmaların (akılları varsa) kendilerine çekidüzen vermesi bakımından.

Admin
18-01-2009, 01:01
hepsiburada.com burdan epey bi ürün aldım ki şu anda vandayım hiç bir sorun yaşamadım büyük kolaylık. birde hılıal.com denemek istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için terddütteyim.ama ufak bir miktar bişey alıp deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz
Hocam hiç kafanı yorma sorunsuz alışveirş yapabilirsiniz hızlı aldan altta verdigim resim 2 aylık alışveriş listem:)
4 TL VE 9 TL Olanlar online kontor yukledigim siparişlerdir.Sipariş seklinde sayıyor onları

cngzhn
18-01-2009, 01:03
Arkadaşlarıma özelikle şunu tavsiye ediyorum: komisyon alarak pazarlama yapan firmalardan (Adına, sermayesine, reklamına aldanmayın, hatta en büyük kuruluşların pazarlama firması olsa dahi) KESİNLİKLE alışveriş yapmayın. Satıştan sonra onlar komisyo-nunu alıp çekiliyor, Siz ne olduğu belli olmayan yapımcı firmanın oyuncağı oluyorsunuz. Yapımcı firma mallın iadesini sizi pişman ve rencide ederek şayet kabul ederse canı istediği zaman komisyon haricindeki parayı göndermesine razı oluyorsunuz.

kıbar_4343
18-01-2009, 04:03
arkadaslar allah kimseyı koysepete nın elıne degil sitesine dusurmek nasıp etmesın ben cok samıyetımle konusuyorum kesınlıkle sıteye dahı adım atmayalım benım agzım yandı bankam olmasaydı benım halım perısanda allah razı olsun akb... mal almadan onse sıkayet com dan alacagımız fırmayı ınceleyelım .........ben onlar gıbı duzenbaz bır fırma gormedım ınsanları pel ve perısan edıyorlar amac ları gayet acık alıp vermemek hıc kımse onlara karsı sessız kalmasın lanet olsun demesın hakkının arkasın da kalsın onlara yedırmesın ben bazı arkadaslardan sunu rıca edı yorum onların ıhtıyacı olmaya bılır kaptırdıgı paraya ama htıyacı olanlara ornek olsun lar lutfen

airman06
18-01-2009, 11:20
yıllardır hb den alışveriş yapan biri olarak memnuniyetlerimi ifade etmek istiyorum.şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.tek olumsuz yanı fiyatların diğer sitelere nazaran biraz yüksek olması,ancak güvenilir olması bu hendikapı bence önemsiz kılıyor.kampanyalarını takip etmek gerek.bence en güvenli site diyrbilirim daha sonra vatan,ve nealsak ı sıralayabilirim. estore sanırım dükkanı kapattı:frown:
evet arkadaslara katılıyorum hızlı al ve patlayan weblebi,çok kimsenin canını yaktı.
birçok kimse gibi ank,ist ve izmir dışında yerlerde geniş ürün yelpazesi olmaması ister istemez bizi netten alışverişe itiyor.

hydrop
18-01-2009, 14:24
bence de yararlı bi konu olmuş. internet alışverişi doğru yer bulunduğunda ucuz ve kaliteli oluyor ben bikaç alışveriş yaptım. genelde sorun yaşamadım genelde hepsiburada alışveriş yaptım en son bi sorun yaşadım telefon aldım bi sorun çıktı iade olarak yolladım ancak fabrikaya yollayık yenisi bana gönderdiler ben iade edip başka telefon almak istedim çünkü bi sorun oldu mu o ürünü tekrar kullanmak istemem onlarda yanlış mı anlamışlar yoksa yeniden mi yolladılar bilmem ama değiştirildi deyip yenisini yolladılar ben o ürünü geri istemiyorum diye belirtmeme rağmen ben tabi tekrar yollayacağım onlara :D tabi kabul etmek zorundalar bakalım ne olcak :S benim zararım kargo parası ödemek olacak :( sorun yaşarsam paylaşırım ki başkaları yaşamasın

aslam61
18-01-2009, 15:21
internet üzerinden hiç alış veriş yapmadım yapmakda istemiyorum

ekrem
18-01-2009, 20:03
Serkan bey verdiğiniz bilgiler ve actığınız site için tebrikletr................

satali
19-01-2009, 09:59
Yıllardır internet üzerinden alışveriş yaparım. Tecrübelerime göre, öncelikle almak istediğiniz ürünü iyi bilmeniz/tanımanız gerekir. Öyle resimlerine bakıp ne idiğini tam olarak bilmediğiniz bir ürünü almamak lazım. Kalitesine güvendiğiniz bildiğiniz ürünleri almak lazım. Neticede alışveriş sitesi bir aracı konumunda.Ayrıca almaya karar verdiğiniz bir ürünün fiyatını diğer sitelerle de kıyaslamakta fayda var.Benim çok kullandığım kıyas sitesi Only the registered members can see the link dur.Ben genelde Hepsiburada'yı tercih ediyorum. Ama alışveriş yaptığım başka siteler de var. Örn. Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link gibi. Geçenlerde Hepsiburadadan bot almıştım. ayağıma dar geldiği için iade edip bir numara büyüğü ile değişdirttim. Değişterme için ürünün gidiş gelişlerine kargo parası ödemedim. Sağlam bir firma anlayacağınız. Benim için en kötü tarafı Doğan Grubuna ait olması.

babacan58
19-01-2009, 15:00
gold hızlı aynı firma bunlar bide hepsi burada kendilerini kanıtlamış firmalar
en azında fiyat bilgilendirmeside cok iyi kazıklanmamızı önlüyo

canseven67
19-01-2009, 15:49
sn Serkan Yılmaz böyle önemli bir konu actığın icin teşekkürler aslında cok cazip fiyatlarda alış veriş yapmak mümkün ancak güvenli ve müşterisini veli nimet olarak gören firmayı bulabilmek cok zor bir cok kişi şikayetci bu konuda birtane firma cevap yazmamış ? ben internet ortamından hic alışveriş yapmadım ama güvenli bir firma olduktan sonra neden olmsın diyorum

yüksel39
19-01-2009, 16:59
Slm arkadaşlar bende birçok ürünü hepsi burada'dan aldım hiçbir konuda sorun yaşamadım arızalı üründe geldi iyade ettim anında yenisi geldi ben diğer firmalarla çalışmadım ama hepsi burada diğer firmaları aratmıyorki onlarla alış veriş yapalım fiyatlarında olsun kalitesinde olsun ve hizmet olarak süper herkeze tavsiye edebilirim iyi alış verişler kolay gelsin.:45: :smiles24:

turgayesendag
20-01-2009, 12:14
bilgi için teşekkürler am genede ne alacaksan görerk almak daha faydalı bence.

byfatih
21-01-2009, 20:51
en iyisi gs store