PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Videodan resim almak(print screensiz)

ŞAVKÇI09
22-07-2009, 22:53
Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama açacak yer bulamaadığımdan buraya açtım bundan dolayı en başta mod'lardan özür dilerim.

Benim sorum şu şimdi jpg olan resimleri video cd olarak atabiliyoruz.Benim sorum sizlere şu fotoğrafçı çekmiş olduğu resimleri bana jpg olarak vermedi sana arşivimi veremem dedi ancak slayt gösterisi olarak veririm dedi ve müzikli olarak video yapmış şimdi benim sizlerden istediğim şu ben bu videodan o resimleri jpg olarak alabilirmiyim ve nasıl alırım.Print screen olarak almaktan başka bir yolu var mı orjinal jpg olarak alabilirmiyim print screen olarak aldık mı kalite bozuluyor converterla filan alma yöntemi vaar mı?Acil yardımcı olabilirseniz sevinirim.TEŞEKKÜRLER...

OLDSMAN
23-07-2009, 03:50
Önce elindeki CD içindekileri PC kopyala

EZV Video Capture yada Microsoft Movie Marker

büyük ihtimal oda Microsoft Movie Marker ile yapmıştır
aynı program ile sana verilen video içinden JPG olarak alırsın
biraz kurcala zaten görürsün

:ranger:

ŞAVKÇI09
23-07-2009, 09:14
windows movie maker la almaya çalıştım amadat dosyasını attığım zaman desteklenen bir dosya türü değil diyo bunu nasıl yapabilirim OLDSMAN

OLDSMAN
24-07-2009, 00:30
Bunu denedin mi ??

EZV Video Capture

EZV Video Capture - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - (Only the registered members can see the link)

ŞAVKÇI09
24-07-2009, 01:01
Bunu denedin mi ??

EZV Video Capture

EZV Video Capture - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - (Only the registered members can see the link)

Denedim hocam ama orjinal JPEG gibi olmuyor puslu dalgalı dalgalı oldu ben bu resimleri bastıracağım o yüzden o şekilde kullanılmaz daha sonra aklıma converterla dönüşüp dönüşemiyeceği geldi total video converterla videoyu resim olarak çevirdim o da puslu ve dalgalı oldu aksi gibi nedendir bilmiyorum ama sadece tek cd den desktop'a 22 bin kusur resim attı saat 22.00 den beri onla uğraştım sil sil bitmedi formatlamak zorunda kaldım anca topladım pc yi bu resim alma işi olmuyacak sanırım

OLDSMAN
24-07-2009, 01:15
Denedim hocam ama orjinal JPEG gibi olmuyor puslu dalgalı dalgalı oldu ben bu resimleri bastıracağım o yüzden o şekilde kullanılmaz daha sonra aklıma converterla dönüşüp dönüşemiyeceği geldi total video converterla videoyu resim olarak çevirdim o da puslu ve dalgalı oldu aksi gibi nedendir bilmiyorum ama sadece tek cd den desktop'a 22 bin kusur resim attı saat 22.00 den beri onla uğraştım sil sil bitmedi formatlamak zorunda kaldım anca topladım pc yi bu resim alma işi olmuyacak sanırım

GOoGLE amcaya aynen ağaşığaki gibi yaz
alternatif programlar var onları denersin

'' videolardan resim almak ''

ŞAVKÇI09
24-07-2009, 01:19
GOoGLE amcaya aynen ağaşığaki gibi yaz
alternatif programlar var onları denersin

'' videolardan resim almak ''

tmm usta biraz daha uğraşayım bakalım

OLDSMAN
24-07-2009, 01:22
tmm usta biraz daha uğraşayım bakalım