PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : turkcellin kamu tarife kazığı önemlidir okuyun

teraz34
19-07-2009, 13:43
KAMU TARİFE NASILMIŞ VE SOYULMAK NASILMIŞ BAKINIZ LÜTFEN

gelelim turkcell,in müşterilerine attığı kazığı

son zamanlarda kamu tarifesi diye bir kampanya yapıldı çoğoda bu kampanyaya dahil oldu 1.200 DK konuş sadece 35.00. TL her şey dahil olarak üye yapıldı
oysa herşey dahil bir defa 35 tl değil bunun üzerine başka hatlarla konuşma bedeli olan 1 tl yi tekrar bizden alıyor ettimi 36.00 TL
şimdi gelelim özellikle konuşma süresi olan 1.200 dk bizler 1.200 dk yı mı konuştuğunu zannediyoruz HAYIR
şöyle oluyor her 6 saniyeden üçretlendiriyor
yani açtınız birine kısa bir konuşma yaptınız konuşma süresi 7 saniyeye yakın bir konuşa yaptınız Turkccel sizden 12 saniye olarak dakikadan düşüyor bu ne demek 1 200 dk konuşmalarının en az 300 dk sı böylelikle çalınıyor yani 1.200. dk yerine 900 dk ancak konuşabiliyorsun +2022 den sorgulama yaptığınızda son 48 saat dahil değildir diyorya bu çok önemli ordan bile kazıklanıyoruz
örnek veriyorum fatura kesimi olan 26 haziran da ben son iki gün önce sorguladım son 48 dk haric 63 dk vardı bende bu iki günü kesinlikle kullanmadım fatura kesildikten sonra internetten baktım süre aşımı adı altında 12 tl fazladan gelmiş hani 48 saat önceki 63 dk ne oldu
yani her şey dahil 35 tl olan bu tarife malesef insanları yanıltarak eksik bilgi vererek her aboneyi 10 tl kazıklasalar bir düşünün kaç milyon abone var
işte mesele böyle sevgili arkadaşlar bu konuyu herkesin bilmesi lazım ben açtım telefonu 444 0532 yi bu konuyla ilgili şikayet formu hazırlattım sizlerde arayın itraz edin yok derlerse ısrar edin bu konunu düzeltilmesi gerekmektedir
ama tam Türk filmi gibi
bu notu herkese gönderiniz lütfen
herkese saygılarımla
[email protected]

caglar684
27-07-2009, 15:49
çok haklısın banada 47 tl geldi hemde toplam 600 dk. konuşmama rağmen.

seyfi505050
27-07-2009, 17:05
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim

pencere77
27-07-2009, 20:18
Bizbize Kamu Heryöne 1200
Bu paket abone alımına kapatılmıştır.

Bizbize Kamu
Her Yöne 1500
KDV OİV dahil ayda 45 TL'ye Herkesle 1500 dakika başlamış....
TURKCELL (Only the registered members can see the link)

MOKUR33
27-07-2009, 20:18
soygunculuk hat safhada.az önce yanımdaki birine mesaj geldi,artık kamu tarifeniz 45 tl.den ücretlendirileceksiniz diye.35 tl idi.birden bire 45 oldu.
hertürlü milletle oyun oynuyorlar...

dragutcim
27-07-2009, 22:35
:common001:Nasılmı? Sen istersen 15 yıllık Türkcelli ol bir yakının seni bizbize kamu tarifesine geçiremiyor, yani 45 TL lik kampanyadan değil en az 80 TL lik kampanyadan yararlanabiliyorsun. Fakat diğer taraftan 1 aylık bile Vadofone, ve Avea abonesiysen ve bu kampanyaya dahil olmak istersen hemen 45 TL ye her yöne 1500 dakika bizbize kamu tarifesine geçebiliyorsun. Demekki Türkcell şirketi kendi sadık müşterilerine ne kadar değer veriyor yada vizyonumuz müşteri memnuniyeti diyorsa da bunlar Vadofone ve Avea müşterilerine değer veriyorlar herşey ortada....

