Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site flaş banner hakkında

osmann
10-09-2009, 10:01
konu başlığına ne yazmalıyım diye bayaa düşündüm...bulamadım bişey...
kısayolları tıkladığımızda aşağıya doğru bir küçük ekran uzuyor ve " bugünkü mesajlar" hemen altında "konular okundu işaretle" vs. diye aşağıya doğru sıralanıyor...bu uzayan ekran ikinci reklamın altından geçtiği için o kısma denk gelen açıklamalar gözükmüyor...(wolrdtech elektronik reklamından bahsediyorum) bunun diğer reklamlar gibi altta kalması sağlanamazmı?
umarım anlatabilmişimdir...:49:
teşekkürler...selametle...

Admin
10-09-2009, 15:19
Osman hocam bende öyle bir sorun yok yinede worldtech reklamını bir alta aldık yinede bir bak istersen

osmann
10-09-2009, 18:39
:)
yine aynı şey oluyor... worldtech te oluyor sadece...
hayret...bendemi bir problem var acaba?
ne yapsam?
selametle...

osmann
10-09-2009, 18:46
Only the registered members can see the link
bu şekilde...

Admin
10-09-2009, 19:04
:)
yine aynı şey oluyor... worldtech te oluyor sadece...
hayret...bendemi bir problem var acaba?
ne yapsam?
selametle...
Hocam kısa yollara Only the registered members can see the link bu verdigim yerdende ulaşabilirsiniz.Sende sanırım eski tip monitorlerden var,bende notebook oldugu için sorun yok gibi duruyor bende reklamları kendi pc me göre ayarladıgım için bu tip durumlar oluşabilir:)

my_daisy
06-12-2009, 23:56
Slm arkadaslar benımde sorunum forumu ne zaman acsam sag altlenarda hep reklam cıkıyor genelde gıttıgıdiyorun ki bır turlu kapatamıyorum ve reklamdan bır turlu forumu net okuyamıyorum bu konuya bır cozum bulursanız cok sevırım

Admin
06-12-2009, 23:59
Slm arkadaslar benımde sorunum forumu ne zaman acsam sag altlenarda hep reklam cıkıyor genelde gıttıgıdiyorun ki bır turlu kapatamıyorum ve reklamdan bır turlu forumu net okuyamıyorum bu konuya bır cozum bulursanız cok sevırım

Çözümü burada Only the registered members can see the link