PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi yazılımı atacagım

baretta29
02-05-2009, 00:17
:present: Merhaba dostlar;
Ben dreambox 500s aldım server paylaşımıyla yayınları izliyorum.Normal dijital uydu cihazlarıyla ilgili yazılımları kendim atıp cihazımı güncelliyordum.Şimdi dreambox 500s aldım geçen bazı yerli kanallar göstermedigi için transporder tarama yaptım fakat birçok kanalınismi gitmiş kanalların yayını var fakat adı silinmiş sevis olarak gözüküyor.Bu konuda acemiyim hangi programı nasıl yükleyecegimi bilmiyorum bu konuda yardım rica ediyorum.Bu cihazlar da da H/Wye benzer sürüm farklılıkları varmı ?
Mesela benim cihazdaki bilgiler şöyle;
Hakkında:
Drema-multimedya -td
dm 500
Processos:STB*25**252MHZ
Alıcı-UYDU
Sürüm:16.0.15.03.2008
SKİNNED BY
NEMESİS
Bilgiler böyle bu konuda acil yardım lütfen hangi sürümü veya bu cihaz bilgilerine göre hangi yazılımı neyle atacagım konusunda münkünse bilgi paylaşımı istiyorum
Şimdiden emege saygılar teşekkürler dostlar

Volkan
02-05-2009, 11:59
arkadaşım bu cihazda yazılıma image denir. üzerinde şu an nemesis image yüklü ve en iyi image sayılır nemesis o yüzden imagede herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok. sadece hazır kanal listesi yükle. aşağıda yükleme progrmamı talimat ve kanal listesi için linkleri verdim. kanal listesini yükledikten sonra cihazın fişini çek biraz bekle sonra tak.

YUKLEME PROGRAMI VE TALİMAT (Only the registered members can see the link)
KANAL LİSTESİ (Only the registered members can see the link)

baretta29
21-05-2009, 02:35
hazır kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiş kanal isimleri geldi.
Yanlız şöyle bir durum ortaya çıktı. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanalları yok aynı zamanda seyrettigim bazı paket yayınlarda aradıgnız servis bulunamadı yazısı çıkıyor.Nova-absat-cfry ve polastın bazı kanalları açılmıyor.Yukarıda cihaz bilgilerini verdim acaba farklı birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazıma hangisini yüklersem düzelir.
Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardım rica etsem fazlamı olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaşımı en hızlı olan sizsiniz
Şimdiden teşekkürler.
Emege saygılar

Volkan
21-05-2009, 11:52
hazır kanal listesini yükledim gayet de güzel oldu .Silinmiş kanal isimleri geldi.
Yanlız şöyle bir durum ortaya çıktı. Hortbird uydusundaki ---on gold -diamond kanalları yok aynı zamanda seyrettigim bazı paket yayınlarda aradıgnız servis bulunamadı yazısı çıkıyor.Nova-absat-cfry ve polastın bazı kanalları açılmıyor.Yukarıda cihaz bilgilerini verdim acaba farklı birseymi yapmak gerekiyor veya imagine backup nemesis gibi programlar var ve ben kendi cihazıma hangisini yüklersem düzelir.
Bu paketleri kanal listesini yüklemeden önce seyrediyordum.Üstat bu konuda tekrar bir yardım rica etsem fazlamı olurum bilmiyorum ama bu konuda galiba bilgi paylaşımı en hızlı olan sizsiniz
Şimdiden teşekkürler.
Emege saygılar

aradığınız servis bulunamadaı hatası dısegc ten kaynaklanır . bu cıhazda bır sure sonra dısegc uyumsuzluğu yaşanıo. Goldmaster rm-5 ve spaun marka dısegcler iyi çalışır. kanal listesınde çıkmayan kanllar ***** olduğu için şifrelenmiş olur zaten bu kanlları dream edıt programı ıle açtığın zaman kırmızı olarak görursun ıstersen bu kanlları uzerınde sağ tuş yapıpı çocuk kılıdını kaldırabilirsin. silinmiş servis uyarısına gelınce eğer dısegc ayarını doğru yaptıysan cihazı fişten çekip tak düzelir.

derkon
02-01-2010, 12:55
ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir

TEKNİSYEN101
02-01-2010, 15:50
ben disecq kullanmiyorum ama bendede bu hata cikiyor birde benim kanallarin hicbiri acik degil sadece sifresiz TRT ler acik ne yapmam gerekir

Ücretli server almanız gerekir.

pirler
03-01-2010, 18:16
bende dün aldım serverli cihazımı ilk defa drembox hazır kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattım zaman kanalar çıkarmı

TEKNİSYEN101
03-01-2010, 21:50
bende dün aldım serverli cihazımı ilk defa drembox hazır kanal listesimi yükliyimmi yoksa :49:otomatik tarattım zaman kanalar çıkarmı

aşağıdaki linki inceleyiniz.

Only the registered members can see the link

tarattımı kanallar çıkar fakat mavi tuş ile buketler kısmına girerek istediğiniz kategorinin paketlerini (sinema-belgesel-müzik-spor vb.) izleyebilirsiniz

yalnız her şeyden önce cihazınızın yedeğini alınız, alim Allah bu cihaz fazla karıştırmaya gelmez.

saygılar.