Orijinalini görmek için tıklayınız : Dandik modem almayın.
ototorlak
20-03-2009, 17:26
Arkadaşlar burada kötü reklam olmasın ama ben bundan altı ay kadar önce bir X marka kablosuz modem aldım.Diğerlerine göre yaklaşık 10 TL ucuz olan bu modem ilk kullanmaya başladığımda fena değildi.Ama bir türlü "mükemmel algılama" seviyesini yakalayamıyordu.Civardaki ağlara göz attığımda 4 kat alttaki komşumun Airties modemi "mükemmel" bizimkisi yan odadan "zayıf" çekiyordu.Bir müddet bu şekilde kullandım.Daha sonra aldığım mağazanın teknik servisine götürdüm.Kontrol ettiler,"bir sorun yok,sorun sizin bilgisayarın algılamasında" dediler. Ama "diğer ağları iyi çekiyor da buna gelince mi olmuyor "şeklindeki soruma ise cevap veremediler.
Neticesinde modemi üzerin arızasını yazarak servisine gönderdim.Onaramadılar ve paramı iade ettiler.Şu anda eski kablolu modemimi kullanıyorum.
Siz siz olun bilindik markalardan şaşmayın.
Markayı belirtseniz iyi olurdu .Bende airties var heryerden cekiyor alt üst farketmiyor baya evden uzaklaştım yinede cekti:)
sahinnn_41
20-03-2009, 21:19
arkadaşım marka belirtirmisin ayağımızı yorganımıza göre uzatalım değilmi
senol_30
20-03-2009, 23:03
airties harika modem bende herkese tavsiye ederim aman pikatel almayında ne alrısanız alın arkadaşlar benden söylemesi
pencere77
20-03-2009, 23:08
airties harika modem bende herkese tavsiye ederim aman pikatel almayında ne alrısanız alın arkadaşlar benden söylemesi
pikatelin hangi modeli acaba???:49:
YENİ İNTERNET ABONESİ OLACAK VEYA YENİ MODEM ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
Turkcel'in ihalesini kazandığı A ve B sertifikaları gereğince enson sistem internetin ( daha sonra telefon,tv ve benzeri hizmetlerin verileceği ) verilmeye başlandığı fiber optik kabloların döşendiği şehir veya bölgelerde oturanlar, ADSL modem almasınlar. Bu enson teknolojik sistemde kullanılmıyor artık.BİLGİ İÇİN Only the registered members can see the link'a girin.
1 Mbps ilk iki ay ( 10 Mbps erişim) 9.99 Tl. sonraki aylar 26.80. Özel modem,kurulum,aktivasyon da hediye üstelik limitsiz. İsteyene, 5-10-20-100 Mbps de var. Ve hepsi limitsiz
Turkcel'in bu sistem için kuruluşu QuikNet: Tel 444 222 0
NOT: Bu sistemden istifade edemeyecekler airties'İ tercih etsinler. Ben bu sistemden önce iki yıldır kullanıyordum ve memnun kaldım.
Ben Pikatel Kullanıyorum sorun Yaşamadım. Aksine çok güzel...
bende ınca kullanıyorum özellıkle wrıless diğer modemlere göre beya bir iyi alt komşuda aırtes var onun çekmedığı yerden benımkı çekio. ınca modemım bozulsa kesınlıkle zyxel modem alırım zyxel ın kalitesı ve özellıklerı tartışılmaz.
airman06
25-03-2009, 12:47
komşu daire ile birlikte airties205 wireless modemi 2 senedir kullanıyorum . en küçük sorun yaşamadım
arkadaşlar kesinlikle vede kesinlikle zyxel diyorum.kaç seneden beri kullanıyorum çok memnunum,şiddetle tavsiye ederim...:45:
dogandgn
24-09-2009, 01:11
valla arkadaslar bende inca dıye kablosuz modem var cok memnunum tavsıye ederım.mukemmel cekıyor
Ben 4 seneden beri airtes RT-111 kullanıyorum ve bizim burda elektrik zırt bırt gider
bunca yıldan sonra halla taş gibi...:45:
Only the registered members can see the link
nurettin01
24-09-2009, 17:37
bende bu modemi kullanıyorum.birinci aldığım 3 defa tamire gitti ve yandı,ikinci aldığım ise açma kapa anahtarı bozuldu.kapandımı açılmıyor açıldımı kapanmıyor.mecburiyet karşısında prizden çıkarıyoruz.aldığım firma kapandı ve modem kör topal gidiyor.ne yapacağım bilemedim.servisine göndersem bakarlarmı.selamlar.
bende bu modemi kullanıyorum.birinci aldığım 3 defa tamire gitti ve yandı,ikinci aldığım ise açma kapa anahtarı bozuldu.kapandımı açılmıyor açıldımı kapanmıyor.mecburiyet karşısında prizden çıkarıyoruz.aldığım firma kapandı ve modem kör topal gidiyor.ne yapacağım bilemedim.servisine göndersem bakarlarmı.selamlar.
Bildiğin bir tamirci arkadaşına göster bari servisinden fazla
tutarı olmaz sanırım.:)
bendede airties rt 206 var
bendede airties rt 206 var
Anket açılsa ''Tercih ettiğiniz modem hangisi''
airties ankette birinci sıra alır sanırım.:):)
cetindeniz
24-09-2009, 22:30
Modemler şans işidir ben 2 yıl ***sımart kulandım daha garantili ürün beni internetten bıktırdı 2 ayda bir çöküyordu bir garantiye yola 3 ay gelmezdi diyer arkadaşlarımdada aynı modem vardı çok memnunlardı
bende u.s.robotics var 3 yıldır kullanıyorum bi sorun yok allaha şükür tavsiye ederim
gacvokem
25-09-2009, 00:09
pikatel combomax 2 senedir kulanıyorum canavar gibi tavsiye ederim
nurettin01
03-10-2009, 18:12
ayran arkadaşım ilginize teşekkür ederim.zaten bu formu sevmemin tek nedeni arkadaşlarımızın anında bilgi vermesi.iyi ki varsınız.selamlar.
ayran arkadaşım ilginize teşekkür ederim.zaten bu formu sevmemin tek nedeni arkadaşlarımızın anında bilgi vermesi.iyi ki varsınız.selamlar.
Rica ederim.:45:
Bende de Kablolu Air Ties var şu an memnunum. Fakat şu kota fiyatlandırmada 1 Mbps, 8 Mbps ne anlama geliyo. Bizim kinin kaç Mbps olduğunu nasıl anlarız. Bi zahmet..
memati64
03-10-2009, 23:30
bence d link ben onu kullaniyorum ve harika 300 metreden bile evde kablolu gibi cekiyor bendeki d link 650 modeli.
nureddin00
10-10-2009, 22:38
ya arkadaslar hem ucuz hem iyi çeken kaliteli wireles modem hangisini alayım
ya arkadaslar hem ucuz hem iyi çeken kaliteli wireles modem hangisini alayım
zyxel tabiki. daha kaliteli bişi dersen LİNK SYS derim bu iki markada profesyonel kullanıcılar tarafından en cok tercih edilen markalardır.
Zyxel serviside çok iyi çoğu arızada birebir değişim yapıolar.