Orijinalini görmek için tıklayınız : 9400 cı[j] thor kanal listesi
mecnun2007
31-03-2009, 13:22
Arkadaslar 9400 cı[j] thor kanal listesi olan yada cihazında thor ayarlı olan bi arkadasım bana kanal listesini yolluyabilirmi lütfen cihaz bazı frekansları yakalayamıyor listeyi yüklemem lazım olan biri varsa gönderebilirse çok makbule geçer tşk.:present:
sileliersin
31-03-2009, 14:22
9400 cı larda sanırım thoru seyredemiyorsun 9400 vcı larda seyrediliyor.
9400 cı larda sanırım thoru seyredemiyorsun 9400 vcı larda seyrediliyor.
arkadaşım yanlış bilgi verme ***ler girildiğinde açılır.
mecnun2007
31-03-2009, 16:14
abicim ben izliyebiliyorum hiç sorun yok sadece merkezi anten olduğu için sinyal düşük geliyor bazı kanalları yakalayamıyor cihaz bana hazır kanal listesi lazım varsa bi gönderiverin bir zahmet çok zor bişey değil kanal listesini ***dedip yollamak :praying:
abicim ben izliyebiliyorum hiç sorun yok sadece merkezi anten olduğu için sinyal düşük geliyor bazı kanalları yakalayamıyor cihaz bana hazır kanal listesi lazım varsa bi gönderiverin bir zahmet çok zor bişey değil kanal listesini ***dedip yollamak :praying:
arkadaşım merkezi sistemle sinyalın yakalanmamasının ne alakası var çanak ıyı ayarlanmadı ıse kanal listesi atsanda bişi farketmez sinyal olmayınca o kanal nasıl göstersın
mecnun2007
31-03-2009, 20:18
Arkadasım cihazda arıza var aynı dairede baska bir receveri bağlayınca sorunsuz çalısıyor bu cihaz böyle seytanlı daha önce atv de kesinlikle buldurtamadık bu yolla izliyoruz sende haklısın dediğinde ama bizde böyle kaç senedir bu anormal cihazı kullanıyoruz.
zekigurbuz
01-04-2009, 00:02
Digitv ***leri girdiğiniz zaman 9400 CI(J) de açıyor.Sinyal olayı LNB den olabilir.
thor yazılımı varsa arkadaşlar acil lazım g.master 9700 cım tşkkkkkk
thor yazılımı varsa arkadaşlar acil lazım g.master 9700 cım tşkkkkkk
cihazına gm 9400VCI yazılımını yukle ardından thor dıgı tv için guncel ***lerı gir ızlersın. yazılmlara aşağıdakı linkten indirebilirsin.
Only the registered members can see the link