Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : çarpıcı afiş

zekı62
23-10-2009, 16:59
Erdoğan’ı kara tahtaya yazı yazarken gösteren fotografın bulunduğu afişler asıldı.

Only the registered members can see the link

AK PARTİ Siyaset Akademisi için 81 ilde bilboardlara üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kara tahtaya yazı yazarken gösteren fotografın bulunduğu afişler asıldı. Afişlerde, kara tahta önünde duran Başbakan Erdoğan’ın görüntüsü, Harf Devrimi’ni tanıtmak için bütün Türkiye’yi dolaşarak kara tahta önünde ders veren Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüsünü hatırlattı. AK Parti Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Ercan Demirci, bu afişlerin kendileri tarafından belirlenmiş bir ajans tarafından hazırlandığını belirtti. Demirci, “Biz ajansa sadece yapacağımız akademiz çalışmasıyla ilgili bilgi verdik. Üzerinde Genel Başkanımızın fotoğrafı olmasını istedik.

Onlar kendileri bu fotoğrafı bulmuşlar ve afişlerin üzerine yerleştirmişler. Biz gördüğümüzde aklımıza Atatürk’ün fotoğrafları hiç gelmedi. Önemli olan bizim amacımızı anlatan bir fotoğraf ve afiş olmasıydı. Böyle bir şey aklımıza gelseydi belki başka bir fotoğraf kullanırdık belki de konseptimize uygun olduğu için yine bu fotoğrafı kullanırdık” diye konuştu.
VATAN

MayVAZ
23-10-2009, 17:05
bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadım benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur

hallederiz
23-10-2009, 17:57
bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadım benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur
çok iyi düşünürsen bulursun

zekı62
23-10-2009, 18:09

iki resim arasındaki 7 fark;):yahoo:

gacvokem
23-10-2009, 18:43
soldaki resme bişe diyemiyom özenti,ama sagdaki resime bakınca yüce Allahın zor gününde Türke başşettiği bir kahramanı görüyorum 100 yılda bir kahrama gelirmiş Türkmilletine şimdiki durum kurtuluş savaşı oncesine benziyor yani düşmanlarla el ele ,bakalım bir Atatürk daha gelecekmi ,hiç zannetmiyom,ama onun öğütlerini Türkmilleti gördü en yakın seçimde bu kanıtlanacak gençliğe hitabe herşeyi anlatmakta
Ruhun şad olsun Ulu önderim Atatürk

gacvokem
23-10-2009, 18:46
ha bu akademi lafı baya kafama takıldı ben ilk akademi lafını bölücü örgütün kuzey ırakta kurduğu mahsun korkmaz akademisiyle duydum ,birde akp reklamlarında gormeye başladım nede olsa ikiside aynı el ele

mumisigi
23-10-2009, 19:24
gacvokem kardeş.sen sapla samanı biri birine karıştırıyorsun.eğitimini bilmiyorum ama senin beynini satın almışlar.

nedimkor
23-10-2009, 21:05
ikisinin arasındaki fark birisi kurucu diğeri ise yıkıcı................................

kucer06
23-10-2009, 22:29
Evet akpkk akademisi başlıyor

gacvokem
24-10-2009, 00:33
gacvokem kardeş.sen sapla samanı biri birine karıştırıyorsun.eğitimini bilmiyorum ama senin beynini satın almışlar.
biraz daha açarsan sana gerekli cevabı verecem ama benim eğitimim bu yazdıklarını idrak edemedi ,birde beyin nasıl satın alınır:D bir anlatsan bizde öğrensek ,

zfr_pal
24-10-2009, 12:42
partinin kısaltılması akpartidir..akpkk benzerliği yapan kardeşim hani bu forumda siyaset yapılmıyodu.yetkilerinizi kulanıp bu konuyu neden kapatmadınız. akpartiyi savununca siyaset oluyo karşısında durunca olmuyosa bilelim.işte kendi fikirlerinizi böyle empoze etmeye calışıp karsıt fikirleride susturunca o zaman oluyo kişileştirme..
ben uydu formu diye kayıt olmuştum o gun bugundur hep siyaset yapıldı bu forumda sizin işnize gelmiştir orasını bilmem..

kahraman21
24-10-2009, 13:12
ardaki tek fark ikisinin insan olması kimse ilah değildir. gacvokem arkadaşımız ilah ile insanı karıştırmış onun bu sözlerini cahiliğine verin
:D

kucer06
24-10-2009, 16:51
partinin kısaltılması akpartidir..akpkk benzerliği yapan kardeşim hani bu forumda siyaset yapılmıyodu.yetkilerinizi kulanıp bu konuyu neden kapatmadınız. akpartiyi savununca siyaset oluyo karşısında durunca olmuyosa bilelim.işte kendi fikirlerinizi böyle empoze etmeye calışıp karsıt fikirleride susturunca o zaman oluyo kişileştirme..
ben uydu formu diye kayıt olmuştum o gun bugundur hep siyaset yapıldı bu forumda sizin işnize gelmiştir orasını bilmem..

Bak kardeşim burada benim herhangi bir partiyi savunduğumu gördünmü.Hangi parti olursa olsun bana göre yanlış olan her şeyini eleştiririm.Ama senin gibi bir partinin borazanlığını yapmam.Bu sana son uyarım.Birde sanki çok eğitimliymiş gibi başkalarını hakir görmeye kalkma.Ne demek bu forumda bizim yazdıklarımızı anlayacak kimse yok.Benim ne eğitim aldığımı nereden biliyorsun.Birde benim kimse ile kişisel polemiğe girdiğimi gördünmü.Git ak partini veya başka bir partini başka yerde savun.Bir daha uyarmıyacam.

Volkan
24-10-2009, 17:09
konu kapanmıştır.