eura
27-07-2009, 22:51
Bana 40,00 TL geldi.
Sebebi; KAMU DURUM yazıp 2022'ye göndermemdir. Bu da ücretlendiriliyormuş.

linkci
27-07-2009, 23:02
kardeş bu turkcellin ilk kazığı değil her bulduğu fırsatta kazğı sokuyor bize
ne yapacaz başkasıda pek farklı değil

atmaca28
27-07-2009, 23:59
artık türkceelin suyu ısındı bende aylık 12 tl ye sabit 60 dk ama hiç kullanmasamda 23 ile 40 arasında fatura geliyor .mrcburen sene sonuna kadar bu operatördeyim. sene bitince görüşürüz.....................................................
bilgi için teşekkürler

firelove
28-07-2009, 12:00
yeni bir şey çıkınca hemen atlamamak gerekiyor.reklamlarda söyledikleri gibi vergiler şunlar bunlar herşey dahil 35 lira olacağına zaten inanmamıştım.o yüzden almadım.kullansan da kullanmasan da 40-50 lirayı her ay ödeyeceksin.kamuda çalışanların ne kadar geliri varda telefona bu kadar şuraya bu kadar böyle para harcasın.darphane gibi para basıyorlar bu faturalı hatlardan.vodafone reklamlarında mesela şunu söylemiyor.her yöne 3 dakikası 1 kontör diyor reklam bitiyor.bir ay içersinde en az 150 kontör yüklemek şartı ile demiyor bunu belirtmiyor.reklamlar işin en albenili taraflarını gösterirler.ayrıntıları bilmediğimizden 35 lira yerine 50 lira ile karşılaşılır işte.hepsi böyle biri değil ki

ado74
28-07-2009, 20:09
arkadaşlar konuyu çok abartmaya gerek yok...tarifeyi iyi incelerseniz tüm yöne 1200 dakika içersinde özel numaraları aramak harici üçretlendiriliyor.benim bu ay faturam 35.20 tl yani 444 lü numaralar --mesajlar ---türkcelin özel numaralarını aramak harici bilginiz olsun:45:

konveks
28-07-2009, 20:56
turkcell en kaliteli ve altyapısı en güçlü operatör olduğu için diğerlerine göre oldukça pahalı. mesela kontörlü bi avea hatta 150 kontör yüklüyorsun. 180 dakika bedava süre geliyor. eğer istersen 55 kontör karşığı 05:00-17:00 arası bütün avealılarla sınırsız konuşabiliyorsun bir ay boyunca. aynı şekilde 39 kontör karşılığında avea içi 5000 veya her yöne 500 sms paketi alıyorsun bir aylığına. yani 25 ytl karşılığında doya doya iletişebiliyorsun. amma lakin kesinlikler turkcell kalitesi yok. sesler cızırtılı geliyor, gün içinde hat çökebiliyor ve ne arama ne de sms atabiliyorsun, asla turkcell kadar geniş bir kapsama alanı yok. turkcell çok pahalı olabilir ama eğer kalite istiyorsan mecbursun maalesef.. o kadar güçlü bir altyapı için çok para gerekiyor demekki :) ama şehir içinde yaşayan ve fazla telefonla konuşmayan birisi için avea varken biraz lüks kaçıyor işin açığı..

matrix1977
29-07-2009, 01:28
arkadaşlar 12 yıllık turkcell liyim şirkette avea var ucuz etin yahnisi hesabı kamu kullanıyorum 100 ytl üstü fatura ödüyordum 40 civarına düştü avea ile degil dag tepede degil yolda çekmiyor yanımdaki arkadaşın vodafonu var o da aveadan farksız asansörün içinde türkcell le konuşuyorum adamlar bu ülkenin taşına topragına yatırım yapmışlar bırakından 5 10 ytl lik fark olsun turkcell kullanıyorum deselerki ödedigin 35 tl nin yarısını öde avea ya yada vodafona geçmem en basiti yolda giderken araç içinde telefon konuşurken hat kesiyor tekrar aynı numarayı arıyorsunuz yine kontur yada dakikanız gitmiyormu benim fikrim bu işi üstadına vereceksin bu işin erbabı da bana göre turkcell dir

