Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydudan paylaşımlı cihazlardan memnunmusunuz?
arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
Evet arkadaşlar bende bu konuda cahilim biraz bilgilendirme yaparsa kullanan arkadaşlar memnun oluruz
TEKNİSYEN101
01-04-2009, 17:54
arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
aşağıdaki linki inceleyiniz.
saygılar
Only the registered members can see the link
Valla moralini bozmak gibi yapmayalım ama, 1 yıla yakındır ben almışım, ortalama 2 ay düzgün izleyemedim, yani bir türlü randuman alamadım.
erdemkoruklu
08-05-2009, 18:02
Merhaba uydudan paylaşımlı cihazlardan memnun olmak mümkün değildir çünki o cihazı ithal eden yada üreten firmanın tamamıyle insafına kalmış verdikleri paylaşım ne cihazlar çıktı paylaşımlı cihazlar benim takip ettiğim kadar 1 yıldan fazla sürmedi paylaşım. Ben şahsen bu cihazları pek satmıyorum çünki bir süre sonra başıma dert oluyor.Bunun yerine Kart paylaşımı tercih ederim fakat herkezin evibde internet olmadığı için bu cihazları veremiyorsunuz. Saygılarımla
uzmanuyducu
08-05-2009, 18:40
Merhaba uydudan paylaşımlı cihazlardan memnun olmak mümkün değildir çünki o cihazı ithal eden yada üreten firmanın tamamıyle insafına kalmış verdikleri paylaşım ne cihazlar çıktı paylaşımlı cihazlar benim takip ettiğim kadar 1 yıldan fazla sürmedi paylaşım. Ben şahsen bu cihazları pek satmıyorum çünki bir süre sonra başıma dert oluyor.Bunun yerine Kart paylaşımı tercih ederim fakat herkezin evibde internet olmadığı için bu cihazları veremiyorsunuz. Saygılarımla
dostum aynen söylediklerine katılıyorum ikide bir paylaşım için uydu değiştiriyolar yok 53 derece yok 33 derece bizde şaşırdık çanağı hangi yöne çevireceğimizi çevire çevire çanağında başı döndü
dreambox server paylaşımlı kullan k.e.y.f.i.n.e bak
dreambox server paylaşımlı kullan k.e.y.f.i.n.e bak
Kardeş bunun hem uydudan paylaşımlısı, hem internetten paylaşımlısı varmı acaba?
aliharbiye
29-03-2010, 17:34
şahit olduğum bir sürü arkadaş var alıpta doğru dürüst izleyemedinyini ve cihazdan memnun olmadığını söyleyen çok,Ben uyducuyum ama bu cihazlarda dükkanıma sokmam bu cihazlarda müşterime satsam sanki onu kandırmış gibi bir durum söz konusu gibi gibi,yanısıra cihazın uydudan paylaşım yaptığı uydu deyiştiriliyor eee git tekrar cihazı sök yazılım at çanak yörüngesini değiştir ve işin pis tarafı müşteriler seni herşeyden sorumlu tutuyor garip gelecek size ama ben bu gibi olaylara çok şahit oldum kanal frekans deyiştiriyor müşteri yanıma geliyor eee neden kanalın frekansını deyiştirdin gibi baskıcı kelimeler söyleyerek seni itham ediyor cihazı satacan sonra cihaz yazılımı ve çanak yörüngesi peşinde koşacan hemde bedava müşteriden 1 kuruş istemiyecen sanki müşteriye sattığım herhangi bir cihaz her türlü hava koşuluna karşı uyducular tarafından sigortalanacak hemde ebediyen varmı öle bişey yaaa allah aşkına velhasıl kısmen kültürsüz milletiz:D
ben cok memnunum 4 aydır bir sorun yok kısa sureli kesilmelere olsa bile istediğin kanalı seyredebiliyorsun fazlasıyla acıyot hotbirdde200 civari ve diğer uydularda ..sun an için y6 en iyisi...
Kardeş bunun hem uydudan paylaşımlısı, hem internetten paylaşımlısı varmı acaba?
