PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : halkla alay etmek anayasal bir suç mudur

zekı62
11-09-2009, 10:21
Gökçek, yurdun diğer bölgelerine de yayılması beklenen sel için Ankaralıları uyardı

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the linkılar gökçek'e misafir olun

Ölümlere neden olan yağışların önümüzdeki günlerde Türkiye’nin batı bölgelirinde etkili olacağı açıklandı.

İstanbul’da bugün de sağanak yağış bekleniyor. Alt katlarda oturan Ankaralılar ise üst katlara taşınmaları için uyarıldı.

MARMARA Bölgesi’ni etkisi altına alıp ölümlere neden olan yağışlar önümüzdeki günlerde tüm Türkiye’de etkisini gösterecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Türkiye’nin batı bölgelerinin bugün yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini belirterek, yetkililer ile vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyardı. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım da İstanbullulara yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü ve sağanak şeklinde tekrar görüleceğini açıkladı. Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın önceki gün yaptığı, “Beteri cuma günü gelecek. Önceki yağışlardan 1.5 kat fazla olacak” açıklaması içinse, “Böyle bir öngörümüz yok. Yarın geceki yağışın sel ve su baskını oluşturabilecek nitelikte olacağını tahmin ediyoruz” dedi. İstanbul Valisi Muammer Güler de, sel felaketiyle ilgili Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) yaptığı açıklamada, sel tehlikesinin henüz geçmediğini söylemiş, “Yağışlar tekrar artacak. Hafta sonu yoğun bir yağış İstanbul’u bekliyor. Allah bizi korusun diyorum” şeklinde konuşmuştu. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul açısından yağışların etkisini pazar günü kaybedeceğini söylerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralılara ilginç bir uyarı yaptı. Gökçek, dün düzenlediği basın toplantısında, vatandaşları radyolara, gazetelere ilan vererek ve otobüslere duyurular asarak olası bir sel afetine karşı uyaracaklarını belirtti. Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Özellikle dere yataklarında oturanlar ve bodrum katlarında sık sık evini su basanlar bu 2 gün çok dikkatli olmalı. Gece yarısı aniden sağanak halinde gelebilecek yağmur ciddi sıkıntılar yaratabilir. Sel sularının geçeceği yerlerde bulunanlar, araçlarını dere yataklarına değil, yüksek yerlere park etsin.”

Ankaralılara sele uykuda yakalanmamalarını tavsiye eden Gökçek, “Eğer ciddi bir tehlike bekliyorlarsa bir üst katta komşuda falan kalmalarında fayda var” şeklinde konuştu.

veyselbakan
11-09-2009, 11:22
vatandaşı uyarmanın nesi alay etmektir ben şimdi anlayamadım arkadaşım adam sele karşı uyarıyor batar katları bir gecede gökdelen yapacak hali yok ya adamın dere yataklarının kenarına araba park etmeyen diyor batar katlarda oturan vatandaşlar dikkatli olsun diyor artık her şeyden nem kapmaya başladık asıl bende bunu anlamıyorun bu adamı sevmem ama şu yazdıklarında ne demişte bu adam anayasal suç işlemiştir anlamadım

zekı62
11-09-2009, 12:15
vatandaşı uyarmanın nesi alay etmektir ben şimdi anlayamadım arkadaşım adam sele karşı uyarıyor batar katları bir gecede gökdelen yapacak hali yok ya adamın dere yataklarının kenarına araba park etmeyen diyor batar katlarda oturan vatandaşlar dikkatli olsun diyor artık her şeyden nem kapmaya başladık asıl bende bunu anlamıyorun bu adamı sevmem ama şu yazdıklarında ne demişte bu adam anayasal suç işlemiştir anlamadım

arkadaşım olay: o dere yataklarına ruhsat verenler bunlar kaç para karşılıgında verdiniz o ruhsatı adamların belediyecilik anlayışı bu para gelsinde hangi yoldan olursa olsun

işte süper belediyecilik anlayışı: yağmuru seli allaha havale et, insanlari da komşularina emanet et

bunu anlatıyoruz vatandaşla alay etme değilmi bu selamlar.