rahim1960
29-07-2009, 01:43
arkadaşlar 12 yıllık turkcell liyim şirkette avea var ucuz etin yahnisi hesabı kamu kullanıyorum 100 ytl üstü fatura ödüyordum 40 civarına düştü avea ile degil dag tepede degil yolda çekmiyor yanımdaki arkadaşın vodafonu var o da aveadan farksız asansörün içinde türkcell le konuşuyorum adamlar bu ülkenin taşına topragına yatırım yapmışlar bırakından 5 10 ytl lik fark olsun turkcell kullanıyorum deselerki ödedigin 35 tl nin yarısını öde avea ya yada vodafona geçmem en basiti yolda giderken araç içinde telefon konuşurken hat kesiyor tekrar aynı numarayı arıyorsunuz yine kontur yada dakikanız gitmiyormu benim fikrim bu işi üstadına vereceksin bu işin erbabı da bana göre turkcell dir

trafik kanunlarına göre araç hareket halindeyken cep telefonuyla konuşmak yasak değil mi?

konveks
29-07-2009, 02:18

aynen katılıyorum. dağ tepeyi yolu asansörü geç durduk yere saatlerce bağlantı kesiliyor. acil bi durum olsa ortada kaldık. ama turkcell de biraz makulleştirse şu fiyatları iyi olacak

caglar684
31-07-2009, 20:09
turkcell en kaliteli ve altyapısı en güçlü operatör olduğu için diğerlerine göre oldukça pahalı. mesela kontörlü bi avea hatta 150 kontör yüklüyorsun. 180 dakika bedava süre geliyor. eğer istersen 55 kontör karşığı 05:00-17:00 arası bütün avealılarla sınırsız konuşabiliyorsun bir ay boyunca. aynı şekilde 39 kontör karşılığında avea içi 5000 veya her yöne 500 sms paketi alıyorsun bir aylığına. yani 25 ytl karşılığında doya doya iletişebiliyorsun. amma lakin kesinlikler turkcell kalitesi yok. sesler cızırtılı geliyor, gün içinde hat çökebiliyor ve ne arama ne de sms atabiliyorsun, asla turkcell kadar geniş bir kapsama alanı yok. turkcell çok pahalı olabilir ama eğer kalite istiyorsan mecbursun maalesef.. o kadar güçlü bir altyapı için çok para gerekiyor demekki :) ama şehir içinde yaşayan ve fazla telefonla konuşmayan birisi için avea varken biraz lüks kaçıyor işin açığı..

Tamam dostum sen bu konuda çok çok haklısın. Ama bizim itirazımız 35 deyipte 47 fatura göndermelerine.

firelove
31-07-2009, 20:52
vodafon kullanıyorum denildiği gibi hiç şebeke proplemi ile karşılaşmadım.asansörde de çekiyor apartman merdivenlerinde de.pek çok şehri gezdim şebeke sorunu olmadı.türksel daha geniş kapsama alanına sahip bu doğru ama anlatıldığı ölçüde kalite farkı yok o kadar.sonuçta türk telekom (oger ya da lübnan telekom türklüğü kalmadı çünkü) da dahil hepsi ecnebilerin.mecburuz mahkumuz ya elin adamlarına.onlar ne sunarsa ne fatura gönderirlerse mecburuz.biri diğerlerine göre biraz daha iyi olsa da değişen bir şey yok o kadar.olan oluk oluk dışarı akan bizim paralara oluyor.az çekiyormuş çok çekiyormuş el o kadar bunun kaygısına düşmez

asderfor
31-07-2009, 20:58
al bırını vur otekıne mılletı dusunenmı var