PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bomba :Domuz Aşısının İlk Mağduru

zekı62
05-11-2009, 13:28
gEÇMİŞ OLsun dileklerimizle

Domuz gribi aşısı olduktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı

Bursa`nın Orhaneli ilçesinde H1N1 aşısı olduktan sonra fenalaşan 20 yaşındaki hemşire yoğun bakıma kaldırıldı.

Only the registered members can see the link

BÜLENT DEĞİRMEN / BURSA- İHLAS HABER AJANSI

Dün sabah ilçe devlet hastanesinde domuz gribi aşısı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki hemşire Şeyda Kartal, akşam saatlerinde fenalaştı.

Gün boyunca vücudunda kaşınmalar olan ve çarpıntısı artan Kartal, akşam saatlerinde çalıştığı hastaneye getirildi.

Fenalaştığı öğrenilen Şeyda Kartal, ileri tetkik için Bursa`daki Çekirge Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Kartal`ın burada yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenilirken, yetkililer hemşirenin aşıya karşı alerjisinin olup olmadığının araştırıldığını söyledi.

Tümgazeteler.com

Mevlana'nın semasında,
Pir Sultan'ın semahında,
Horonunla, halayınla
Sonsuza kadar varol Türkiye.

Ayrılmadan ayrışmadan,
Nifaklara karışmadan,
Tek bir millet, tek bir vatan
Sonsuza kadar varol Türkiye.

Bu ses birliğin sesi
Kucakladık herkesi
Edirne'den Kars'a kadar
Bütündür her köşesi.

Varol Türkiye...

wtwt99
05-11-2009, 14:48
geçmiş olsun

OLDSMAN
05-11-2009, 15:17
Daha çok genç,acil şifalar diliyorum :praying:
Ben ve ailemde bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyoruz

kucer06
05-11-2009, 15:39
Ülkemizi deneme tahtasına çevirdiler.Ne aşısı vurdurmayı kesinlikle düşünmüyorum.Yanlız bu aşılara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çıkaracaklar onu bilmiyorum.

veyselbakan
05-11-2009, 16:18
geçmiş olsun çok üzüldüm kuçer ustama katılmamak mümkün değil ülkemin başbakanı dahil bir çok ünlü bu aşıyı yaptırmaya çekiniyor ben aşının ilerleyen yıllarda yan etkisini göstereceğini düşünürken bu gencecik insana bu şekilde reaksiyon göstermesi hem üzücü hem düşündürücü!:(:49:

Volkan
05-11-2009, 16:42
bu kadar para yerıne bu parayla daha sıkı önlemler ve yaptırımlar alınsaydı bu şekilde olmazdı bunun yerıne normal grıp aşısı için teşvik yapılıp bazı devlet hastanlerınde gerekli düzenlemelr yapılsa idi bu iş böle olmazdı.

Örmek vermek gerekir ANKARA NUMUNE hastanesine gidenler bilir ben ortopedi servisinde 1 ay önce annemı ameliyat ettirdim en fazla 2 kişinin kalması gerek bir odada 6 hasta var. Aksıran tiksiren elinde ördeklerle dolaşan bir sürü insan ya normal sağlam bir insan bile bu kadar kişinin içinde bakterının içinde hasta olur. tutunki orda yatan hastalar çalışanlar ne yapsın o konumda o hastanede bir salgın bence kesınlıkle kontrol edilemez.

Bana göre bu paralar böle olan hastanelerin yenıden yapılanmasına temızlık işlerine daha titiz davranılmasına kullanılsa ayrıca C vitamını olan yiyeceklerin fiyatlarında indirime ayrıca okullarda bu vitaminlerın olduğu meyvelerin çocuklara yedirilmesi için teşviklerin yapılmasına harcanmalı.

Ayrıca hastaneler olsun okullar olsun bir çok yerde temızlık şirketleri var ama bu temizlik şirketleri işlerini tam olarak yapmıo zaten temızlık şirketlerine temızliğin iyi olmadığı için verildi aa zaten eskiden temızlığın iyi yapılmamasını sebebi kontrolun az olmasıydı yenısındede fark yok.

Bu aşıdan etkilenen Hemşire arkadaşımıza allahtan acil şifalar diliyorum inşallah böle bir sorumsuzluk yüzünden canı yanmaz üzülmez.

mehmet5952
05-11-2009, 16:46
Böyle sağlık bakanı olursa her şey olur bu ülkede

OLDSMAN
05-11-2009, 17:48
Ülkemizi deneme tahtasına çevirdiler.Ne aşısı vurdurmayı kesinlikle düşünmüyorum.Yanlız bu aşılara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çıkaracaklar onu bilmiyorum.

Zamlar kapıda haberiniz olsun

sincap
06-11-2009, 14:14
arkadaşlar ne olursa olsun bu aşıyı yaptırın

Hikmet™
06-11-2009, 15:01

oldu canım yaptıralımda ölelim dimi

gacvokem
06-11-2009, 16:46
peki kardeş emredersin

Hikmet™
06-11-2009, 18:59
peki kardeş emredersin

bu arkadaş bizi öldürmeyeçalışıyor heralde :)