hogan01
11-09-2009, 13:32
Zeki kardeş
Bu adam dalga geçmiyor kafasının bastıgını söylüyor
hatırlarsanız kuraklık dönemindede Ankaralılara başka şehire gitmeleri yani turistik seyehate çıkmaları ögüdü vermişti
Hatta o yılki kuraklık için o dönemki cumhurbaşkanı yüzünden Allahın yagmur yagdırmadıgını bile idda edenler olmuştu
herkesin evini kendi oturdukları evle karıştırıyorlar
Üst komşuna taşın ama üst komşumda benim evim gibi iki göz oda kendi zor sıgıyor
olsun taşın akıl veren var
Allah korusun felakette ölen olursa sorumlu kendisi olmaz üst kata çıkaydı
eger tek katlı binaların bulundugu bir yerdeyse talihine küssün
gerçi onunda hizmeti var hatta cenaze namazını kılarlar
yine çok şükür Ankara dışına seyehate çıkın dememiş:)

gacvokem
11-09-2009, 14:15
adam radyoya gazetelere reklam panolarına ilan vererek ankaralılara uyarı yapacak:)(parayı götürecek ya nasıl anlamadınız daha:=),
10 gündür tüm türkiye bunu tartışıyor duymayan kalmamıştır..ne reklamı kılıfıda hazırlamış.
bu işlerde bilhassa çalmada tecrübelidir kendisi :=)

bodur
11-09-2009, 15:50
bu konuyu geçinde,eğer halkla(yani bizimle)alay etmek anayasal suç olsaydı bunu 2002 kasım dan bu yana yapanlar mutlaka cezalandırılırdı..uyan ey büyük türk ulusu seninle alay edenleri tarih mutlaka yargılayacaktır,ama sende birşeyler yap sızlatma artık bu vatan için şehit olan binlerce türkün kemiklerini..şu an için Allah a yalvarmaktan başka çaremiz yok. Ya rab!bizi içimizdeki düşmanlardan korusun..

emmi
13-09-2009, 06:28
1946'dan bu yana böyle bir suçun olduğu vaki değildir! Bu konuda karnımız çok geniştir evelallah!

zfr_pal
13-09-2009, 15:39
şimdi anlamadığım bişey var burda akpartili bi belediye oldumu hemen bi tavır alınıyo herkesin diyeceği bişey oluyo.neden olduğunu sorgulamıyorum demokratik bi ülkede yasıyoruz cok seslilik olacak tabiki. aynı sey istanbuldaki felakettede oldu..bu olanları hepsini belediyenin sucu gibi gösterip muhakkak vardır yok demiyorum siyasi hesap yapmaya başladılar.bizim zamanımızda yok ruhsat verdik vermedik altyapıyı yapmamışlar falan...hersyden önce bu bi felakat.ne kadar önlem alsanda olcagı varsa olur karşısında duramazsın bile. demek istediğim başka nedenler aranmayıp akpartiyi karalamaya calışılıyor.
ayrıca forumda Skandal iddia doğru çıktı adı altında bi arkadaş konu acmış bu yalandır orduyu karalama diye kilitlenmiş.haberin kaynağı bu linkte var Samanyolu Haber - Sadece Gerçekler, Haberin Adresi (Only the registered members can see the link) burdanda kimsenin aklına ordu düşmanlığı yapıyoa gibi gelmesin zaten haberi incelersek başbakanda bunu vurgulamıştır.
ha bunada diceksiniz stv haberin ne oldugu belli. diğer medya kuruluşlarının ne olduğu belli değilmiş gibi sanki onların yaptığı anayasa maddesi kesin doğrudur gibi lansa ediliyo.
herkes paylaşmak istediğini paylaşsın(kanuna nezakete uygunluk cercevesinde) birini yalan diyip kapatmak diğerini doğrudur yuklenelim yakalamışken demek etik olmuyo..

Volkan
13-09-2009, 16:03
şimdi anlamadığım bişey var burda akpartili bi belediye oldumu hemen bi tavır alınıyo herkesin diyeceği bişey oluyo.neden olduğunu sorgulamıyorum demokratik bi ülkede yasıyoruz cok seslilik olacak tabiki. aynı sey istanbuldaki felakettede oldu..bu olanları hepsini belediyenin sucu gibi gösterip muhakkak vardır yok demiyorum siyasi hesap yapmaya başladılar.bizim zamanımızda yok ruhsat verdik vermedik altyapıyı yapmamışlar falan...hersyden önce bu bi felakat.ne kadar önlem alsanda olcagı varsa olur karşısında duramazsın bile. demek istediğim başka nedenler aranmayıp akpartiyi karalamaya calışılıyor.
ayrıca forumda Skandal iddia doğru çıktı adı altında bi arkadaş konu acmış bu yalandır orduyu karalama diye kilitlenmiş.haberin kaynağı bu linkte var Samanyolu Haber - Sadece Gerçekler, Haberin Adresi (Only the registered members can see the link) burdanda kimsenin aklına ordu düşmanlığı yapıyoa gibi gelmesin zaten haberi incelersek başbakanda bunu vurgulamıştır.
ha bunada diceksiniz stv haberin ne oldugu belli. diğer medya kuruluşlarının ne olduğu belli değilmiş gibi sanki onların yaptığı anayasa maddesi kesin doğrudur gibi lansa ediliyo.
herkes paylaşmak istediğini paylaşsın(kanuna nezakete uygunluk cercevesinde) birini yalan diyip kapatmak diğerini doğrudur yuklenelim yakalamışken demek etik olmuyo..

