PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefisi Mümkün Olmayan 4 Şey...

Hikmet™
21-05-2009, 16:59
Büyük bir hava meydanında bekleme salonunda genç bir bayan uçağına binmek üzere bekliyordu

Uçağın harekatine saatler olduğu için zaman geçirmek için bir kitap ve bir paket küçük kurabiye satın aldı

Dinlenmek ve kitabını okumak için VİP salonunda bir koltuğa yerleşti

Kurabiye paketinin durduğu sehbanın yanındaki koltuğa bir adam oturdu Dergisini açıp okumaya başladı

Genç kadın ilk kurabiyesini aldı. Adamda birtane aldı. Bayan çok rahatsız hissetti kendisini ve: "Sinir bir şey! Havamda olsaydım, bu cüretinden dolayı adamı yumruklardım!" Diye düşündü

Bayan bir kurabiye alıyor, Adam da bir tane alıyordu. Çıldıracak gibiydi bayan. Ama olay çıkarmak istemiyordu.

Nihayet son kurabiye kalınca kadın: "Bu küstah adam şimdi ne yapacak!" Diye düşündü. Adam son kurabiyeyi aldı, onu 2 ye böldü ve bir parçayı bayana verdi

Aaaa! Bu kadarıda fazla!
Çok öfkelenmişti şimdi!
kadın sinir içinde kitabını ve diğer eşyalarını alıp bir fırtına gibi giriş salonuında oradanda uçağına yöneldi.

Uçaktaki koltuğuna oturdu gözlüğünü almak için çantaını açtı. Ne görsün? Kurabiye paketi açılmamış orada duruyordu.

Çok utandı çok büyük bir yanlış yaptığını anladı.
Kurabiyelerin paketini hiç açmadan çantasına koyduğunu unuttmuştu.

Oysaki adam kendi kurabiyelerini hiç sinirlenmedem yüksünmeden kadınla paylaşmıştı

Kadın ise kurabiyelerinin paylaşıldığını düşünerek çok sinirlenmişti.
Ve şimdi
Bunun telefi şansı yoktu.
Özür dileme olanağıda kalmamıştı.

Telafi edemiyeceğimiz 4 durum var

1. Taş atıldıktan sonra
2. Söz ağızdan çıktıktan sonra
3. Fırsat kaçtıktan sonra
4. Zaman geçtikten sonra

NOT: alıntıdır ilgimi çektiği için paylaşmak istedim

Hikmet™
21-05-2009, 17:09
Yorum yokmu acaba :49::49::49:

Hikmet™
21-05-2009, 18:28
bakan çooooooook yorum hiç yoooooooooook

alperen
21-05-2009, 19:32
güzelmiş teşekürler

mehmet07
21-05-2009, 19:36
bazen ne kadar bencil olduğumuzu görüyoruz

Volkan
21-05-2009, 20:02
ben 4 dunde çok yaşadım.

TEKNİSYEN101
21-05-2009, 20:14
Gerçektende olayın sonunu okumadan adam için kesin yargıya vardık kadını rahatsız ediyor diye fakat olayın sonucunu okuyunca adamın nekadar iyi birisi olduğunu anladık..

Duyduğunun hiç birine gördüğünün yarısına inan diye atalarımız boşuna söylememiş.

paylaşım için sağol

vini
21-05-2009, 20:57
tebessüm için sağol

CABBARİ
21-05-2009, 21:11
güzel bir anktot herkesin başına gelebilir ama iş işten geçmiş olabilir
selametle

Hikmet™
21-05-2009, 21:14
yorumlar için teşekkür ederim size

kutbettin14
21-05-2009, 23:25
eline sağlık kadında çok cimrimiş

yturan
21-05-2009, 23:58
Olaylar karşısında fevri davranmanın sonucu bazen telafisi imkansız durumlara düşmemize ki( aynen hikayedeki bayan gibi)sebep olabilmektedir.Yaydan fırlayan OK, Ağızdan çıkan SÖZ ve geçen ZAMAN geriye dönmez.

keskinyilmaz197
29-05-2009, 11:00
kardeşim çok teşekkürler

akyol33
29-05-2009, 14:14
teşekkürler emeğine sağlık

salim d
29-05-2009, 15:27
:present: Aslında oturup düşünülecek çok şey var... Ömrünüzün keşkesiz geçmesi dileği ile. Paylaşım için sağolasın arkadaşım.