var starsat sr 1000 hd yi incele
twin protokol var aparatlar için hemde newcam ghare de var ayrıca gshare ucretsiz belli bir sure hotbirdde 250kanal cıyor diğer uydulardada cok acıuyor bulsat39..arabsat..nilessat..astra..ve dahaları
ama yinede actıgı paketlerden garantisi yoktur buda biline...4 aydır devam edi,yor
Only the registered members can see the link
şahit olduğum bir sürü arkadaş var alıpta doğru dürüst izleyemedinyini ve cihazdan memnun olmadığını söyleyen çok,Ben uyducuyum ama bu cihazlarda dükkanıma sokmam bu cihazlarda müşterime satsam sanki onu kandırmış gibi bir durum söz konusu gibi gibi,yanısıra cihazın uydudan paylaşım yaptığı uydu deyiştiriliyor eee git tekrar cihazı sök yazılım at çanak yörüngesini değiştir ve işin pis tarafı müşteriler seni herşeyden sorumlu tutuyor garip gelecek size ama ben bu gibi olaylara çok şahit oldum kanal frekans deyiştiriyor müşteri yanıma geliyor eee neden kanalın frekansını deyiştirdin gibi baskıcı kelimeler söyleyerek seni itham ediyor cihazı satacan sonra cihaz yazılımı ve çanak yörüngesi peşinde koşacan hemde bedava müşteriden 1 kuruş istemiyecen sanki müşteriye sattığım herhangi bir cihaz her türlü hava koşuluna karşı uyducular tarafından sigortalanacak hemde ebediyen varmı öle bişey yaaa allah aşkına velhasıl kısmen kültürsüz milletiz:D
aynen sevgili kardeşim'me katılıyorum bunu yapanların para hırsından kaynaklan egomalarından oluyor bu sorunlar aslında sistem tıkır tıkır işler. bir anda çok kişiye satmaya uluslar arası iş yapıyolar sistemi takip eden firmalar uydu frkans sahibine baskı yapıp kapatırıyolar sonra yenisine uyanıklar bi sizmi uyumuyonoz diyolar sonra.hehehe!!..
ercişsat
04-11-2010, 20:08
ben 1 sene redlıne multibox kullandım şimdi redlıne twın ve ayrıyeten y6 kulanıyorum memnunum belgesel kanalları sporun her dalı film kanalları ben reklam yapmıorum doğruyu söylüyorum.
muslum-baba
05-11-2010, 09:40
ben y6 kullanıyorum çokta menmunum çunkü evinde interneti olmaya y6 kullanmasını terçi ederim açtıyı kanallar x box,sa bakılırsa ondan bin kat iyi
epey zaman kullandım en ii randımanı y6 da aldım gerçekten
dreambox 500 iyidir fiyatıda iyi
ali muştu
05-11-2010, 12:53
valla arkadaşlar bu uydudan ve kart paylasımlı cihazları kullanan insanların biraz olsun bu işten anlaması lazım yoksa kullanmaları cok zor buda benim görüşüm bana sorarsanız dreambox500s kullanıyorum ben memnunum
donma kitlenme gibi bi sorun yaşoyomusun ali muşta?
ali muştu
05-11-2010, 13:20
donma kitlenme gibi bi sorun yaşoyomusun ali muşta?
bindebir fazla deyil
valla cıhazlara ve sısteme bakılrsa super cıhazlar ve sıstemler.ancak her yerde oldugu gıbı üretıcı fırmalar tıcarı gelır pesınde buda cok normal.ancak.bu fırmalar bır sekılde sıstemı kuruyor azıcık ucundan koklatıyor soyle 2 3 ay sonra ne hıkmetse bırden bırseyler oluyor ve sıstem eror vermeye baslıyor.donmalar takılmalar 2 3 gun gıdıp sonra gelmeler olmaya baslıyor ve bunlara cesıtlı kulplar takılıyor.ıste burası normal degıl.aslında bu fırmaların yaptıgını kımse yapmaz kolay kolay.fakat bır ıs yapılacaksa da durust ve dogru yapılmalı.madem ınsanlara boyle bır hızmet verıp bunun karsılıgında bellı bır kazanc saglanıyor bu hızmetınde bır kalıtesı olmalı bence!!!!!!!!!!!!
digital_52
05-11-2010, 13:37
valla cıhazlara ve sısteme bakılrsa super cıhazlar ve sıstemler.ancak her yerde oldugu gıbı üretıcı fırmalar tıcarı gelır pesınde buda cok normal.ancak.bu fırmalar bır sekılde sıstemı kuruyor azıcık ucundan koklatıyor soyle 2 3 ay sonra ne hıkmetse bırden bırseyler oluyor ve sıstem eror vermeye baslıyor.donmalar takılmalar 2 3 gun gıdıp sonra gelmeler olmaya baslıyor ve bunlara cesıtlı kulplar takılıyor.ıste burası normal degıl.aslında bu fırmaların yaptıgını kımse yapmaz kolay kolay.fakat bır ıs yapılacaksa da durust ve dogru yapılmalı.madem ınsanlara boyle bır hızmey verıp bunun karsılıgında bellı bır kazanc saglanıyor bu hızmetınde bır kalıtesı olmalı bence!!!!!!!!!!!!
bu işler aynen dediyin gibi en fazla 1 sene ancak gidiyor gibi:46::46::46:
alın bi ccam uyumlu cihaz birde server rahat edin.yoksa ben ugrasmayı seviyorum derseniz o zaman devam edin yazılım beklemeye ve yuklemeye:==)))
arkadaşlar bu y 6 nedir nasıl çalışır kaç paradır bir aydınlatırsanız sevinirim
muslum-baba
05-11-2010, 19:25
arkadaşlar bu y 6 nedir nasıl çalışır kaç paradır bir aydınlatırsanız sevinirim
y6 uydudan paylaşım yapıyor açtyıyı uydular hotbirt astra 16 dogu