Orijinalini görmek için tıklayınız : port değişimi acemiyim
ahmet_zku
26-04-2009, 11:58
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu forumda yeniyim ve ilk mesajım umarım sorunumu çözmemde yardımcı olabilirsiniz dreambox 500s sahibiyim 2 yıllık server desteği ile 400 tlye aldım.ama şu an kanal bağlantım yok bu şeref yoksunu adamla ters düştük msnden aşağıda yazan iletiyi yazmış
arkadaşlar portlar değişti eskale 12999 superserver 5000 oldu portları değiştirin
bu değişikliği nerden yapabilirim şimdiden teşekkürler
ahmet_zku
26-04-2009, 12:22
evet ccam kullanıyorum
evet ccam kullanıyorum
Cihazın ftpsine girip Var/etc/ klasorundeki cccam.cfg dosyasını degştireceksin dosyanın içinde eski porta ait bilgi göreceksin eski bilgiyi silip yerine yeni portu yazacaksın
Cihazın ftpsine flash fxp programı ile baglanabilirsin.
ahmet_zku
26-04-2009, 13:07
arkadaşlar cehaletim ortaya çıkacak ama flashxp programını laptopa kurdum laptop ile dream box bağlantısını ne ile sağlayabilirim?
Resimde gösterdim bu sekilde yapacaksın
Şimsek kısmından baglanacan sonradan hızlı baglana tıklayacaksın sonra cihazın ip adresi kullanıcı adı ve şifreni gireceksin
Only the registered members can see the link
ahmet_zku
26-04-2009, 15:58
senin resmindeki yerleri buradaki hangi adres ve port ile dolduracağım ikisiylede denedim olmuyor bi yerde hata yapıyorum sanırım kullanıcı adı ve şifreyide modeminkileri giriyorum
senin resmindeki yerleri buradaki hangi adres ve port ile dolduracağım ikisiylede denedim olmuyor bi yerde hata yapıyorum sanırım kullanıcı adı ve şifreyide modeminkileri giriyorum
192.168.1.4 yazacan ip adresi bölümüne
Kullanıcı adı: root
Şifre Kısmına: şifreni yazacan degiştirmediysen şifren dreambox tur
ahmet_zku
26-04-2009, 18:53
belli bir süre bekliyor sonra bağlanamıyor şifre var sanırım.tekrar elemanla irtibata geçmeliyim sanırım çabaların için çok sağol dostum
belli bir süre bekliyor sonra bağlanamıyor şifre var sanırım.tekrar elemanla irtibata geçmeliyim sanırım çabaların için çok sağol dostum
olabilir şifreyi değiştirip serverın kullanımını kısıtlamak istemiş olabilirler. şifreyi onlara sormadan da kırabilirsin ama beya bir zahmetli iş ilk önce alabilirsen onlardan şifreyi bir iste vermezler ise bakıcaz caresıne.
ahmet_zku
27-04-2009, 08:59
yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlar harikasınız:nod: şifreyi öğrenmeye çalışayım olmadı tekrar yardımlarınızı rica edicem herkese hayırlı forumlar
ahmet_zku
14-05-2009, 12:19
selam şifre olayını halledemedik arkadaşlar sizlerden şifre kırma için yardım rica ediyorum veya yardımcı olabilecek birileri varsa adresine gelirim ücreti neyse vericem şimdiden teşekkürler...
aslında cihazınızda hacksat kurulu ise şifrenizi resetleyebilirsiniz yoksa işimiz çok zor sarı tuşa basın varmı hacksat bakın bir de kullandığınız ımage ne.