~Burak~
26-06-2009, 17:07
Teşekkürler Ustam Emeğine Sağlık :clap2::

eurovision92
28-06-2009, 16:40
Dinlenmek ve kitabını okumak için VİP salonunda bir koltuğa yerleşti

Kurabiye paketinin durduğu sehbanın yanındaki koltuğa bir adam oturdu Dergisini açıp okumaya başladı

Kurabiye ne adamın nede o kadınınmış kurabiye orda önceden duruyomuştu ve sonra adam gelmiş kadın yemiş adamda yemiş adam farkındaymış kendisinin olmadığını kadın değil bence adam küstahmış kadında çok cimri zaten adamın olsaydı kadına bi yumruk geçirirdi:D :D

1. Taş atıldıktan sonra (Yaralarını sarabilirsin telafi edebilirsin)
2. Söz ağızdan çıktıktan sonra (Tekrar sözle telafisi olur)
3. Fırsat kaçtıktan sonra (Başka fırsatlar gelir onları denersin telafisi olur)
4. Zaman geçtikten sonra (İşte bunun telafisi olmaz geçmişe gidemeyiz)

kanberoğlu
28-06-2009, 16:59
Kurabiye ne adamın nede o kadınınmış kurabiye orda önceden duruyomuştu ve sonra adam gelmiş kadın yemiş adamda yemiş adam farkındaymış kendisinin olmadığını kadın değil bence adam küstahmış kadında çok cimri zaten adamın olsaydı kadına bi yumruk geçirirdi:D :D

bu daha güzel oldu. en azından teleafisi olmayanı bulduk. teşekkürler paylaştığınız için.:present:

AsiL27
30-06-2009, 10:19
süperrr

eurovision92
02-07-2009, 22:26
bu daha güzel oldu. en azından teleafisi olmayanı bulduk. teşekkürler paylaştığınız için.

rica ederim ben teşekkür ederim :)

chris db
02-07-2009, 22:51
evet güzel bir paylaşım okurken düşünmeye sevk ediyor insanı teşekkürler...sulh&saygı

sedo
03-07-2009, 01:19
herzaman herkesin başına gelebelecek ders alınacak anektot teşekkürler.

fatih_sir
03-07-2009, 16:22
gerçekten geçen zamanın telafisi yok paylaşım en güzeli teşekkürler...

veyselbakan
03-07-2009, 16:37
bazı şeyleri artık o kadar unuttuk ve futursuzca davranmaya başladıkki gerçekten emeğine yüreğine sağlık bu güzel paylaşım için

Hikmet™
03-07-2009, 17:35
saolun saolun yorumlarınız için

kirmastılı
03-07-2009, 21:00
her ikiside güzel paylaşım teşekkürler

yusufucar
04-07-2009, 02:54
ya mermi namludan cıktıktan sonra dönüşü varmı

ekrem66
30-08-2009, 08:45
harikulade. paylaşıom için teşekkürler.

ifinsamet
23-09-2009, 00:45
Buda Bi Garip miş Yha :)

hasan
23-09-2009, 01:16
Düşdükten sonra ah keşke bakmasaydım demek fayda vermiyor. Sizi siz olun gece alaca karanlıkta merdivende yürürken asla önünüzden başka bir yere bakmayın. Ayağımızın ucundaki tehlike bence uzaklardan gelebileceklerden daha ani ve acımasız. Bu akşam oğlumun evine çay içmeye gitmiştim. Evlerimiz birbirine bayağı yakın. Çayı içip evime doğru gitmekte iken, bir evin penceresinde bir karanlığa gözüm takıldı. Sakın yanlış anlamayın rötgencilik gibi bir rahatsızlığımda söz konusu değil. Ya bir anda oldu işte, insanmı? başka bir şeymi diye daha anlamadan bir üst yola çıkan merdivenlerden birine ayağım takılıp üst yola doğru boya boy uzandım. Allahdan dizimde ufak bir sıyrıktan başka bişey olmadı. Herşey olabilirdi. Allah'tan geceydi. Siz siz olun mümkünse adımlarınızı sayarak yolda gidin. Belki birine ibret olur diye paylaşmak istedim. Olaylar hep salisede gerçekleşiyor...

Özgür Erge
23-09-2009, 01:43
bencede dogru sözler hepside bazı şeylerin telafisi karşıdaki insanada baglı olabiliyo anlayışlı ve iyi niyetliyse telafi edilebilir ama kinci birisiyse telafisi olmaz diye düşünüyorum..

Gold Master
02-02-2010, 11:41

Ben bu hikayeyi daha önce okudum..kurabiye adamın ,kadın almış kurabiyeyi ama çantasına koyduğunu unutmuş..Adamın kurabiyesi yenmiş yani...:D