kapatılan konu açılmıştır. yalnız orda arkadaş kaynak göstermediği için biraz haksız duruma düşmüş ona gerekli uyarı yapıldı tabıkı konunun ordu düşmanlığı ile uzaktan yakından alakası yok ordunun da bu işte bir suçu yok bu doğal bir afet herşey olabilir.

bu konuya gelince AKP yada diğer partiler hiç birisi farketmio hepsi birbirine köstek hepsi seçim zamanı birilerin vasıtası ile tapu veiolar. Ama burda izin veren suçlu olduğu kadar yapan ondan 10 kat daha suçlu sen hem zamanında yap oraya illegal yöntemlerle işini legal yap sonra devlete haykır buda ne kadar mantıklı bilemıyorum. Benım babam kaç yıl dişini tırnağına taktı sabahları sabah ezanında kalkıp zonguldakta tren raylarından vagonlardan dökülen kömürleri toplayıp ev yaptık ama gidipte öle illegal yöntemlerle değil allaha şükürde şu ana dek bişi olmadı ama yarın bir gun deprem olur vvesayre olur buda doğal afet yapıcak bişi yok. Doağnın karşısında bazı olaylara boyun eğmek zorunda kalıyoruz. Tabi bu partılerın seçim zamanı yaptıklarına biz ön ayak olduk ve alıştırdık bunun durması lazım tabiki burda yapılanlarıda düzeltmek lazım ama neden sen düzeltme işine gelince bu seferde muhalefettekiler köstek olmaya çalışıo bu böle gidip duruo sonra olan ınsanımıza oluyor.

toycan
13-09-2009, 17:13
demogoşi laf hatipliği marifettir bunuda şu anda samanyolu kanal 7 atv ve benzeri kanallar çok iyi yapıyor insanların zaaflarını iyi irdelemişler birde işin içine dini koydunmu kaçamaz benim insanım duyguludur insanım küfür et sonrada ispatlamıyan namerttir de biraz ağla bitti benim insanımı kazandın birde gözünü açmış maymun misali karşı taraf var muhalefet gülen hocayı düşünür açtığı okulları fethettiği insanları kurduğu şirketleri bornovada vaaz verirken rusya batacak parçalara bölüneçek demişti adama ermiş demişlerdi sonra amerikada aynı gafleti yaşayacak dedi yaşamadı amerikaya yerleşti inşaallah orayıda batıracak ama saz ekibini türkiyede bıraktı ne hikmetse ankara belediye başkanı tayibin korktuğu bir adam o korkuyorsa başkalarıda korkuyordur muhakkak ne demiş üstkatlara çıkın şerefli insana sormak lazım amerika veya avrupada 1845lerde yapılan alt yapıyı yapmak aklına gelmedi mi 15seneden fazla belediye başkanısız yok ama unuttum onların sucu yok yadıran suçlu

gacvokem
13-09-2009, 20:19
birader konu akp belediyecileri faln değil , Allahtan gelen bir afet olmuştur ,ama istanbula sözüm yok ama ankara belediye başkanı kadar uyanık bir şahsiyet daha yoktur , bak bakalım kacgundur turkiye sel haberleriyle yatıp kalkmaktadır ,sözümüz hırsızlara ankarada tedbir alın dıyerek bilboardlara ilan astırmak ,reklamlar yaınlamak arabalar tutarak bangır bangır bagırtmak ,adı altında paraları goturenleredir vede melih gokcek bunu en iyi sekılde yapmaktadır .

kucer06
13-09-2009, 21:14
Bizim vatandaşımız gerçekten iyi yürekli ve saftır ama uyanık geçinir.Bu ülkede seçimlerde iki anahtar gösterip seçim kazandılar ne çabuk unutuluyor bunlar hayret ediyorum.Ne para ne pul ne geçim derdi yeterki vatandaşın bam teline basacak bir konu at ortaya yeter.

edenur
16-09-2009, 02:32
1946'dan bu yana böyle bir suçun olduğu vaki değildir! Bu konuda karnımız çok geniştir evelallah!

Kendi adına yaz senin geniş olabilir ama ben siyasilerin böle başa gelip sadece herşeyi kendilerine yotmaları benım hoşuma gitmio ve böle yollara başvurmuom onların ceplerine para sıkıştırıp işlerini hallettirenlere söle.