PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşinin yüzüyle arkadaş oldu

Creed
19-06-2009, 01:14
Eşinin yüzüyle arkadaş oldu
Only the registered members can see the link'li Susan Whitman, kalp ameliyatında ölen kocasının yüzünün nakledildiği James Maki ile dost oldu.

Susan Whitman'ın eşi Joseph Helfgot, kalp ameliyatı sırasında geçirdiği beyin kanaması yüzünden ameliyat masasında öldü. Whitman, eşinin vasiyetine uygun olarak organlarını bağışladı. Doktorlar, yüzünü de bağışlamayı düşünüp düşünmediğini sordu. Ailesine danışan Whitman, yüzü de bağışlamayı kabul etti.

aliharbiye
19-06-2009, 10:54
no comment!....

veyselbakan
19-06-2009, 11:05
organlar tamamda eşininin yüzünü başkasında görmek adama çok zor gelir be abi düşünsenize yıllarca hayatını herşeyini paylaştığın insanı kaybet ondan sonra yüzünü hiç tanımadığın bir insanda gör adam kafayı yer ya bilmiyorum en azından ben öyle düşünüyorum eşin kadar yakın ama bir o kadarda uzak adama çok zor gelir!

Volkan
19-06-2009, 11:34
organlar tamamda eşininin yüzünü başkasında görmek adama çok zor gelir be abi düşünsenize yıllarca hayatını herşeyini paylaştığın insanı kaybet ondan sonra yüzünü hiç tanımadığın bir insanda gör adam kafayı yer ya bilmiyorum en azından ben öyle düşünüyorum eşin kadar yakın ama bir o kadarda uzak adama çok zor gelir!

hocam o yüzü nakletmişler ama kemik yapısı aynı olmadığı için benzemez sadece akıl olarak bilirsin. isana şekil veren kemik yapısıdır gözlerdir. yoksa o kemik yapısı olmasa altı üstü deri şekilden şekile girebilir.

digitalebe
19-06-2009, 13:03
Sustumm !
Her şey tamam da bir de gidip o adamla dost olmuş, ya türk milleti olarak biz fazla duygusalız ya da diğerlerinde var bi ruhsuzluk..Tuhaf..