Orijinalini görmek için tıklayınız : NextStar YE-7600 SKY
Arkadaşlar NextStar YE-7600 SKY cihazım var bazı kanallarda görüntü kayması ve donma ; bazı kanallarda ise no av yapmaya başladı . Uzun zamandır yazılım atmadım hangi yazılımı ne şekilde atmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Sistem Bilgisi
Model : DSC-911AZ
Info : 10.05.21-D327
S/W : V02.00.01
H/W : V12.03.A5
Loader :V2.1.9 v3
C.A : 2.2.3
Bu yazılımı bu editörle yükleyebilirsin
kucer06 ilgine teşekkürler Birde Yükleme talimatı varsa süper olucak :45:
Cihazını rs 232 kablosuyla pc'ye bağla ve cihazı arkadan kapat.Yükleme loader'ini aç sol üst köşeden dosya seçten indirdiğin yazılımı bul ve tıkla en aşağıda göreceksin 1.2.3.4.5 yaz diye yazar sen oraya yaz ama yazı gözükmeyecektir yazınca süpervisor modu yazacak o zaman cihazı arkadan aç yazılım yüklensin bitene kadar bekle bu kadar.
Yükleme yapamıyorum . Cihazın ekranında FAIL yazıyor ne yapmam gerekiyor .
KUP230'lada denedim olmadı :(
DownLoad Start
:>> flash not ok.RESPONSE_DOWNLOAD_FAIL
:>> ERR: on STB->PC
arkadaşım şu an cıhazında kaon yazılımı var sen ilk önce kurukafa dosyasını yuklemen gerekıyor ardında kup 230 ile enjıneer modda yazılımı yukleyeceksın aşaıda sana gereklı talımat ve dosyların lınkını verıyorum. bu yazılımdan sonra yıne donmalar devam ederse cıhazın içinde gömulu modulun uzerınde bulunan bır kondastör var onun değişmesı gerekır.
KURUKAFA (Only the registered members can see the link)
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI (Only the registered members can see the link)
SUNNY 1030 YAZILIM (Only the registered members can see the link)
KUP 230 (Only the registered members can see the link)
KUP 230 YUKLEME TALIMATI (Only the registered members can see the link)
Bu sefer oldu kurukafa ve yazılım işi bitti ekranda NOCH yazıyor no chanel anlamına mı geliyor .Eğer öyleyse Güncel kanal listesi ve atan yazılım varmıdır ?
Bu sefer oldu kurukafa ve yazılım işi bitti ekranda NOCH yazıyor no chanel anlamına mı geliyor .Eğer öyleyse Güncel kanal listesi ve atan yazılım varmıdır ?
arkadaşım kanal listesi atmana cıhazı bır resetle sonra turksatı network guncelleme frekansında şebeke açık konumda taratman daha iyi olur.
ChangeS09
12-02-2011, 14:45
Hangi programla güncelleştirme yapıcam ?
Fabrika ayarlarına dön dedim.Turksat da hiç bir kanal çıkmaz oldu.Bunun mantıklıbir açıklaması var mı.Uydu sinyal sıfır.Başka bir uydu alıcı normal çalışıyor.
Sayın Kucer06
söylediğin yazılım sorunumu çözer mi?
kup240 LI yazılımı yükledim receiver menüsü değişti ama hotbird disecqb OK.kanallar gözüküyoor Fakat Turksat yine ortada yok .Başka bir receiver aynı çanak hat ile normal çalışıyor sinyal kalitesi Turksat için %90 gösterdiği halde Nexstar7600 %0 diyor.
Acil yardım lütfen....!
vartolu_35
17-11-2011, 22:45
teşekkürler sağolun
sakircoskuncan
27-01-2012, 17:26
teşekkürler...
brainman
07-09-2012, 19:24
teşekkürler
aliercan
20-11-2012, 17:20
tesekurler
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.